Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τελικός???????

Δεν έχει ορισθεί ακόμη ημερομηνία διεξαγωγής του αν και φήμες κάνουν λόγο για το Σάββατο 28-04-12.
Τόπος διεξαγωγής το γήπεδο της Χρυσούπολης παρόλο που και οι δύο ομάδες ζήτησαν ή καλύτερα δεν είχαν κανένα κόλλημα (ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ) να γίνει στο "Φ.ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ". 

Βλέπετε τόσα χρόνια οι τελικοί στην μεγάλη κατηγορία γίνονταν στα καλύτερα γήπεδα δίχως να υπάρχει πρόβλημα με την πόλη των διεκδικητών. Είναι λογικό οι ομάδες να θέλουν να παίξουν σε μεγάλο γήπεδο και σαν το Φ.Α  δεν υπάρχει κανένα στην περιοχή μας. Και μόνο η διεξαγωγή του σε αυτό του έδινε πόντους πόσο μάλλον που κάποιοι θέλουν να καταργηθεί ο θεσμός.
Είναι περίεργο να σου δίνονται τα μέσα να αποκτήσει αίγλη ο θεσμός -το προϊόν που διοικείς και να μην τα θέλεις.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την Χρυσούπολη και  η σύγκριση θα είναι άδικη .
Δικαιολογία είναι το αναπτυξιακό που θα διεξάγεται την ίδια ημέρα στο Φ.Α.
Δεν πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να χωρέσει ο τελικός την ίδια ημέρα και να γίνουν ένα δύο παιχνίδια του αναπτυξιακού πχ στο "Α.Μπαλτατζής" . Άσε που θα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον μιας και οι θεατές και οι μικροί παίκτες που συμμετέχουν στο αναπτυξιακό θα γίνονταν και θεατές. Κόσμος δεν θέλουμε στα γήπεδα ??????? Δίπλα μας είναι    γιατί δεν τον θέλουμε???????
Και πρακτικά οι άνθρωποι της ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα έχουν πρόβλημα σε ποιο γήπεδο θα δώσουν το παρών.....Θα πάνε στο "Φ.Α" στην Χρυσούπολη ή στους τελικούς του Εφηβικού στην Καβάλα?????
Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει η αλλαγή και να δοθεί η ευκαιρία αν γίνει το κατάλληλο κάλεσμα να μαζευτεί κόσμος στο γήπεδο. Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα έχει τον ανάλογο κόσμο.
Κατά κάποιο τρόπο εάν δοθεί η ανάλογη βαρύτητα θα είναι και μια έμμεση επιβράβευση των δύο πρωταθλητριών Α΄  και Β΄  Ανδρών ΕκασαΜαΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου