Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Οταν φωνάζει ο παίκτης για μπλοκ στην άμυνα παίρνει Τεχνική Ποινή ...Νέοι κανονισμοί...

Μεγάλος τίτλος  αλλά φαίνεται κάθε τρία χρόνια θα χάνουμε την ψυχική μας ηρεμία.
Ο  Δεύτερος τίτλος της ανάρτησης μπορεί  να  είναι  τόσο  ξέρω τόσο σφυρίζω  ή είμαι εμπαθής  και
πολλά άλλα.


ΓΑΣ-ΑΣΠΙΑ  εφηβικό  52-54   με επανάληψη της καταληκτικής διαιτησίας  του "Ακατονόμαστου"   .

Δεν μπορεί να κάνει τέτοιους κύκλους η ιστορία και να επαναλαμβάνεται ως φάρσα.
Από τις 8 το βράδυ που ήταν κανονισμένη η ώρα διεξαγωγής πήγε στις 12,00 και αυτό γιατί αμέσως
μετά ο ΓΑΣ  (ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ) έπρεπε να φύγει με την ανδρική ομάδα για ΚΑΡΔΙΤΣΑ.
   Την ώρα αυτή γίνεται το παζάρι της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ακριβώς δίπλα στο γήπεδο και η πρόσβαση ήταν δράμα. Εντάξει το ξεπερνάς αυτό αλλά πως ξεπερνιέτε να βλέπεις πως διαιτητής είναι ο ακατονόμαστος!!!!.
Και όταν μιλάω για επανάληψη ακριβώς τα ίδια την ίδια χρονική στιγμή στον ίδιο παίκτη που έκανε την ίδια κίνηση χρεώθηκε με ανύπαρκτο φάουλ και Τ.Π  γιατί φώναξε δυνατά "Κάντε μπλοκ".
Μετά και από αυτό γιατί έκανε άπειρες ΜΠΙΠ   τόσες που όταν βλέπεις ξανά το βίντεο αναρωτιέσαι μα πως είναι δυνατόν αυτός να σφυρίζει ακόμη????????
 Το μόνο που πρέπει να σφυρίζει είναι γίδια.
Πάντως φέτος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρ όλες τις προσπάθειες που έκανε.
Της μόδας είναι η αξιολόγηση στο ΔΗΜΟΣΙΟ .
 Τους διαιτητές που αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνοι πότε θα τους αξιολογήσετε ???????????? 
όταν αξιωθώ να ανεβάσω τα μαργαριτάρια του θα καταλάβετε και οι πιο άπιστοι ΘΩΜΑΔΕΣ.

  Το παιχνίδι σαν παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Η αστοχία και των δύο ομάδων ήταν μεγάλη αλλά παρόλα αυτά τα παιδιά το πάλεψαν έτρεξαν . Όταν άρχισαν τα φαλτσοσφυρίγματα χάσανε τον όποιο ρυθμό τους και η μόνιμη επωδός ερώτημα ήταν ΡΕΦΕΡ τι σφύριξες τώρα???

Η ΑΣΠΙΔΑ  είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού ήταν μπροστά στο σκορ κατάφερε να δημιουργεί κάποιες διαφορές από 4-10 πόντους αλλά οι του ΓΑΣ ποτέ δεν παρέδωσαν σκυτάλη. Με μεγάλη προσπάθεια μείωναν τη διαφορά και ήταν μέσα στο παιχνίδι. Μόνο προς το τέλος η διαφορά όταν είχε φτάσει στους 10 πόντους φάνηκε να μην πιστεύουν στην ανατροπή αλλά υπάρχει η θεία ΔΙΚΗ  και έβαλε το θεικό χέρι για να μειωθεί η διαφορά .  Και τα παιδιά του ΓΑΣ  δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με πίεση σε όλο το γήπεδο κατάφεραν να μειώσουν στους τρεις πόντους στα 00,19 δεύτερα.
    Δεν μπόρεσαν όμως τα όποια δώρα να τα εκμεταλλευθούν περισσότερο και τελικά έκαναν τη δεύτερη τους ήττα.

Για κάθε προσπάθεια που κάνουν αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά μπράβο.


Αύριο ο ΑΡΙΩΝΑΣ υποδέχεται  την ΑΕΚ στις 02,00μμ.












































15 σχόλια:

  1. Πολλά λάθη απο διατησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες δείχνουν τον χαρακτήρα των παιδιών και των δύο ομάδων. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγική διαιτησία αλλά μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και των δύο ομάδων, που μέσα στην λαίλαπα των φροντιστηρίων και των εξετάσεων, έχουν επιλέξει να συνεχίσουν όσο μπορούν να κάνουν αυτό που αγαπάνε, να παίζουν μπάσκετ. Μπράβο και στους προπονητές των δύο ομάδων για την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασικα καποιος επρεπε επιτελους να του δωσει τεχνικη ποινη... ξερεις πολυ καλα οτι σε καθε αγωνα οταν ο αντιπαλος κανει σουτ δε φωναζει καντε μπλοκ αουτ, αλλα βγαζει κραυγες και χτυπαει τα ποδια του στο παρκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε ανωνυμε υπαρχει κανονισμος που λεει πως δεν μπορει να το κανει..και οσο ηγιαυτο που λες για τα ποδια οναζεται close out στο χωρο του μπασκετ..ειναι παιδια και φυσικα εχουν αδυναμιες και δεν πρεπει να τα κρεμαμε..αλλωστε τα ιδια εδωσαν το παραδειγμα στους θεατες που εξω απο το γηπεδο μαλωναν..διδασκοντας το τι θα πει αθλητισμος και πως οι διαφορες τους ειναι μονο στο παρκε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πιο πανω σε ρωταω..δεν υπαρχει καποιος κανονισμος για αυτο που αναφερεις...αυτο εννοουσα

      Διαγραφή
    2. δεν εννοω το close out... εννοω οτι χτυπαει με δυναμη το δεξι του ποδι ωστε να αποσυντονισει τον αντιπαλο σουτερ

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή με την λογική σου όταν γίνεται παγίδα από μια ομάδα..και φωνάζουν "μπάλαμπάλαμπάλα" για να αποσυντονησουν τον αντίπαλο είναι τεχνική ποινή;;;;ή υπάρχει κανόνας που λέει να μην χτυπάς τα πόδια σου στο παρκέ;;(πράγμα το οποίο σου επαναλαμβάνω πως λέγεται close out)και για να δώσουμε ένα τέλος στο θέμα αυτό...ακόμα και να απαγορευεται αυτή η πράξη..ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να κάνει παρατήρηση..στο συγκεκριμένο αγώνα σφυρούσε ότι ήθελε..

      Διαγραφή

  6. Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδοπουλος

    - Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

    Από αυτούς οι 4 έχουν σαν πόλη διαμονής την Ορεστιάδα, οι 2 το Διδυμότειχο, οι 6 την Αλεξανδρούπολη, οι 7 την Κομοτηνή και τέλος 5 την Ξάνθη. Αναλυτικά οι 24 διαιτητές είναι οι εξής:

    Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΟΛΗ
    1 Σακελλαρίδης Ευάγγελος Αλεξανδρούπολη
    2 Αλεξόπουλος Γεώργιος Αλεξανδρούπολη
    3 Παπαγεωργίου Γεώργιος Αλεξανδρούπολη
    4 Πανιτσούδης Βασίλειος Αλεξανδρούπολη
    5 Ρούντσιος Πολυχρόνης Αλεξανδρούπολη
    6 Κωνσταντινίδου Σουλτάνα Αλεξανδρούπολη
    7 Χατζόπουλος Νικόλαος Διδυμότειχο
    8 Χρηστίδης Κωνσταντίνος Διδυμότειχο
    9 Ντούρας Αθανάσιος Κομοτηνή
    10 Αποστολίδης Κλεόβουλος Κομοτηνή
    11 Αραμπατζόγλου Χρήστος Κομοτηνή
    12 Νικολετοπούλου Κυριακή Κομοτηνή
    13 Παρασίδης Γεώργιος Κομοτηνή
    14 Γκρίτζαλη Μαργαρίτα Κομοτηνή
    15 Σιμιτζής Ιωάννης Κομοτηνή
    16 Ρούκας Χρήστος Ξάνθη
    17 Κολοκυθάς Βασίλειος Ξάνθη
    18 Παντελάκη Μαρία Ξάνθη
    19 Μπάμπης Νικόλαος Ξάνθη
    20 Ευσταθιάδης Ευστάθιος Ξάνθη
    21 Παπαγερίδης Κωνσταντίνος Ορεστιάδα
    22 Μιχέλης Δημήτριος Ορεστιάδα
    23 Γιαννούλης Στυλιανός Ορεστιάδα
    24 Κωστοπούλου Στυλιανή Ορεστιάδα

    Που είναι ο ΖΗΚΙΔΗΣ ;
    Μήπως ο ΣΔΚ Θράκης πρέπει να πάρει θέση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ....... ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....

      Διαγραφή
  7. Αν ισχύει και το παραπάνω τότε μάλλον κάποιοι πρέπει να ψαχτούν πώς και γιατί ο κ. Ζηκίδης ακόμα σφυρίζει. Εκτός αν υπεράνω δυνάμεις προστάζουν την παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι γράφετε βρε παιδιά. Καλά καλά δεν τον άκουσαν οι συμπαικτες του όταν φώναξε για μπλοκ.
    Προσπάθησα να τον ακούσω στο βίντεο με πολλές επαναλήψεις αλλά τζίφος.
    Ο ακατανόμαστος που όπως πληροφορήθηκα δεν είναι στην κατάσταση των διαιτητών είχε τον κοσπό του. Ένα κομπλεξικό ανθρωπάκι που πιστεύει πως μπορεί να τιμωρήσει τους κακούς γονείς μέσω των παιδιών . Τόσο απλά είναι .
    Το ζήτημα είναι πως οι ενώσεις κατά τόπους είναι μόνο στα χαρτιά υπάρχουν για να υπάρχουν και όλο το βάρος πέφτει στις ομάδες - γονείς ,φίλαθλοι κλπ.
    Φυσικά οι μεγάλοι ήρωες είναι τα παιδιά και κυρίως η ηλικία του εφηβικού όπου στερούνται έτσι και αλλιώς πολλά . Έρχεται ο κάθε πικραμένος που νομίζει ότι είναι ο άρχοντας των δακτυλιδιών και τα ρημάζει.
    Αν κάποια στιγμή σαλτάρουν τα παιδιά και την στήσουν σε κάποιον ( δεν συμφωνώ αλλά η αγανάκτηση είνα ο χειρότερος σύμβουλος) τι θα τους προσάψουμε τότε???
    Μαθαίνω πως κάποιος γνωστός διαιτητής παρενοχλήθηκε ( τι ακριβώς άγνωστο) .
    Βλέπετε η καθημερινότητα όλων μας είναι τραγική . Μια σπίθα χρειάζεται για να γίνει μεγάλο μπάχαλο και είναι κρίμα αντί να χαιρόμαστε για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά όλων των ομάδων να βλέπουμε περίεργους τύπους να προσπαθούν να επεμβαίνουν ως άλλοι θεοί.
    Πάντως δεν θα αντέξω να δω να σφυρίζει άλλο παιχνίδι ο ακατανόμαστος. Καιρός να πάει σπίτι του να σφυρίζει ότι άλλο θέλει εκτός από αγώνα μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΖΗΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 6 ΜΗΝΩΝ (ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΤΩΝΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (ΧΑΤΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!!) ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΑΦΟΡΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ-ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΚΙΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ). ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΤΙΡΙΩΝ¨ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΠΗΛΙΩΤΗΔΕΣ,ΖΗΚΙΔΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με λίγα λόγια ο Ζηκίδης εκτός από άθλιος διαιτητής είναι και αρχιτσάτσος. Να τον χαίρονται, αλλά το τίμημα το πληρώνουν οι ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορει ο Χαραλαμπιδης να ειχε τα στραβα του αλλα Νικολοπουλος δεν ηταν.
    Και μαζι με τον Μπακαλη εχουν κανει το αχτυπητο ντουετο , παρτακιδες για την μασαμπουκα μονο. Εχουμε να δουμε πολλα εργα με αυτους στο τιμονι ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή