Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

A΄ & Β΄ Ανδρών ...Αποτελέσματα.

ΑΕΚ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ    74-66
 Διαβάστε σχετικά :http://coachnick86.blogspot.com/2012/03/blog-post_17.html

Άοσμο άχρωμο άγευστο  ........
Που είναι οι πιτσιρικάδες του Πανσερ/κου της προηγούμενης χρονιάς που έτρεχαν και σου προκαλούσαν πανικό ??????Δεν είναι αυτό πρωτάθλημα και τι να πούμε για το αγωνιστικό επίπεδο. 
Πρέπει επειγόντως να καθήσουμε όλοι μαζί να βρεθεί λύση..
Στέφανος Βουτσάς ΑΕΚ 

ΑΓ,ΒΑΡΒΑΡΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ 64-54
Διαβάστε τις δηλώσεις του Σ.Τελούδη

  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΡΟΥΠΕΛ 56-57 
Ένα ακόμη παιχνίδι αγγαρεία για τις δύο ομάδες και νίκη για το Ρούπελ .

ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 70-67
Βάλθηκε να τρελάνει  κόσμο . 3/3  για την ομάδα των Κρηνίδων και από υποψήφια για πτώση χτύπησε μέχρι και την 7η θέση.
 Οι προσθήκες έκαναν καλή δουλειά. 

ΑΡΙΩΝ-ΦΙΛΙΑ 66-72  Τριπλή ισοβαθμία και 7η η Φιλία .
Μπορούσε να κάνει την διαφορά ...Πλησίασε αλλά δεν τα κατάφερε ο Αρίωνας που κέρδισε μεν τη Φιλία αλλά ή ήττα από της Κρηνίδες ήταν καθοριστική. όχι πως χάθηκε ο κόσμος με την απώλεια της 7ης θέσης αλλά για το γαμώτο...

  Διαβάστε:

ΓΛΥΚΕΙΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΠΟ:www.gsfilia.gr

Τελείωσαν οι αγώνες Α΄Κατηγορίας καλαθοσφαίρισης για τις θέσεις 7-11 με την ομάδα ανδρών του Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας να κατακτά τελικά την 7η θέση παρά την ήττα της στην τελευταία αγωνιστική από τον Αρίωνα Ξάνθης. Έτσι ισοβάθμησαν η Φιλία, ο Αρίων και οι Μακεδόνες Κρηνίδων Καβάλας αλλά η ομάδα της Ορεστιάδας έχοντας καλύτερη διαφορά πόντων στα μεταξύ τους παιχνίδια βρέθηκε στην 7η θέση που αποτελεί μεγάλη επιτυχία σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα που περιλαμβάνει τις καλύτερες 11 ομάδες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Το παιχνίδι με τον Αρίωνα διεξήχθη στο ουδέτερο κλειστό γυμναστήριο Αλεξ/πολης και η ομάδα μας δεν είχε τελικά στη σύνθεση της τους ψηλούς Καραφυλλίδη Χρήστο και Αμανατίδη Κυριάκο και στην περιφέρεια τον Ευαγγέλου Δημήτρη. Παρά τις σημαντικές ελλείψεις ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε αν δεν έχανε επιθέσεις στο τελευταίο δίλεπτο να κάνει την ανατροπή. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες και των δύο ομάδων απαλλαγμένοι από το άγχος του υποβιβασμού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό  τους για να παρουσιάσουν θέαμα. Η ομάδα μας έδωσε πολλές υποσχέσεις για το πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί την επόμενη αγωνιστική χρονιά αφού ταλέντο και σωματικές ικανότητες υπάρχουν άφθονα.
Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 72-66 υπέρ του Αρίωνα και τα δεκάλεπτα με πρώτη τη Φιλία 16-12, 31-34, 47-53, 66-72.
Οι συνθέσεις
Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας (προπονητής Ουζουνίδης): Δραγόζης Ηλ, Μαυρίδης Δ, Παπαδόπουλος Νικ 2, Χριστοδουλής 7, Σκερλετίδης 2, Μπερτσιμάς 11, Χερκελετζής 5,Παπαδόπουλος Ηλ. 11, Κατσιαβριάς 4, Καρακασίδης 20, Γούναρης 6, Ξάνθης.  
Αρίων Ξάνθης (προπονητής Αρβανιτίδης):Καφάλης 24, Κούτρας 4, Μπαφούνης-Κόττας 8, Παπαδόπουλος, Τζελεπάκης 12, Νταμιάνοβιτς 15, Ιωαννίδης 2, Αραλάγος 1, Μπακιτζής 6.





ΔΟΞΑΤΟ-ΑΣΠΙΔΑ 77-75
Πήγε με μισή ομάδα περίμενε συντριβή και λίγο έλειψε να κερδίσει και μέσα στο Δοξάτο.

"Σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού παρόλο ότι έλειπαν οι μισοί παίκτες μας μπορούσαμε να το κερδίσουμε . Ένα λάθος την τελευταία στιγμή και χάθηκε. Φυσικά δεν έχει καμιά σημασία η ήττα στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας που κέρδισε με το σπαθί της την άνοδο . Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη αυτή επιτυχία"   Δ.Παναγιωτόπουλος (Ασπίδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου