Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Παιδικό Β΄Φαση Ασπίδα-Εθνικός

Δεν έμπαινε με τίποτα  η μπάλα στο πλεκτό !!!!!!!!!!
 Παρόλο που παίχθηκε καλό μπάσκετ είχε καλό ρυθμό όμορφες ατομικές ενέργειες συνδυασμένες επιθέσεις  εάν έμπαινε η μπάλα στο καλάθι δεν θα είχαμε πρώτο δεκάλεπτο 6-5 στο σκορ.
Καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Ασπίδα έδειξε πιο συγκροτημένη ομάδα με σαφές πλάνο σε άμυνα όπου ήταν από τα καλύτερά της παιχνίδια αλλά και επιθετικά με αστερίσκο στο σκοράρισμα.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ήταν σαφώς ανεβασμένη σε όλους τους τομείς και έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της. Το μειονέκτημα των πολλών χαμένων αμυντικών ρημπάουντ το έλυσε εν μέρει .
Από την άλλη μεριά ο Εθνικός παρόλο που έπαιρνε σχεδόν δύο και τρία συνεχόμενα επιθετικά δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευθεί. Πρώτος πόντος για το 2ο δεκάλεπτο από βολή   53΄΄  δεύτερα πριν τη λήξη.
12-03 το επιμέρους σκορ με τον Σ.Τελούδη να προσπαθεί να δώσει λύσεις αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Στο ημίχρονο το σκορ 18-08.
Όσους πόντους έβαλε σε δύο δεκάλεπτα η Ασπίδα τόσους έβαλε στο τρίτο δεκάλεπτο με κορυφαίο σκόρερ τον Θ.Βαλλασίδη που δείχνει να αποκτά την αυτοπεποίθησή του.
Οχτώ πόντους στο 3ο δεκάλεπτο για τον Εθνικό που δεν έδειξε κανένα σημάδι βελτίωσης.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτι προσπάθησε να κάνει ο Εθνικός μείωσε την διαφορά έως και 12 πόντους αλλά μέχρι εκεί.
Ικανοποιημένος από την αμυντική προσπάθεια των παικτών του ο προπονητής της Ασπίδας Κ.Ιωαννίδης. Διαβάστε περισσότερα :http://www.aspidabc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=622:-2001-04042012&catid=43:2009-02-11-07-53-29&Itemid=58

Σ.Τελούδης   (Εθνικός).
Το χειρότερο παιχνίδι έκανε η ομάδα μου . Δεν μπόρεσαν οι παίκτες μου να εφαρμόσουν τις οδηγίες  με συνέπεια την ήττα. Στα τελευταία λεπτά  σύμφωνα με την εξέλιξη πήραν χρόνο συμμετοχής  όλοι οι παίκτες. Κρατάμε μόνο την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα προσπαθήσουμε μιας και παίζουμε την πρώτη αγωνιστική εντός με την Ένωση να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
06-05, 12-03, 18-08, 18-14

Άριστη η διαιτησία των Ρούκα-Κολοκυθά.
Καιρό είχαμε να δούμε τέτοια διαιτησία.

Ξεκινάει αμέσως η τελική φάση με τα παρακάτω παιχνίδια.
ΑΣΠΙΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ.
2η Αγωνιστική
ΕΝΩΣΗ-ΑΣΠΙΔΑ
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ
Β΄Γύρος
ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ
 ΕΝΩΣΗ-ΕΘΝΙΚΟΣ
2η αγωνιστική
ΑΣΠΙΔΑ-ΕΝΩΣΗ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ

Απόσπασμα από το παιχνίδι
http://youtu.be/PucureEh0QQ


Ολόκληρο συνεργείο υπήρχε για την βιντεοσκόπηση του παιχνιδιού με το ερώτημα εάν πήραν άδεια για να τομαγνητοσκοπήσουν   όπως κάποτε θεώρησαν κάποιοι πως έπρεπε να γίνει .......
Τώρα δεν θα μπορούν να αρνηθούν για άλλη μια φορά την βιντεοσκόπηση παιχνιδιού της ομάδας τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου