Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ Μέρα Τρίτη

ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΑΣΠΙΔΑ 60-47
ΜΟΥΔΑΝΙΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ   44-70

Καλύτερη σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια η εικόνα της ΑΣΠΙΔΑΣ.
 Σήμερα λειτούργησε για πρώτη φορά σαν ομάδα χωρίς όμως να θυμίζει την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
  Αν είχαν και έστω μια μικρή βελτίωση στα τραγικά για μία ακόμη φορά ποσοστά ευστοχίας ίσως να διεκδικούσαν κάτι καλύτερο αλλά με ένα  στα  κλπ τρίποντα δεν κερδίζεις παιχνίδια όταν όλοι οι αντίπαλοι της μέχρι τώρα είχαν πολύ καλά ποσοστά.
  Τουλάχιστον έμειναν ικανοποιημένοι όσο μπορεί να γίνει αυτό παίκτες γονείς συνοδοί πως σήμερα το πάλεψαν.
  Η εικόνα της νικήτριας ομάδας ήταν πολύ καλή.
 Δουλεμένο σύνολο ομάδα που παίζει πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και έχει αντοχές για να το κάνει. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει το μεγάλο αστέρι που ξεχωρίζει και βάζει φωτιά στο παρκέ αλλά έχει το καλό ότι λειτουργεί με πολύ ομαδικό πνεύμα.
Βάζει και αυτή υποψηφιότητα για τη πρώτη θέση κάτι που θα κριθεί στο αυριανό παιχνίδι με την ΚΑΣΤΟΡΙΑ  
Στο άλλο παιχνίδι η ΚΑΣΤΟΡΙΑ κέρδισε με άνεση τα ΜΟΥΔΑΝΙΑ  χωρίς να χρειαστεί να τρέξει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Είναι το μεγάλο φαβορί και αύριο παίζει με τον ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ και εδώ για μια ακόμη φορά μπαίνει το ζήτημα περί ισονομίας σε οποιαδήποτε διοργάνωση  (λέμε διοργάνωση) γιατί πάει τρίτη μέρα και δεν υπάρχει 24 αρι  ΑΚΟΜΗ. Δεν ξέρω εάν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξουν γήπεδο και να πάνε στο κλειστό της ΣΤΑΥΡΟΠΟΛΗΣ.
      Το φαβορί λοιπόν ΚΑΣΤΟΡΙΑ εάν κερδίσει και αύριο τον ΑΛΜΥΡΟ ή το αντίθετο θα έχει κάνει δύο δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και θα κριθεί το μέλλον της ομάδας στο τρίτο κατασειρά παιχνίδι με ένα από τα φαβορί που έχει κάνει ρεπό όχι ένα όπως οι άλλες ομάδες πλην ΑΣΠΙΔΑΣ που παίζει σερί τέσσερα παιχνίδια αλλά δύο ρεπό. Φρέσκοι και ωραίοι απέναντι σε ένα αντίπαλο που έδωσε τρία δύσκολα παιχνίδια τα δύο στη σειρά.
Πόσο δίκαιο είναι αυτός ο τρόπος διεξαγωγής ας το κρίνουν όλοι όσοι σκέφτονται για το καλό και την πρόοδο του αθλήματος.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΑΣΠΙΔΑ-ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ

   





















ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΜΟΥΔΑΝΙΑ













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου