Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ.

Από τον Ν.Σερρών η αρχή.
Τέλος εδώ και καιρό από τον ΟΡΦΕΑ Ν.Σκοπού ο Π.Σπανός.
Στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ (το 2011-12 με την παιδική ομάδα του Πανσερ/κου) φέτος με μια ακόμη . Πέρα από την παιδική θα έχει και την ομάδα του Πανσερ/κου που θα αγωνίζεται στην κατηγορία ανδρών με μια πρωτοτυπία-ιδιαιτερότητα.
Την παραπάνω ομάδα θα την απαρτίζουν 6-7 άνδρες ενώ οι υπόλοιποι θα είναι παίκτες από την παιδική ομάδα!!!!!!!!!!!
Αν γίνει αυτό θα είναι πολύ σπουδαία κίνηση και ανοίγει δρόμους για το πως πρέπει να είναι η λειτουργία των ομάδων εάν θέλουν να βγούνε παίκτες για τις μεγάλες κατηγορίες.
     Στην Καβάλα η σειρά και σύμφωνα με δημοσίευμα του Χ.Κρυσταλλίδη έχουμε αλλαγή ηγεσία -προπονητή στην πρωταθλήτρια ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.
Την θέση του Σ.Σχοινάκη παίρνει ο Λ.Παπαδόπουλος. Ανανέωσε και ο Κουμλέλης και όλοι ελπίζουν για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Με μια  νίκη επί της Αριδαίας πήρε το εισιτήριο για την Α2  Γυναικών η Ένωση.
Ίσως να υπάρξει αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος με την δημιουργία δύο ομίλων στον Βορρά μετά την αίτηση να αγωνίζονται στον όμιλο του Βορρά ομάδες από την Ήπειρο.
Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτόματα θα ανέβει ο αριθμός των ομάδων που θα πέφτουν ...........
    Η  άλλη ακαδημία   της πόλης ο Αστέρας δέχεται βροχή από προτάσεις για επαναδιαπραγμάτευση  των σχέσεων ..............Οι καιροί της κόντρας και της υπεροψίας μάλλον φαίνεται ότι σιγά σιγά αλλάζουν. Εδώ θα ήθελα να βάλω και μια πρόταση τουλάχιστον για την κατηγορία των παιδικών ομάδων.  Ο  Αστέρας έχει πάρα πολύ υλικό και αν δούμε ότι και άλλες ακαδημίες της περιοχής έχουν την ίδιες ικανότητες σε υλικό τίθεται ζήτημα  να κατεβάσουν από δύο ομάδες στην κατηγορία.
  Υπάρχει το πολύ καλό προηγούμενο της Ασπίδας που εδώ και τρία χρόνια δίνει την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να γευτούν την χαρά ενός πρωταθλήματος.
Θα μπορούσαν λοιπόν οι ακαδημίες που έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν από δύο ομάδες και αν ο αριθμός είναι ικανοποιητικός να γίνουν δύο κατηγορίες με διαχωρισμό την ανταγωνιστικότητα.
Μια δυνατή κατηγορία με τις καλές ομάδες κάθε ακαδημίας και μια δεύτερη με τις υπόλοιπες έτσι ώστε να μην παρατηρείται το φαινόμενο πχ να συμμετέχει ο Αίαντας με μικρότερης ηλικίας παίκτες και να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν ένα δυνατό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ο πρώτος οι δύο πρώτοι αυτού του ομίλου να μπορούσαν να πάρουν μέρος στην τελική φάση μαζί με τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας.Τις μετακινήσεις που είναι να κάνουν οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν θα τις κάνουν . Γιατί να μην έχουν μια ανταγωνιστική σαιζόν με πολύ δυνατά παιχνίδια και φυσικά να καταργηθεί η μεταφορά των αποτελεσμάτων στις επόμενες φάσεις.


  Για την νέα ακαδημία της Δράμας τα ξέρετε  .
Η Προσοτσάνη προσπαθεί να βάλει κόσμο στο μπάσκετ μέσα από διοργανώσεις. Αν το πετύχει θα κερδίσει το μπάσκετ πολλά.
   Νέος-παλιός προπονητής και για την Χρυσούπολη. Ο Π.Παπαδόπουλος ξανά μετά από μικρό διάλειμμα στο τιμόνι της Χρυσούπολης. Οι παλιές αγάπες πάνε πίσω...............
      Το πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει χρόνια τώρα στην Χρυσούπολη είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που θέλουν να ξαναγυρίσουν αρκετοί παίκτες.
 Σε μερικούς υπάρχει όμως απαγορευτικό.................................
Στον Αρίωνα περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Γ.Θερμού .
Στην Ασπίδα το μυαλό είναι στην διοργάνωση του καλοκαιρινού τουρνουά της HAPPY-DAYS.
   Την ίδια στιγμή οι παίκτες της παιδικής και  της εφηβικής ομάδας συνεχίζουν τις προπονήσεις τους.
Δύσκολο θα είναι το επόμενο  διάστημα για τις ομάδες της Κομοτηνής.
Προβλήματα υπήρχαν στα διοικητικά του ΓΑΣ . Οι άνθρωποι που είναι χρόνια στο τιμόνι κουράστηκαν και θέλουν να παραδώσουν την σκυτάλη σε νεώτερους. Η πρώτη προσπάθεια δεν είχε θετική εξέλιξη.
   Προβλήματα οικονομικά αντιμετωπίζει και η ΑΕΚ  αλλά υπάρχει διάθεση και στις δύο ακαδημίες να βρεθεί λύση έτσι ώστε να συνεχιστεί η καλή παράδοση παρουσία των δύο ακαδημιών στα πρωταθλήματα.  Για να υπάρχει ποιότητα πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός και σε καμιά περίπτωση δεν συμφέρει κανένα να υπάρχουν προβλήματα κάθε είδους  σε  ομάδες της περιοχής.
  Τέλος στον Έβρο τα προβλήματα τα περισσότερα τα έχει η Θύελλα.  Το φαινόμενο να ασχολούνται κάποιοι γονείς για όσο διάστημα παίζουν τα παιδιά τους στις ομάδες της είναι έντονο εδώ.
Με το σταμάτημα όμως σταματάει και η όποια βοήθεια.
Οι αλλαγές που έγιναν με τον Καλικράτη έδωσαν ακόμη μια σπρωξιά προς τον γκρεμό στερώντας την ομάδα από διευκολύνσεις όπως οι μετακινήσεις.
          Στα ίδια ίσως και η ομάδα του Σπάρτακου .
Η Φιλία θα κινηθεί και πάλι συστηματικά με πλάνο που έχει βγει εδώ και καιρό.
    Κινητικότητα στον Εθνικό.  Η απογοήτευση για την μη άνοδο δεν κατέβαλε τους ανθρώπους της ομάδας.  Αντίθετα έβαλαν πιο ψηλά τον πήχη και με τις κατάλληλες κινήσεις θα παρουσιασθούν πιο δυνατοί.
Δεν  έφυγε κανένας και ήρθε να συμπληρώσει την προσπάθεια ο Πομακάκης.
Σίγουρα η προσθήκη του Πομακάκη στην ομάδα και αν τελικά παραμείνει ο Χονδρόπουλος δίνει άλλο  αέρα στην ομάδα του Γ.Κανδύλη.

Αυτά για την ώρα.

15 σχόλια:

  1. akouses oti dhlwsan symmetoch alles 2 omades kai oti tha exoume pali a kai b kathgoria?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλες δύο ????Ποιές μπορεί να είναι???????
    Μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Ο Σταύρος Χονδρόπουλος ανήκει πια στον ΠΑΟΚ.
    Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aes kai hrakleia nomizw....gia hrakleia eimai pio sigouros....emathes tpt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα προσπαθήσω να μάθω.
    Ακόμη και έτσι δεν πρέπει να γίνει Α΄&Β΄κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nomizv pvs fetos tha katebasoyn omada kai oi panuhrew st b topiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκοπός είναι να παίζουν μπάσκετ όλοι. Είτε μικροί παίκτες είτε έφηβοι αγόρια κορίτσια.
    Μεγάλοι μικροί. Αν για τους πολύ μεγάλους θα λέγετε Παλαιμάχων μικρή σημασία έχει.
    Πρώτα βάζεις τον κόσμο στα γήπεδα και τους υπόλοιπους στις κερκίδες και μετά κάνεις πλάκα για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.
    Υπάρχει και κα΄τι πολύ ευχάριστο . Η ΈΝΩΣΗ ίσως λόγω δύσκολης θέσης θα στηριχθεί στα δικά της παιδιά Πιεβάλιτσα -Γκέλιο αλλά και τον νεαρό Αράπη που πήρε από τον ΠΑΟΚ.
    Είναι σπουδαία εξέλιξη και μακάρι να είχε γίνει πολύ πριν. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.
    Μακάρι τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες και να βελτιωθούν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνων και επαφξανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι αλβαβοι δεν ανηκουν στην χωρα μας .. δεν εχουνε καμια θεση εδω( για τον γκελιο και τον πιεβαλιτσα το λεω) προτεινω να παρουν οι ομαδες 2-3 ελληνοπουλα να γινουν σωστες ομαδες.Οχι ξενους ειδικα στην εποχη μας που η χρυση αυγη κλεινει σπιτια . Αυτη ειναι η ταπηνη μου γνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aπαράδεκτο το παραπάνω σχόλιο.
    Αν πχ ο Σωκράτης Γκέλιος κερδίσει μια θέση ψηλά κάτι σαν τον Πύρρο Δήμα τότε θα είναι Έλληνας ?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατ' αρχήν να συμφωνήσω με το σχόλιο σου "xanthibasket". Ταυτόχρονα θα ήθελα να απευθυνθώ στον "Ελληναρά" και να του ζητήσω όταν θα γράφει σχόλιο να συμβουλεύεται τη γραμματική, το συντακτικό και την ορθογραφία της Ελληνικής Γλώσσας προκειμένου να θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από παιδιά 17-18 χρονών που μετέχουν της ελληνικής παιδείας... Καχύποπτος και τεμπέλης και ευχαριστημένος στα στερνά. "Μ. Μπρέχτ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AΛΛΕΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΕΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΕ ΣΕΙΝΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Metagrafi kai gia ton AOX(Xrysoupolh) Epistrofi tou Apostolou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά τον Αποστόλου πως τον άφησε ο Παναγιωτόπουλος???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυσκολιες υπηρξαν πολλες!!απλα τα θελω του παιχτη ηταν να παιξει στην αγαπημενη του ομαδα..!την Χρυσουπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή