Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΦΕΑΣ-ΦΙΛΙΑ Σχολιασμός

Ο πιο τακτικός συνεργάτης Γιώργος Ουζουνίδης σχολιάζει τα παιχνίδια της ομάδας του.

ΟΡΦΕΑΣ-ΦΙΛΙΑ.


Το Σάββατο η ομάδα μου είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.
 Οι απουσίες τεσσάρων βασικών παικτών από τη δωδεκάδα (Κατσιαβριά, Ευαγγέλου, Αμαραντίδη, Κιρκιντζιώτη) δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της ομάδας μου καθώς αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα και παίκτες οι οποίοι ίσως και να μην είχαν ξαναβρεθεί μαζί και σε συνδυασμό με το επίπεδο του αντιπάλου το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν αναμενόμενο.
Στην ουσία ποτέ δεν μπορέσαμε να μπούμε στο παιχνίδι κατά πόσο μάλλον να ακολουθήσουμε και τον ρυθμό που επέβαλε ο Σκοπός από το πρώτο κιόλας λεπτό.
Η ομάδα των Σερρών βομβάρδισε κυριολεκτικά το καλάθι μας με τρίποντα, με τη παραμικρή ευκαιρία που του δινόταν, και πιο συγκεκριμένα ο Πεχλιβάνης ο οποίος πέτυχε  9 από τα 10 που συνολικά δεχτήκαμε.
Θεωρώ αυτό το παιχνίδι μία πολύ κακή παρένθεση στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μου και σίγουρα δεν μπορούσα να έχω πολλές απαιτήσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες απουσίες και αρκετή κούραση λόγω της απόστασης. Περιμένω όμως η συνέχεια να είναι εντελώς διαφορετική με την ομάδα μου πιο ανταγωνιστική και με διάθεση να διεκδικήσει τη νίκη σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Το μόνο που καταφέραμε σε αυτή την αγωνιστική ήταν να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους όσους κατάφεραν να έρθουν αλλά και σε αυτούς που δεν τους έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες.


Διαιτητές: Νέδογλου - Τσακιρίδης

Δεκάλεπτα: 25-09, 24-11, 15-11, 10-16.

Ορφέας (Κοκολιός): Πεχλιβάνης 31 (9), Καβαργύρης 9, Κατσικάς 2, Καδής 8 (1), Χατζηπέτρου 4, Ιωσηφίδης 4, Τεβετζίδης 10, Γκουτζιομήτρος 6, Χαμάλης, Κουτσιαντζής.

Φιλία (Ουζουνίδης): Παρασκευαΐδης 4, Μπερτσιμάς 5, Σταϊκόγλου 4, Χριστοδούλης 2, Γιαννακουδάκης 2, Χερκελετζής 8, Παπαδόπουλος 3, Θεοδωρίδης 5, Καρακασίδης 5, Καραμάνης 9 (1), Σουβάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου