Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ομάδα όνειρο!!!!!!!!!!! Β΄ΑΝΔΡΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ 66-86

Με ηγέτες τους Παπαδάκη και Σκούπρα η Ασπίδα κέρδισε τον Αστέρα εκτός με 66-86.
Δ.Παναγιωτόπουλος:
"Σήμερα παίξαμε σαν ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Για ένα ακόμη παιχνίδι οι μικροί της ομάδας απόδειξαν ότι δίκαια παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Αν αναλογιστούμε και τις απώλειες λόγω τραυματισμών η συμμετοχής ήταν καίρια και ουσιαστικά ήταν αυτοί που έδωσαν την νίκη στην ομάδα και έβαλαν ακόμη πιο γερά θεμέλια για την άνοδο."
Π.Παπαδόπουλος:
Καλύτερη απόδειξη για τις δυνατότητες τις ομάδας και των παικτών από το σημερινό παιχνίδι δεν νομίζω να υπάρχει. Με τραυματία  τον Τατατάρη  που έπαιξε παρόλα αυτά με μεγάλη ωριμότητα την απουσία λόγω ασθένειας του Γρούδου ήρθαν οι έφηβοι να αποδείξουν ότι αυτή η ομάδα δίκαια είναι στην πρώτη θέση. Σήμερα για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παπαδάκης που αν καταλάβει την αξία του θα κάνει "παπάδες" μαζί με τον πανταχού παρών Σκούπρα οδήγησαν την ομάδα σε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Μεγάλη και σημαντική η βοήθεια του Κωττάκη στην άμυνα και την οργάνωση .
Δεν υστέρησε κανένας αλλά πρέπει να σταθώ στην προσπάθεια των μικρών που όλοι μα όλοι ήταν πολύ καλοί.

Για δύο δεκάλεπτα ο γηπεδούχος Αστέρας ήταν μπροστά. 24-18 και 36-35 το ημίχρονο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο όπως και στο παιχνίδι με το Δοξάτο η Ασπίδα πάτησε πολύ γκάζι με μπροστάρηδες τους έφηβους και δημιούργησε μια μεγάλη διαφορά 40-58 η λήξη του τρίτου δεκάλεπτου.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι ο Αστέρας αλλά η προσπάθεια του δεν ήταν αρκετή 66-86 το τελικό σκορ και το επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 26-28.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
24-18,36-35,40-58,66-86

ΔΟΞΑΤΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ 65-62
Πηγή :http://dramabasket.blogspot.com/2012/01/blog-post_1829.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου