Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Α΄ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η Χρυσούπολη που την φέρνει στη πρώτη θέση πόσο μάλλον όταν αντίπαλος ήταν η άλλη διεκδικήτρια της πρώτης θέσης ΑΕ.Κομοτηνής.
Στο άλλο παιχνίδι του 2ου ομίλου η ΦΙΛΙΑ κέρδισε εκτός τον ΑΡΙΩΝΑ
Σύμφωνα με τον προπονητή της ΦΙΛΙΑΣ Γ.Ουζουνίδη  η ΦΙΛΙΑ δεν απειλήθηκε σε όλο το παιχνίδι.
Ήταν μπροστά με διαφορά 10 πόντων σχεδόν από την αρχή μια διαφορά που κράτησε μέχρι το τέλος.
Σε συνδιασμό με την ήττα της ΑΕΚ και την δική της νίκη εντός με τη ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ εποιό το μέλλον της ΦΙΛΙΑΣ   απάντησε πως σκοπός δεν είναι η πρώτη θέση αλλά να παίζουν σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθούν γιατη νίκη.
"Έχουμε δύο εντός παιχνίδια με ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ και σε αυτά θα κριθούν όλα.
Εάν έχουμε θετικά αποτελέσματα σαφώς και το μέλλον και οι στόχοι θα είναι διαφορετικοί για μας "
Πως είδες τον αντίπαλο?
Καμιά σχέση με τη προηγούμενη χρονιά η ομάδα του ΑΡΙΩΝΑ.
Zήτησα τον σχολιασμό του παιχνιδιού από τον Γ.Ουζουνίδη και  η ανταπόκριση ήταν ταχύτατη.

Γ,Ο  "ΓΙΑ ΤΗΝ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ.
ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.
ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 28-38 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝ ΤΟ ΜΑΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΑΜΥΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Η ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΑΡΙΩΝ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΨΗΛΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ."


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΡΟΥΚΑΣ-ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-19,14-19,15-11,14-14
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΟΜΑΔΩΝ.
ΑΡΙΩΝ (ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ):ΑΓΓΕΛΗΣ 4, ΝΥΜΦΟΠΟΥΛΟΣ 6(1), ΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 12(1), ΤΖΙΜΙΚΑΣ,ΓΚΑΓΚΑΛΙΔΗΣ,ΦΩΤΗΣ 2, ΜΠΑΦΟΥΝΗΣ, ΛΕΠΙΔΑΣ 6, ΑΡΑΛΑΓΙΟΣ 8, ΒΛΑΧΟΣ 7,ΤΣΙΤΣΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΔΗΣ 12.

Γ.Σ.ΦΙΛΙΑ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ):ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ 3(1), ΜΠΕΡΤΣΙΜΑΣ 16, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 12(1, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ 7,ΚΙΡΚΙΝΤΖΩΤΗΣ 13(1), ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ 6, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΚΑΤΣΑΒΕΛΗΣ 3(1), ΧΕΡΚΕΛΕΤΖΗΣ 1, ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΣΟΥΒΑΡΑΣ.
Στα όποια παιχνίδια που είδα η ομάδα της πόλης μου ΑΡΙΩΝΑΣ  δεν είναι και στα καλύτερά του. 
Έτσι όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα με τα ελάχιστα παιχνίδια για κάθε ομάδα εάν δεν γίνει κάτι γρήγορα θα έχει μεγάλο πρόβλημα.
Αν θα μπορούσα να προτείνω κάτι θα ήταν να δω να παίρνουν χρόνο συμμετοχής οι έφηβοι της ακαδημίας γιατί και καλό υλικό υπάρχει και καλό θα κάνει στους μικρούς εάν φυσικά μπορεί να γίνει αυτό γιατί τόσο οι υποχρεώσεις του εφηβικού όσο και οι στόχοι που έχει ίσως να λειτουργούν ανασταλτικά για τον Β.Αρβανιτίδη.
Αν μπορούσε να υπάρξει μέση λύση χωρίς να υπάρξει πρόβλημα στις υποχρεώσεις των εφήβων πιστεύω πως και καλύτερο θέαμα θα έβλεπαν οι θεατές και γεμάτο θα ήταν το γήπεδο.
Δεν ξέρω τι στόχους έχει η ομάδα του ανδρικού αλλά πρέπει τέτοια ρίσκα να παίρνονται.

Αποτελέσματα
ΑΡΙΩΝ-ΦΙΛΙΑ  57-63
ΑΟΧ-ΑΕΚ         85-75

Για τον 1ο Όμιλο οι ομάδες των Σερρών κέρδισαν τις ομάδες της Καβάλας.
Ο Πανσερ/ος πολύ δύσκολα κατάφερε να νικήσει με δύο πόντους τον ΑΣΤΕΡΑ.
Με το αποτέλεσμα αυτό ο πρώτος  κρατήθηκε στην κορυφή ενώ η ομάδα του Δ,Αιβαδίζη μένει πίσω στην διεκδίκηση της πρώτων θέσεων που οδηγούν στα μπαράζ.

ΠΑΝΣΕ/ΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ  50-48
ΟΡΦΕΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ       76-40
Για τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου διαβάστε στα παρακάτω σαιτ.
http://www.kavala-sports.gr/index.php/basket/ekasamath/item/2139-htta-astera-nikh-aox

http://serresbasket.blogspot.gr/2013/11/1-4_30.html

Τελικά η αποφαση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ  να γίνει όπως γίνεται το πρωτάθλημα των Ανδρών δεν έχει ενδιαφέρον. Δεν περπατάει κοινώς.
Αντί να δίνονται λύσεις για καλύτερο μέλλον πηγαίνουνμε πίσω.
Ποτέ  δεν είναι αργά   .......Αρκεί το φετινό παράδειγμα να διδάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου