Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ Β΄ΦΑΣΗ 04-02-12

Ξεχωρίζουν  τα φαβορί??
Ακαδημαικό το ερώτημα.

Τα αποτελέσματα .
ΑΣΠΙΔΑ 2001-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 59-53
ΑΡΙΩΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ             42-53

Νίκες για Ίκαρους και Αστέρα  στον Ε΄ όμιλο
ΙΚΑΡΟΙ-ΕΝΩΣΗ                   43-42
ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ   42-59

Να ξεκινήσω από τον Ε΄ όμιλο.
Σύμφωνα με απόψεις προπονητών που είδαν το παιχνίδι αυτή που αυτοκτόνησε ήταν η Ένωση.
Ενώ ήταν μπροστά 6 πόντους στα τελευταία λεπτά έπαθε black-out και ένα δικό της παιχνίδι κατάφερε και το έχασε. Κακό παιχνίδι πολύ ένταση όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Β΄ φάσης. Το βάρος που είχαν να σηκώσουν οι παίκτες ήταν πολύ μεγάλο για τους ώμους τους .
Στο άλλο παιχνίδι ο Αστέρας κέρδισε τους μικρούς του Σπανού που δεν συνήθισε να παίρνει κίτρινο φύλλο αγώνος. Με πολλές βοήθειες από τον πάγκο ο Αστέρας κατάφερε και πήρε δίκαια το παιχνίδι .
Κερδισμένοι είναι και οι μικροί του Πανσερ/κού  που παίρνουν την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Πολλά τα σχόλια για το παιχνίδι.
Η άποψη της Ένωσης μέσω του :http://kavalabasket.blogspot.com/2012/02/45-44.html
Ο καλός φίλος Κ.Μ (Serresbasket) ακόμη δεν ανέβασε τίποτα.........


Στον δικό μας όμιλο  ο Εθνικός έκανε την έκπληξη και κέρδισε εκτός τον Αρίωνα .
Σύμφωνα με τα πλάνα που κατέστρωσε ο Σ.Τελούδης του Εθνικού περίμενε δυνατό τον Αρίωνα στην ρακέτα αλλά κάτι τέτοιο δεν είδε. Κακός ο Αρίωνας σε όλες τις θέσεις δεν μπόρεσε να πάρει τους πόντους από τους συνήθεις ύποπτους . Με τον Ψαλτόπουλο να μένει στους δύο πόντους είναι δύσκολο να κάνει την διαφορά.
Περιμένω τα σχόλια των δύο προπονητών . Δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι γιατί και τα δύο παιχνίδια του ομίλου ήταν την ίδια ώρα.


Μια κακιά Ασπίδα κατάφερε και κέρδισε με την ψυχή στο στόμα την Ολυμπιάδα.
Από την αρχή του παιχνιδιού η φιλοξενούμενη με την άριστη καθοδήγηση του Μ.Ξανθίδη κατάφερε και μπλόκαρε τα ατού της Ασπίδας . Έλεγχε το παιχνίδι δημιούργησε διαφορά και προβλήματα στην ανάπτυξη της αντιπάλου. 10-16 το πρώτο δεκάλεπτο.
Κάπως βελτιωμένη η εικόνα στο δεύτερο με την διαφορά να πηγαίνει στο καλάθι και προς το τέλος να ανεβάζει ρυθμούς η γηπεδούχος και να κλείνει το δεκάλεπτο με 30-24
Καλό δεκάλεπτο και το τρίτο για την Ασπίδα που δημιουργεί διαφορά  αλλά δεν συνεχίζει στο τέταρτο όπου το παιχνίδι παίρνει φωτιά.
Με ηγέτη τον Αραμπατζή (27 πόντους) η Ολυμπιάδα επιστρέφει και προσπαθεί να πάρει το παιχνίδι. Μαζί του ο Πεταλωτής που κυριάρχησε στις ρακέτες.
Πολύ άγχος πολλά λάθη και ίσως να είναι λογικό λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού.
Πιστεύω οι δηλώσεις του Στέλιου Τελούδη προπονητή του Εθνικού τα λένε όλα.

Σ.Τ. "Οι παίκτες ήταν φορτωμένοι με πολύ άγχος . Ίσως να ζητάμε πολλά και να ξεχνάμε πως είναι παιδιά . Έχουμε και εμείς οι προπονητές μεγάλο μερίδιο ευθύνης ."














coach




















7 σχόλια:

  1. Στο παιχνιδι της ενωσης με του ικαρους η ενωση δεν αυτοκτονησε απο μονη της ..ειχε και την "βοηθεια" της διαιτησιας που ηταν ετοιμοι οι 2 εν λογω κυριοι να σφυριξουν υπερ των ικαρων..ποοοολλα φαουλ δεν δωθηκαν στους παιχτες της ενωσης και απο την αλλη πολλα ομαδικα ειχαν συμπληρωσει...απο το 7ο λεπτο και μετα σε καθε φαουλ που γινοταν οι παιχτες του ικαρου πηγαιναν στις βολες..για να φτασουμε στο 4ο λεπτο οπου εκει ο ικαρος ως διαμαγειας δεν ειχε ουτε ενα ομαδικο.....αποψη μου ειναι οτι οι διαιτητες υπαρχουν για πετυγχανεται η δικαη διεξαγωγη ενος αγωνα...ε λοιπον πιστευω και αποκαλουμαι αλλοιωση του αποτελεσματος λογω διαιτησιας..!!αυταααα!!..........οσο για το αγωνιστικο κομματι για την ενωση ενας παιχτης αγωνιζοτανε να παρει την νικη χωρις ανταποκριση απο τους αλλους ενω οι ικαροι αν και αστοχουσαν στις ελευθερες βολες την καταλληλη στιγμη εβαλαν μια βολη και πηραν προβαδισμα ενα ποντο και για το τελος πολλα παραπονα απο την διαιτησια....στα 9 δευτερολεπτα η ενωση εκανε επαναφορα ...οι παιχτες των ικαρων χτυπουσαν χερια και ποδια του πλει μεικερ αλλα οι διαιτητες σαν να μην συμβαινει τιποτα χαρισαν την νικη στους ικαρους...!!μιλαω με περιστατικα γιατι τυχαινει να βρισκομουν στο γηπεδο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. katarxas gia na sou apantisw mias kai egw imoun sto gipedo 8a prepei na ksereis oti kai oi ikaroi exoun parapona gia tin diaitisia.... oi paiktes tis enwsis anti gia mpasket paizane kick boxing kai polla apo ta foul pou eginan den do8ikan.... akomi oi ikaroi paiksane katapliktiki amina se olo to paixnidi mias kai mono stin prwti periodo eixane riksei 9 tapes ( 6 o tsiompanis, 2 o poutidis, 1 o grigorakis).... akomi teleiwsane olo to paixnidi me 17 klepsimata... akomi i karatia stin miti tou daukou apo enan paikti tis enwsis mprosta ston diaititi pou kanonika itan texniki poini den do8ike alla diakopike to paixnidi giati matwse i miti tou paidiou.... oso gia tin teleutaia periodo oi kavaliwtes ekanan poli grigora ta 5 omadika foul opote adika paraponiesai.... an oi ikaroi den exanan tis voles (12 xamenes) kai kapoia eukola kala8ia tote 8a eixan nikisei me diafora episis i enwsi itan auti pou exase tin eukairia tis na kanei ena teleutaio sout giati sta teleutaia 3 deutera glistrise enas paiktis tis enwsis mprosta ston paikti pou eixe tin mpala... ousiastika oi ikaroi den xreiastike na kanoun tipota afisan tous paiktes tis enwsis na mperdeutoun monoi tous .... oti egine egine kai den allazei.... kai anti na paradextite oti oi ikaroi itan anwteroi rixnete to diko sas ftaiksimo stous diaitites.... iparxei kai to mats stin kavala.... an kai apo oti fainetai oi ikaroi 8a nikisoun pali....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντω στον ανωνυμο καβαλιωτη, οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια! Για να δουμε και την αντικειμενικη αποψη της διαιτησιας στη ρεβανς μεσα στη καβαλα! αλλα μετα θα σχολιασεις ανωνυμε!!! γιατι μεσα στη καβαλα οι ικαροι θα νικησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. min treleneste palikaria etsi ki alios & oi duo pernate o Asteras den leei & pola pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pasol dinaxui gamw th kavala sas mounia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα βλεπετε πολυ ανταγωνιστικα τα πραγματα ..ηρεμηστε λιγο!!!!οταν χανει καποιος για εναν ποντο ή οταν κερδιζει παλι με το ιδιο σκορ σημαινει οτι παιχτηκαι ενα δυνατο ντερμπυ που κριθηκε στις λεπτομερειες...ολα παιζονται..!!μες στην καβαλα θα δειξει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή