Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΑΛΛΕΙΠΟΜΕΝΑ Νο2 ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΣ

Επειδή πήρε έκταση  καλό θεωρώ να βάλω λίγο τα πράγματα στη θέση τους.
Ο λόγος περί κυρίων με τα γκρι στο φιλικό της ΑΣΠΙΔΑΣ με την ΕΝΩΣΗ.
Ήταν να σφυρίξει κάποιος εν ενεργεία διαιτητής το παιχνίδι  χωρίς αμοιβή στη λογική φιλικό είναι δίπλα είμαι ας βοηθήσω τις ομάδες . Στο κάτω κάτω πολλά  παιχνίδια έχουν σφυρίξει πόσα παιχνίδια  έκαναν οι γραμματείες  , Κανένα έως ελάχιστα και ξεκίνησαν τα μικρά πρωταθλήματα  και ξεκινούν τα βαριά σε λίγο και όπως και να έχει χρειάζονται όλοι παιχνίδια.
Με καλή πρόθεση πιστεύω ένας συνάδελφος εξήγησε προειδοποίησε τον διαιτητή πως ο νέος κανονισμός επιβάλει ακόμη και στα επίσημα φιλικά να ορίζεται διαιτητής από την εκάστοτε τοπική ΚΕΔ .
 Οι διαιτητές προστατεύουν το μαγαζί τους και σου λέει ευκαιρία να παίρνουμε κάτι.
Σε περίπτωση που δεν έχει εγκριθεί το φιλικό και δεν γίνει ορισμός ο όποιος διαιτητής που τυχόν σφυρίζει κάποιο παιχνίδι κινδυνεύει με τιμωρία.
Τον νόμο εξήγησε ο συνάδελφός του προφανώς για να τον προστατεύσει.
Λογικό ήταν να κάνει πίσω  ο άλλος  και έτσι δεν υπήρχε διαιτητής.
 Τα πήρε ο ΤΖΗΜΑΣ γιατί είδε το όλο σκηνικό και  έγινε πανζουρλισμός.  Επαγγελματική ομάδα είμαστε σου λέει χωρίς διαιτητή θα παίξουμε ???
Τα έριξε χοντρά  αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Δίκιο έχουν όλοι αλλά την πλήρωσε το παιχνίδι.
     Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τι είπε ο συνάδελφος αλλά ποιος είναι ο κανονισμός ποια η λογική του και τι προβλήματα δημιουργεί στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.
Ένα άλλο είναι πως οι αμοιβές των διαιτητών αλλάζουν από νομό σε Νομό . Κάποιοι ζητάνε εξωφρενικά ποσά και κάποιοι άλλοι σε γειτονικούς νομούς μάλλον καταλαβαίνοντας το πρόβλημα όρισαν χαμηλότερες τιμές.
Και τρίτο είναι ο ορισμός των διαιτητών.
Εδώ μπαίνει ο διάολος και λέει στην Ελλάδα ζούμε όλα είναι κανονισμένα να γίνει η δουλειά για λίγους και εκλεκτούς..............
  Συμπέρασμα  δεν υπήρχε λόγος για να γίνει ο τζερτζελές.

Πρέπει να βλέπουμε και πίσω από το δέντρο γιατί έκει είναι το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου