Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Ανοιχτά όλα τα μέτωπα.Ποιοι θα ανέβουν ποιοί θα κατέβουν από το τρένο.
ΑΝΑΤΟΛΙΑ ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΓΑΣ για την άνοδο
ΜΕΝΤ και ΤΙΤΑΝΕΣ για την κάθοδο.
Για την άνοδο παιχνίδι όλα τα λεφτά.
ΓΑΣ -ΑΝΑΤΟΛΙΑ.
Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει μόνο νίκες σε αυτό και σε όσα παιχνίδια ακολουθούν .
Δηλαδή με ΑΝΑΤΟΛΙΑ μετά με ΙΩΝΙΚΟ εκτός  ΑΣΠΙΔΑ εντός  και τέλος με ΣΑΝΤΑ εκτός,
Μικρός γολγοθάς μοιάζει. Το ΑΝΑΤΟΛΙΑ  Έχει τη πολυτέλεια να κάνει μία ήττα και μόνο μία γιατί διαφορετικά εκτός από την ΕΥΚΑΡΠΙΑ δεν έχει πλεονέκτημα ισοβαθμίας πχ με την ΑΣΠΙΔΑ κατά κύριο λόγο και επειτα από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού της ΚΥΡΙΑΚΉΣ αν είναι ήττα θα μετρήσει η διαφορά με τον ΓΑΣ.
Έχει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον ΖΕΦΥΡΟ που φυσάει πολύ άγρια τελευταία την μεθεπόμενη αγωνιστική. Πρόβλημα μεγάλο οι πάρα πολλές απουσίες.
  ΖΕΦΥΡΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Το έχει η ομάδα να κάνει άνω κάτω την κατηγορία.Η νίκη με την ΕΥΚΑΡΠΊΑ ήταν μια ακόμη απόδειξη της πολύ καλής πορείας που έχει η ομάδα.
Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση και μια ακόμη πιο σπουδαία νίκη που ανακάτεψε πολύ την τράπουλα. 
Γ,Κοντονάσιος. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και μας βγαίνει στο παιχνίδι. Δεν αφήνουμε καμιά ευκαιρία  να πάει χαμένη. Φιλισοφία μας να κοιτάμε κάθε παιχνίδι και να το κερδίζουμε.
Ποιό είναι το μυστικό σας και γιατί ομάδες που μέχρι τώρα ήταν στη κορυφή κάνουν κοιλιά.
Γ.Κ.  Το μυστικό είναι πως εμείς αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε κοιλιά. Όλες οι ομάδες κάποια στιγμή είναι φυσιολογικό να έχουν αγωνιστική κάμψη . Αυτό το βλέπεις και εσύ με τα διάφορα αποτελέσματα από ομάδες που πρωταγωνιστούν. Φαίνεται ότι εμείς την κοιλιά την κάναμε στην αρχή.
Επτά νίκες σε οχτώ παιχνίδια. Ξέφρενη πορεία της ομάδας . Αν δεν υπήρχαν τα άσχημα αποτελέσματα της αρχής ποιά πιστεύεις ότι θα ήταν η βαθμοιλογική θέση του ΖΕΦΥΡΟΥ τώρα όπως είναι αγωνιστικά οι ομάδες .
Γ.Κ  . Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι σαν ομάδα έπρεπε να είμαστε μέσα στη τριάδα τετράδα μαζί με ΑΝΑΤΟΛΙΑ-ΑΣΠΙΔΑ-ΓΑΣ ή ΕΥΚΑΡΠΙΑ .
  Παίζετε με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ?
 Γ.Κ Άλλο ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε .
 Σεβόμαστε την ιστορία του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ αλλά εμείς θέλουμε νίκες πόσο μάλλον που παίζουμε στην έδρα μας.

 ΑΡΝΑΙΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ
Λογικά οι ΤΙΤΑΝΕΣ θα κερδίσουν την ήδη υποβιβασμένη ΑΡΝΑΙΑ.Διαφορετικά παραμονεύει η ΜΕΝΤ.
 ΕΘΝΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ
Κανείς δεν θέλει τις ήττες και πάντα ακολουθούν προβλήματα.
Τα τραγικά λάθη που έκανε ο ΕΘΝΙΚΟΣ τον καταδίκασαν . Θα μπορούσε να κρίνει αυτός τη παραμονή του αλλά δεν ήταν έτοιμος να το κάνει. Δεν γίνεται στα εκτός έδρας παιχνίδια να πηγαίνουν λίγοι. Η ομάδα αυτή ανέβηκε και έπρεπε να ανέβει για ένα και μοναδικό λόγο. Κρίνεται η ύπαρξη του μπάσκετ στην ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ . Μια άνοδος όπως έγινε και μια παραμονή  θα ήταν ίσως κάποιο κίνητρο για να ανέβει λίγο το μπάσκετ.
 Είναι τόσο βαριά η σκιά του βόλει που τα σκιάζει όλα........
ΜΕΝΤ-ΑΣΠΙΔΑ
Η πρώτη για να μείνει στη κατηγορία η δεύτερη για να ανέβει κατηγορία.
Ο θάνατος του ενός η χωή του άλλου.
Ομάδα με πολύ βαριά ιστορία που φέτος παλεύει με τους μικρούς να παραμείνει ζωντανή.
Τα λάθη του παρελθόντος στοιχιώνουν την ομάδα. Οι όποιες ελπίδες να σωθεί είναι ελάχιστες.
Και μόνο εάν αυτοκτονήσουν οι ΤΙΤΑΝΕΣ θα παραμείνει στη κατηγορία.
Η ΑΣΠΙΔΑ  θέλει τη νίκη και με συγκιρία πολλών ατυχιών μπορεί να τη χάσει. Είναι σπουδαία ευκαιρία που της δίνεται γιαμια ακόμη άνοδο. Η τριάδα των παλιών ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ τη θέλουν όσο τίποτα .
 Προφανώς θέλουν να αποδείξουν κάτι. Πήραν στις πλάτες τους μια ομάδα με δύο ανόδους στη σειρά από τους μικρούς και είναι αυτοί που τους δείχνουν το δρόμο γαι μια καόμη μεγάλη πορεία.
Το καλό είναι πως ξεπέρασαν τα όποια προβλήματα προσαρμογής σε μεγαλύτερη κατηγορία και στα τελευταία παιχνίδια η δική τους συμμετοχή είναι καθοριστική.
Αν και μόνο η μέχρι τώρα πορεία είναι αρκετή φυσικά δεν θα χαλάσει κανένα μια ακόμη άνοδος.
Μία μία τις περιπτώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Πολύ κοντά η ΑΣΠΙΔΑ σε αυτό που στην αρχή της χρονιάς έμοιαζε άπιαστο όνειρο. Μακάρι να τα καταφέρουν τα παιδιά, θα είναι απίστευτο επίτευγμα, που γεμίζει με χαρά όλους εμάς τους μπασκετικούς φιλάθλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή