Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ 55-69









Καθαρή νίκη πρόκριση των ΤΙΤΑΝΩΝ απέναντι στον δεύτερο αντίπαλο
 (προηγήθηκε η νίκη επί του ΑΣΤΕΡΑ εντός) την ΑΣΠΙΔΑ μέσα στο ΕΥΜΟΙΡΟ.
    Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο (07-22 επιμέρους σκορ) 23-40. Δεκαπέντε πόντους διαφορά σε αυτό το δεκάλεπτο συν τους δύο του πρώτου 16-18 με αποτέλεσμα η ΑΣΠΙΔΑ να προσπαθεί την μείωση της διαφοράς αλλά φάνηκε ότι ήταν πολύ μεγάλη τελικά.
1ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ   με την ΑΣΠΙΔΑ να κυριαρχεί στη ρακέτα με τον ΓΚΙΚΑ και τους ΤΙΤΑΝΕΣ να έχουν τη γνωστή υπεροχή ευκολία σκοραρίσματος στη περιφέρεια.
Μάχη πόντο με πόντο.


2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ και έσβησαν οι μηχανές της ΑΣΠΙΔΑΣ από το πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο του αντιπάλου. Η απουσία καθαρόαιμου άσσου φάνηκε περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι.
22 πόντους για τους ΤΙΤΑΝΕΣ μόνο 7 για τη γηπεδούχο από το ολικό black out.
3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ με τη γηπεδούχο να ανεβάζει ρυθμούς κάνει καλή δουλειά στη άμυνα πρεσάρει πάρα πολύ αλλά η ευκολία που σημειώνουν καλάθια οι παίκτες των ΤΙΤΑΝΩΝ που σήμερα είχαν σε πολύ καλή μέρα τον ΓΑΙΤΑΝΗ που εκτός από σκοράρισμα πάσαρε μάρκαρε τα έκανε όλα καλά.
Τελικά η διαφορά πέφτει στους 13 πόντους. 39-52
Προς τη λήψη του δεκαλέπτου ανάβει το παιχνίδι με την ΑΣΠΙΔΑ να καταφέρνει να μειώνει στους 10 στο 00,16 με το φάουλ που κερδίζει ο Β.ΣΙΑΚΑΣ και την Τ.Π που δίνεται εναντίον του προπονητή της Δράμας   Σ.ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ. 42-52

4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ 
Με το ξεκίνημα  ένα τρίποντο στο 09-10 από τον ΣΑΡΙΚΟ μειώνει τη διαφορά στους 07 πόντους. 45-52. Αναθαρούν παίκτες φίλαθλοι της ΑΣΠΙΔΑΣ αλλά η απάντηση είναι γρήγορη με τρίποντο φυσικά. 45-55.Δύο συνεχόμενα καλάθια για ΤΙΤΑΝΕΣ  ένα για ΑΣΠΙΔΑ  47-59.
Πολλά λάθη για τη γηπεδούχο δεν συγχωρεί η φιλοξενούμενη ομάδα και στο 03-30 η διαφορά ανεβαίνει στους 18  47-65.
02,14  50-65
01,30  50-68
Λήξη και το τελικό σκορ 55-69.
    Δίκαιη νίκη για τους ΤΙΤΑΝΕΣ καλύτεροι σε όλο σχεδόν το παιχνίδι και όταν ακόμη ένιωσαν την ανάσα των γηπεδούχων πιο κοντά είχαν τη ψυχραιμία να απαντήσουν άμεσα.
   Φυσικά άμεσο ενδιαφέρον είχε και η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ που περίμενε ήττα των ΤΙΤΑΝΩΝ για να ελπίζει . Τώρα για να αλλάξει κάτι θα πρέπει να κερδίσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ εντός με 25 πόντους διαφορά την ομάδα της ΔΡΑΜΑΣ και η ΑΣΠΙΔΑ να κάνει την έκπληξη τη τελευταία αγωνιστική εκτός στη ΔΡΑΜΑ.
Πολά απλά και εύκολα !!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.
Δυο λόγια για τα παιδιά της ΑΣΠΙΔΑΣ που σήμερα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αν δεν είχαν αυτό το τραγικό 2ο δεκάλεπτο η μάχη ίσως να ήταν διαφορετική.
Έκαναν μια τεράστια προσπάθεια όλη τη χρονιά κυριολεκτικά δεν είχαν ελεύθερη μέρα ούτε το καλοκαίρι και έφτασαν εδώ που έφτασαν. Είναι μεγάλη η προσπάθεια που έκαναν και σίγουρα τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Το μπάσκετ δεν τελειώνει εδώ με μια ήττα ή με μια μη πρόκριση στα προημιτελικά. Αρχίζει τώρα και έχει πολύ δρόμο μπροστά.































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου