Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Α,ΑΝΔΡΩΝ. ΑΣΠΙΔΑ -ΑΕΚ

Καλή εμφάνιση και άνετη νίκη για την ανδρική ομάδα της Ασπίδας.
Δύο δεκάλεπτα έψαχνε να βρει τον ρυθμό της απέναντι σε μια πιεσματάρα ΑΕΚ.
Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου όλα άλλαξαν. Πάτησε γκάζι η Ασπίδα και με το καλημέρα έκανε ένα 14-0. Τάιμ από την ΑΕΚ αλλά τίποτα δεν άλλαξε.
Το +16 έγινε γρήγορα +20 και συνέχιζε να ανεβαίνει .
Σπουδαία εμφάνιση από τον σύνολο των παικτών της γηπεδούχου. Με πολλές ελλείψεις (φοιτητές ) η ΑΕΚ προσπάθησε να σταθεί αξιοπρεπώς .
   Παραφωνία η κακή διατησία  (σε κακή μέρα μάλλον ) του Ζηκίδη.
   Έγραψε το σχόλιο πικάρισμα του Δ.Π " Σήκωσες αέρα και έγινε φάουλ"


Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ

Παπουής Σ

"Δυστυχώς το 2013 μας βρήκε με μια ήττα-συντριβή από μια πολύ πιο οργανωμένη και προπονημένη, έτοιμη για το μεγάλο βήμα, ομάδα από εμάς. Με σύνθεση ανάγκης και πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών (Ξανθούλης, Γκαράκης, Τερζίδης), διαφόρων δικαιολογημένων υποχρεώσεων (Τσιαντούλης) και απουσίες φοιτητών για τις εορτές (Πισμίσης Ν .,Πισμίσης Θ. ,Εμμανουήλ, Εμμανουηλίδης ,Τζερεφός, Καπαρελιώτης, Σεπεκόπουλος) δεν καταφέραμε να αντέξουμε πάνω από ένα ημίχρονο. Συνεχίζουμε όμως ακάθεκτοι με «γεμάτες» πλέον καθημερινές προπόνησεις για ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί απέναντι στον Αρίων Ξάνθης. Αποτελεί ντέρμπι για την 3η θέση όπου έχουμε θέσει ως στόχο για φέτος. Έχουμε την ανάγκη από τον κόσμο της Κομοτηνής να μας στηρίξει σε αυτόν τον αγώνα. Θα σας περιμένουμε όλους στις 12/01/2013 Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής να κατακτήσουμε όλοι μαζί την πρώτη νίκη για το  2013".


5 σχόλια:

  1. Η Α.Ε.Κ πέρα από τους τραυματίες είχε και πολλές απουσίες φοιτητών όπως λέτε αλλά το εντυπωσιακό το ότι από την άλλη μεριά δεν έλειψε κανένας φοιτητής.Για να αργήσουν να φύγουν αλλά και να έρθουν νωρίτερα κάτι σημαίνει για τη συνοχή της ομάδας αυτής.Σαν τρίτος βλέπω ότι έχει δημιουργηθεί κάτι πολύ δυνατό από άποψη κλίματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά σαν θεατής, που έχω δει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ανδρικής ομάδας της Ασπίδας, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει άριστο κλίμα και χημεία μεταξύ παικτών και προπονητών και αυτό πιστώνεται σίγουρα στο προπονητικό επιτελείο, που φαίνεται ότι κάνει άριστη δουλειά και έχει θέσει υψηλούς στόχους για την φετινή ομάδα. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια, εγώ πάντως σαν θεατής το απολαμβάνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποια και να είναι η κατάληξη της φετινής χρονιάς αυτή η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ έχει αποδείξει ότι το μέλλον της ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EMMETIKΟ ΤΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για το Ζηκίδη συμφωνώ. Μάλλον ήταν σε κακή μέρα.....ή ίσως έφταιγε και η παρουσία του Προέδρου του στην κερκίδα που ήρθε να τον δει να αγωνιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή