Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΦΗΒΙΚΟ 4η αγωνιστική.

18-12-11 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ (70-74)
18-12-11 ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΕΚ                   (70-87)
17-12-11  ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΑΣΠΙΔΑ      (49-67)
ΓΑΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ                            20-0 (20-0)

Πρωτάθλημα με 5 και 6 παίκτες δεν γίνεται. Ειδικά τώρα θα το σκεφτούν αρκετές ακαδημίες πόσο μάλιστα που δεν θα έχουν ενδιαφέρον κανένα να κατεβαίνουν στους αγώνες.
Θα χαθεί και το τελευταίο δικαίωμα των παιδιών που θέλουν να παίζουν .Δεν φτάνει η πίεση του σχολείου με αποτέλεσμα να χάνουν προπονήσεις και τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους (άραγε οι γονείς τους ήταν τόσοι επιμελείς που έφταναν στο σημείο να στερούνται τα πάντα για να γίνουν επιστημονικό προσωπικό?)
Και αν είναι έτσι γιατί τότε όλοι συμφωνούν ότι οι νέοι τα παιδιά χρειάζονται ελεύθερο χρόνο για παιχνίδι κάθε μορφής πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά που είναι στην εφηβεία?????.
Κάπου χάσαμε την μπάλα οι γονείς πολιτεία(αυτή είναι στον κόσμος της) κλπ.

Η Ασπίδα έμεινε μόνη στην κορυφή και δίνει ένα εύκολο παιχνίδι αρκεί βέβαια να δώσουν το παρών όλοι με τον Σπάρτακο εκτός.
Στο ντέρμπι η Ολυμπιάδα μόνο εάν είναι πλήρης θα διεκδικήσει την ρεβάνς από τον Εθνικό.









Αν συνεχίσει έτσι ο Αρίωνας το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μόνο στα χαρτιά ντέρμπι. Βίοι αντίθετοι στο ξεκίνημα για τις δύο ομάδες. Φουλ τρένο η ΑΕΚ και μετά έκατσε απότομα. Αδιαφορία .....ποιος ξέρει...
Ο Αρίωνας πηγαίνει σαφώς καλύτερα.Κέρδισε εκτός τον Εθνικό κερδίζει και  τους ίδιους τους παίκτες του αφού κάθε νίκη λειτουργεί σαν κίνητρο γι αυτούς. Η δουλειά που κάνει ο Β.Α έχει αργά και σταθερά αποτελέσματα. Αν κερδίσουν μένει ένα δύσκολο παιχνίδι .Στην Κομοτηνή με τον ΓΑΣ.
Ρεπό για τον ΓΑΣ.






1 σχόλιο: