Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

AΣΠΙΔΑ-ΕΝΩΣΗ Κ Φιλικό 8/10/14

Αυτό είναι φιλικό αυτό είναι δυνατό τεστ τρεις μέρες πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων .
Το παραπάνω αφορά την ΑΣΠΙΔΑ γιατί σαν ομάδα νεοφώτιστη στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ να παίζει και να κοντράρει την ΕΝΩΣΗ δεν είναι και λίγο.
Σε αντίθεση με το περσινό φιλικό η ΕΝΩΣΗ κατέβηκε πλήρης πλην του μάλλον τραυματία ΚΑΤΣΑΡΕ.
Χωρίς πολλές αλλαγές  στο ρόστερ κρατώντας τον περσινό κορμό δύο έφυγαν δύο ήρθαν .
Δυνατό παιχνίδι με πολύ καλές στιγμές με τη γηπεδούχο να προσπαθεί με όλους τους παίκτες της να είναι μέσα στο παιχνίδι. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία ήταν καλή στη δημιουργία κέρδισε πολλές μάχες στα καλάθια κάτι που έκανε τον ΤΖΗΜΑ να φωνάζει δικαιολογημένα πως αμυντικά η ΕΝΩΣΗ έμπαζε κάπως.
 Η διαφορά στο παιχνίδι ήταν η τεράστια εμπειρία της περιφέρειας της ΕΝΩΣΗΣ η καταπληκτική ευστοχία σε τρίποντα . Και μόνο η παρουσία των ΚΑΡΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΤΟΤΣΙΟΥ  δύο παικτών με έφεση στα σουτ τριών πόντων είναι αρκετή να κάνει τη διαφορά.
Εκφράζοντας τη προσωπική μου άποψη θα έλεγα πως φέτος η ΕΝΩΣΗ είναι πιο γρήγορο σύνολο έχει καλούς αυτοματισμούς αλλά όπως και τη προηγούμενη χρονιά έχει πρόβλημα στη ρακέτα.
Είναι κάτι που πρέπει να δώσει λύσεις ο προπονητής για να είναι και πάλι το πρώτο φαβορί για άνοδο.
Είναι από την άλλη δικαιολογημένα όλα γιατί κανένας δεν ήξερε εάν έπρεπε αυτή η ομάδα να ετοιμαστεί για την Α2  ή την Α1.  (Για όλα αυτά και πολλά ακόμη νεώτερο άρθρο).
Από την άλλη μεριά η ΑΣΠΙΔΑ έδειξε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα . Με λίγα λόγια εάν αυτή η ομάδα παίζει έτσι με τέτοιο πάθος στα επίσημα παιχνίδια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια.
Παραφωνία στο παιχνίδι η απουσία διαιτητών μετά την τελευταία απόφαση της ΚΕΔ ότι σε όλα τα επίσημα φιλικά θα ορίζονται διαιτητές   φυσικά με καλή αμοιβή.
   Στην πολύ δύσκολη συγκυρία  σκέφτηκαν τώρα να στρώσουν τα του οίκου τους.
Γι αυτά αργότερα.
Νάνε καλά ο παλαίμαχος ΠΕΝΤΑΖΙΔΗΣ και ο ΚΩΤΤΑΚΗΣ που έκαναν και μάλιστα πολύ καλά τη δουλειά τους "Ίσως καλύτερα από επαγγελματίες"
                 Την Κυριακή και οι δύο ομάδες ξεκινάνε το μεγάλο ταξίδι τους για την επίτευξη των                           στόχων τους.
 Ευχή να το καταφέρουν και οι δύο γιατί το μπάσκετ της περιοχής μας κέρδη θα έχει με τυχόν επιτυχίες των ομάδων μας.
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό
































6 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    Μεγαλοδιαιτητής, με το νου του, απαγόρευσε με τον τρόπο του έναν άλλο διαιτητή να σφυρίξει φιλικό παιχνίδι. Ο λόγος προφανής......
    Για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε πόσο ακατάλληλοι και περαστικοί άνθρωποι, νομίζουν ότι υπηρετούν το άθλημα. Καληνύχτα κύριε με τα γκρι καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ με προλαβαίνεις γιατί ήθελα να είναι το θέμα Νο 2 των παραλλειπόμενων του φιλικού.
    Ο κύριος με τα γκρι τυπικά δεν έκανε κάτι παράνομο. Υπάρχει κανονισμός και πιστεύει ότι πρέπει να εφαρμόζεται. Το πρόβλημα είναι με ποιά λογική παίρνουν τέτοιες αποφάσεις τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι υπεύθυνοι ΚΕΔ και άλλες επιτροπές αθλητισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με παραξενεψε που ο τζημας ουρλαιζε κατα του παιδιου με τη φορμα στη κερκιδα.τι εγινε ρε παιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εεε μάλλον κάτι θα ήξερε ο Τζήμας. Σε λίγο κάποιοι δεν θα μπορούν να πατάνε το πόδι τους στο γήπεδο με τα καραγκιοζλίκια που κάνουν. Απαράδεκτος ο "μεγαλοδιαιτητής" (εδώ γελάνε) που σε λίγο μάλλον θα είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα προτεινα να μαζεψουμε τα λογια μας γιατι απο τη κυριακη θα ερχονται κι αλλοι μεγαλοδιαιτητες και φοβαμαι μη φαμε καμια τιμωρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά για ποιον "μεγαλοδιαιτητή" αναφέρεστε ρε παιδια??? Τι ακριβώς συνέβη?? Μην μιλάτε με γρίφους αλλά ξεδιπλώστε την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή