Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Πρωταθλητής ο ΠΑΟ στο Εφηβικό 61-50 τον Μαντουλίδη.

Άξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟ νίκησε  τον κακό  Μαντουλίδη με 11 πόντους διαφορά.
Στο ίδιο μοτίβο με το χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟ προσπάθησε και κατάφερε να σταματήσει το ατού του αντιπάλου την ταχύτητα και κράτησε το παιχνίδι σε χαμηλό σκορ,πέρασε την μπάλα μέσα στην ρακέτα όπου είχε σαφέστατο  πλεονέκτημά και πήρε  την νίκη. Από την μεριά του ο Μαντουλίδης δεν μπόρεσε να σταθεί στις περιστάσεις του παιχνιδιού ήταν κακός με τραγικά ποσοστά ευστοχίας σε σουτ και κυρίως στις βολές.
Σπάνια έβαζαν οι παίκτες του τις δύο βολές.
Γενικά δεν παίχθηκε καλό μπάσκετ στο σημερινό παιχνίδι ίσως λόγω της μεγάλης του σημασίας .Με ήττα του ΠΑΟ ο Ίκαρος αυτόματα γινόταν αυτός πρωταθλητής .
Αποτέλεσμα παιχνίδι τακτικής από την μεριά του ΠΑΟ σε βάρος  του θεάματος.
Αντίθετα τα δύο πρώτα παιχνίδια 'Ικαρος-Μαντουλίδης   και ΠΑΟ-Ικαρος ήταν σαφώς καλύτερα ποιοτικά.
Τελείωσε το Πανελλήνιο εφήβων και γνώμη μου είναι ότι ο καλύτερος παίκτης ήταν ο Λαρεντζάκης του Ίκαρου .

Δεύτερος ο Ίκαρος τρίτος ο Μαντουλίδης και τέταρτος ο Εργοτέλης που κέρδισε τις εντυπώσεις  .
Πέμπτη τερμάτισε η ομάδα των Ιωαννίνων και τελευταία η ομάδα της Κατερίνης Αρχέλαος.
Αργότερα θα επιδιώξω να πάρω δηλώσεις και εντυπώσεις από τις τρεις επαρχιακές ομάδες γιατί ουσιαστικά παραγωγή γίνεται σε αυτές. Οι ομάδες του κέντρου έχουν την πολυτέλεια να μαζεύουν το καλύτερο υλικό μέσω μεταγραφών και να παρουσιάζονται παντοδύναμες.


Χθες τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ από την ομάδα της Ένωσης . Ο πρόεδρος της ΕΟΚ σε δηλώσεις του τόνισε ότι η οικονο0μική κρίση που πλήτει και τον αθλητισμό επιβάλει την αλλαγή  στις διοικητικές δομές !!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό όταν οι πρόεδροι κατέχουν τις θέσεις μερικές δεκαετίες και δεν μπαίνει νέο αίμα ......Είναι μια απορία που δεν έχει δωθεί απάντηση εκτός εάν η αναφορά ήταν στα του οίκου του οπότε πρέπει να κινηθεί κατάλληλα.

6 σχόλια:

  1. ο Γοντικας και με διαφορα διαφωνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανδρέα !!!!!!!! γνώμη σου...
    Καλό κορμί πλήρης παίκτης αλλά ο Λαρεντζάκης στα δύο ντέρμπι ήταν φωτιά.
    Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ η διαφορά των 12 πόντων μειώθηκε με δική του κυρίως πρωτοβουλία και τρέξιμο. Οπότε ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σε ρωτησω, αντικειμενικα μιλωντας, ετσι οπως τους ειδες στο πανελληνιο, σαν ομαδα θα μπορουσαμε να ειμαστε εκει??? Και απο αποψη υλικου αλλα και ποιοτητας.. Θα ηθελα τη γνωμη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ένωση ήταν σαφώς καλύτερη από όλες τις ομάδες της περιοχής. Το πως και το γιατί δεν πέρασε είναι ένα ερωτηματικό.
    Οπότε θα έπρεπε πρώτα να περάσετε τον πρώτο σκόπελο που λέγεται Ένωση και μετά στα προκριματικά.
    Ας πούμε ότι περνούσατε στην θέση του Αρχέλαου Κατερίνης . Με μεγάλη αισιοδοξία αν ήσασταν σε καλή μέρα και κερδίζατε τον Εργοτέλη θα χτυπούσατε 4 θέση. Όλα αυτά με την ρπουπόθεση ότι θα ήσασταν πλήρης με Καραμπάση Τουμπαρίδη κλπ προπονημένοι στο φουλ και όχι όποτε μπορείτε γιατί διαφορετικά καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ για την Ένωση, απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του εφηβικού, αλλά θεωρώ ότι η Κομοτηνή διέθετε πολύ καλή ομάδα και μάλιστα στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Καβάλα αν ερχόταν και με τον ψηλό που είδα στην Κομοτηνή ίσως να βλέπαμε μεγάλο αγώνα και να μην άντεχε μόνο 2 δεκάλεπτα. Πάλι όμως νομίζω ότι η Ένωση θα κέρδιζε. όσον αφορά τα προκριματικά και την ήττα μας, καλύτερα ας μην το αναλύσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεζιλη και ντροπη για την ενωση.Το καλυτερο ειναι οτι ο Πιερικος βγηκε 6ος στο 6 ενω η "μεγαλη" ομαδα της καβαλας πηγαινε για μεταλια!Ου αχρηστοι με τις διαιτησιες και πολλους αλλους παραγοντες μεχρι μεχρι το πρωταθλημα της εκασαμαθ μπορειται μετα δεν εχει μανα σου και πατερας σου!Αυτα ηθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή