Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά η προσπάθεια είναι να μειωθούν τα έξοδα για την Εκασαμαθ και να τιναχτούν οικονομικά οι ομάδες?
Πως είναι δυνατό να ορίζονται σε ασήμαντα από βαθμολογικής  απόψεως παιχνίδια δύο διαιτητές από άλλη πόλη που σημαίνει οδοιπορικά κλπ και την ίδια στιγμή οι διαιτητές της πόλης να πηγαίνουν σε διπλανή που όμως είναι μικρότερης απόστασης και δεν παίρνουν φυσικά οδοιπορικά.
Τόσο πολύ άρρωστο είναι το μυαλό τους ???
Και τιμωρούν γιατί έτσι πιστεύουν ομάδες που είχαν άλλη άποψη και διαιτητές γιατί έπαιξαν 50-50 την ομάδα τους?????
Ναι αυτό δεν είναι φαντασία είναι πραγματικότητα και είναι καταγεγραμμένη όπως είναι και πολλές άλλες δραστηριότητες .
Είπαμε σε τέτοιες περιπτώσεις που υπάρχει υπόγειος και ύπουλος πόλεμος θα πρέπει να παίρνονται τα ανάλογα αντίμετρα που θα ξεμπροστιάζουν   τους υπαίτιους.
Καλό είναι λοιπόν να έχουν το νου τους.
Ποιόν τιμωρούν τελικά ??
Μήπως έτσι θα καταστρέψουν το ίδιο το μπάσκετ???
Ακόμη δεν είδα αντιδράσεις από ομάδες. Φαίνεται ότι έχουν άνεση  ή καλύτερα δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα.
Καλά κρατεί ο εσωτερικός πόλεμος που ποσώς ενδιαφέρει τελικά αλλά όταν αυτός ο πόλεμος βγαίνει και προς τα έξω και έχει παράπλευρες απώλειες τότε αλλάζει το σκηνικό.
Η δουλειά των μελών του Δ.Σ της Ένωσης είναι να δίνει λύσεις και όχι να αποποιείται των ευθυνών της. Αν δεν μπορεί να βρει συμβατές λύσεις τότε  να καλέσει Γ.Σ και να θέσει τα προβλήματα ζητώντας λύσεις .
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν πολύ. Πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα όργανα. Ομάδες θα παραιτούνται γιατί δεν θα μπορούν να βγαίνουν οικονομικά  με αποτέλεσμα  να μείνουν τρεις και ο κούκος.
Θέλω να δω πόσες ομάδες θα πληρώσουν στο κλείσιμο του μήνα κάτι που πιστεύω ακράδαντα πως δεν στέκει καθόλου όταν δεν αναφέρεται ρητά στην προκήρυξη άρα πως γίνεται να αλλάζει άρθρο της χωρίς Γ.Σ  ( Έτσι λέει ο κανονισμός της ΕΟΚ ) και ο κανονισμός της ΕΟΚ είναι ισχυρότερος  από κάθε τοπική Ένωση. Και είναι πονηριά της εδώ Ενώσεως που λέει ότι μπορεί με μια απόφαση του Δ,Σ  να αλλάζει τον κανονισμό. Πως θα γίνει η πληρωμή και ποια ποινή θα υπάρχει όταν κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται . Δεν θα στέλνει πχ διαιτητές ???
Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε η ίδια διοργανώτρια αρχή καταστρατηγεί τον κανονισμό και είναι υπόλογη απέναντι στην ΕΟΚ.
Ξέρουν καλά πως μια ομαδική προσφυγή θα φέρει τα πάνω κάτω .
Και γιατί να υπάρχει μεσάζων και να μην γίνει μια συμφωνία των ομάδων με τους συνδέσμους διαιτητών και να πληρώνονται απευθείας από τις ομάδες οι διαιτητές την ίδια ώρα???
Γιατί να χρειάζονται νταβατζή που θα παίρνει τα λεφτά και θα πληρώνει μετά από καιρό και θα πουλάει μούρη.......
Ο ρόλος των Ενώσεων δεν είναι αυτός .
Με λίγα λόγια οδηγούνται στην αυτοαναίρεση του ρόλου τους άρα στην απραξία.......
Και η ερώτηση απορία που ακούγεται είναι γιατί χρειάζεται να υπάρχει τότε η   Ένωση .?????
Μπορεί να μειώθηκε η επιχορήγηση αλλά τα υπόλοιπα χρήματα που πήγαν ??μήπως πρέπει να γίνεται μηνιαίως οικονομικός απολογισμός?
Ακούσθηκε ότι τελικά δόθηκαν αρκετά παραπάνω χρήματα μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν (παραίτηση του αρμόδιου υπουργού κλπ) .
Και είναι αλήθεια πόσα χρήματα θα δοθούν στην δική μας Ένωση???
Μήπως τελικά για να έχει απαιτήσεις η Ένωση θα πρέπει πρώτα να έχει ξοφλήσει τις υποχρεώσεις της και μετά να απαιτεί από τις ομάδες.


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα μπασκετακι επιτέλους να δούμε πόσο σοβαρή δουλειά κάνουν οι ομάδες . Χαλάρωσαν τόσα χρόνια στα πολλά ξεκούραστα λεφτά . Επιτέλους να μείνουν αυτοί που αξίζουν και αγαπούν το μπασκετ και όχι αυτοί που ασχολούνταν μόνο για να τα οικονομούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή