Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ Β΄ΦΑΣΗ 14-03-12 ΑΣΠΙΔΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ 48-33!!!!!!!!!!

Όσους πόντους έβαλε  στα πρώτα 33 λεπτά του παιχνιδιού 26-26 τόσους πόντους σχεδόν έβαλε  στα τελευταία 7 λεπτά η  Ασπίδα και κέρδισε σε ένα παιχνίδι αγχωμένο.
Τέτοια αστοχία σε εύκολα lay-up και από τις δύο ομάδες δεν πρέπει να έχει συμβεί ξανά.
Αν έμπαιναν τα μισά σουτ οι μισές προσπάθειες το σκορ αναμφίβολα θα ήταν κοντά στους 65-75 πόντους . Λάθη επί λαθών και από τους δύο και λογικό μιας και είναι το πρώτο παιχνίδι της τελικής φάσης και ο νικητής κερδίζει πολλά πόσο μάλλον μετά την νίκη της Ένωσης μέσα στον Εθνικό.
Πολύ χαμηλό το σκορ από την αρχή του παιχνιδιού με μοναδικό παίκτη να ξεχωρίζει για την διάθεση του το μικρό Ερμείδη ο οποίος βγήκε εκτός μετά από ένα τραυματισμό σε οφθαλμοφανές φάουλ.
Ένας διαιτητής από κάθε πόλη (νομό)  Ξάνθη -Καβάλα  Σαλικίδης-Μυλωνίδης.Κάτι που πιστεύω θα έχει συνέχεια και στα επόμενα παιχνίδια για να υπάρχει το λιγότερο στοιχειώδης αξιοπιστία.
Από τη στιγμή που βγαίνει έξω ο μικρός Ερμείδης η Ασπίδα που καίγεται για την νίκη δεν μπορεί να οργανώσει μια καλή επίθεση. Αυτό δίνει το δικαίωμα σε ένα κακό Αστέρα (στα τόσα παιχνίδια που τον είδα ίσως έκανε την χειρότερή του εμφάνιση).να είναι κοντά στο σκορ και κάποια στιγμή να περνάει μπροστά. Το παιχνίδι κρίθηκε στο ξέσπασμα που έκαναν οι παίκτες της Ασπίδας στο 07,00 του 4ου δεκαλέπτου δεκάλεπτο στο οποίο σημείωσαν 22 πόντους έναντι 7 του Αστέρα.
Από την Ασπίδα πέρα του Ερμείδη πάλεψε πολύ ο Βαλλασίδης   και  όσοι πήραν χρόνο συμμετοχής πήραν στο τέταρτο δεκάλεπτο μπορώ να πω ότι διακρίθηκαν και έσβησαν τις κακές εντυπώσεις των άλλων δεκαλέπτων.
Από τον Αστέρα δεν μπόρεσε να διακριθείς κανένας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
11-10, 08-04, 07-10, 22-07
Αρκετός κόσμος στο γήπεδο και από τις δύο ομάδες σε πολύ καλό φιλικό κλίμα που δείχνει τις άριστες σχέσεις των δύο ομάδων.




Στην γλυκιά και εντός ολίγου "μητέρα" Άννα της Γραμματείας.














Μέρος από το 2ο δεκάλεπτο και το τέταρτο δεκάλεπτο .

http://youtu.be/bPqvFGUsfzg



















ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΩΣΗ      6
ΑΣΠΙΔΑ     5
ΕΘΝΙΚΟΣ 4
ΑΣΤΕΡΑΣ  3
Επόμενο σπουδαίο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική στις 17-03-12 08,00μμ Ένωση-Ασπίδα μετά το άλλο σπουδαίο παιχνίδι για τους Άνδρες ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποιός θα πάρει την άνοδο.
Ραντεβού το Σάββατο και σε νεώτερη ανάρτηση ένας μικρός σχολιασμός της επόμενης αγωνιστικής

3 σχόλια:

  1. Καλα ρε Μπακαλη , γιατι εκτιθεσε ετσι και κυριως γιατι εκθετεις και τον γιο σου.
    Ειναι τωρα αυτος ορισμος για αυτο το παιχνιδι ;
    Δεν καταλαβαινεις οτι μονο κακο μπορεις να του κανεις ;
    Δεν βλεπω να τελειωνει το παιχνιδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει δικαιο ο φιλος απο πανω . Εδω εμπειροι και καλοι διαιτητες που παιζαν και ακουνε τα εξ αμαξης (δικαιως ή αδικος). Ο πιτσιρικας τωρα θα γινει βορρα στους επιστημονες φιλαθλους-μπαμπαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to pire to matsaki i enwsi na ine kala o "veziris".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή