Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Εφηβικό ΑΡΙΩΝΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ 48-70 άλλα αποτελέσματα. Και το απόσπασμα βίντεο!!!

Νικησε η Ολυμπιάδα ή έχασε την ευκαιρία ο Σπάρτακος να κάνει την πρώτη του νίκη??
Το σκορ 46-42 αφήνει ανοιχτά και τα δύο ενδεχόμενα.
"Θα μπορούσαμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη αλλά την χάσαμε στο τσακ"
Φώτης Καρλιώτης (Σπάρτακος).
"Χρεώθηκα με άδικη Τ.Ποινή για απλά ρώτησα για κάποιο φάουλ.Υπερβολικοί οι νέοι κανονισμοί"

Τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής το τοπικό ντέρμπι της Κομοτηνής την Τετάρτη 07-12-11.
ΓΑΣ-ΑΕΚ και όποιος νικήσει θα κερδίσει την δεύτερη θέση το λιγότερο.

Νίκη για την Ασπίδα με 48-70.

Όταν υπάρχει πίεση χωρίς λόγο στους παίκτες το αποτέλεσμα είναι ο εκνευρισμός.
Το κυρίαρχο στην αναμέτρηση δεν ήταν η απόδοση των ομάδων αλλά το αν οι διαιτητές έπαιξαν ή δεν έπαιξαν καλά.
Αν δεν κάνω λάθος τα φάουλ ήταν 25 και 28 αντίστοιχα. Τα περισσότερα μετά τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.
Μέχρι και εκείνο το σημείο οι δύο διαιτητές δεν είχαν μπει στην λογική να σφυρίζουν κάθε παραμικρή επαφή. Σκοπός τους ήταν να αφήσουν να γίνει παιχνίδι και όχι κάθε λίγο και λιγάκι σταμάτημα ..
Και οι δύο πάγκοι γιατί καθόμουν ακριβώς στην μέση  φώναζαν με το παραμικρό δικαίως ή άδικα για φάουλ.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι διαιτητές αποφάσισαν να σφυρίζουν την κάθε επαφή για να σταματήσουν να φωνάζουν οι πάγκοι (δική μου άποψη και βγαίνει από την αλλαγή τακτικής και τον αριθμό των φάουλ που έγιναν μετά).
Αν ήταν ακόμη πιο τυπικοί θα έπρεπε να αποβληθούν οι προπονητές και των δύο ομάδων πόσο μάλλον με τους νέους κανονισμούς οποιαδήποτε διαμαρτυτία του πάγκου σημαίνει τεχνική ποινή χωρίς προειδοποίηση. Ρωτήστε τον Φ.Καρλιώτη που έκανε το λάθος να ρωτήσει στον Ενικό για ποιον λόγο έδωσε φάουλ ένας διαιτητής και πήρε αυτόματα Τ.Π.
Λάθη έκαναν οι διαιτητές και είναι λογικό. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν οι υπεύθυνοι για την νίκη της μιας και αντίστοιχα την ήττα της  άλλης.
Ψύχραιμα αν το δούμε παρόλο που έφτασε ο Αρίωνας στους 3 πόντους δεν έγινε γιατί έπαιξε με σύστημα επίθεση και άμυνα .
Η Ασπίδα έπαιζε ζώνη που γυρνούσε αναλόγως με το που πάει η μπάλα σε παγίδα . Άφηναν συγκεκριμένους παίκτες του Αρίωνα να πάρουν το σουτ και δεν επέτρεπαν την μπάλα να πλησιάσει στο καλάθι με τους Αραλάγιο-Φώτη -Ζάρρα.
Και η περιφέρεια του Αρίωνα πλην ελαχίστων στιγμών ήταν τραγικά άστοχη.
Από τα μέσα του 3ου δεκαλέπτου είχε 0/200 τρίποντα 0/200 δίποντα .Και μετά από κάθε άστοχο σουτ έτρωγε καλάθι κυρίως από τον ταχύτατο Δούκα Γρούδο που ήταν απλά ο καλύτερος του παιχνιδιού.
Καμιά γρήγορη επιστροφή  στην άμυνα .
Και το πιο σημαντικό δεν υπήρχε ουσιαστικά άσσος στο παιχνίδι για τον Αρίωνα.
Η απουσία του Γ.Καραλανίδη ήταν από χιλιόμετρα εμφανής. Όταν η μπάλα καίει ο Γιώργος έχει τον τσαμπουκά να πάρει την προσπάθεια. Ο Νταβουλτζίδης όποτε πήρε χρόνο συμμετοχής που ήταν λίγος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Καλός στην οργάνωση όσο μπορούσε ο Καραογλανιάν αλλά άστοχος. Ψαλτόπουλος σε ρόλο ελεύθερου σουτέρ αλλά δεν πήρε τις ανάλογες προσπάθειες
.Όσο και να πάλευαν οι Αραλάγιος και Ζάρας (που ήταν πολύ μαχητικός αλλά εκνευρίσθηκε και έχασε γρηγορα την αυτοσυγκέντρωσή του) δεν υπήρχε το κάτι που έδειχνε πως λειτουργούν σαν σύνολο.
Από τους λίγους που είχαν καλά ποσοστά ευστοχίας ο Παϊτάρης αλλά περιέργως δεν πήρε ανάλογο χρόνο συμμετοχής. Ήταν αυτός που ηγήθηκε της ομάδας και κατάφεραν και μείωσαν την διαφορά.
Αντίθετα η Ασπίδα είχε τον Καραμπάση καθαρό άσσο και με τον Γρούδο σε ρόλο τα κάνω όλα. Και δεν ήταν μόνοι αυτοί. Ο Κοτσάφτης ήταν πολύ καλός όπως και πολύ εύστοχος στα κρίσιμα σημεία ο Χατζόπουλος.
Παρόλο που φάνηκε να έχει πλεονέκτημα στην ρακέτα ο Αρίωνας έχασε πολλά αμυντικά ρημπάουντ από τον γνωστό ύποπτο Σκούπρα. Έβγαινε Δούκας έμπαινε ο Παπαδάκης που ήταν και αυτός σε καλή ημέρα. Και όταν έπαμινε και Ελευθεριάδης δηλαδή η προηγούμενη παιδική ομάδα που γνωρίζονται πολύ καλά χανόταν η μπάλα.
Με λίγα λόγια μεγαλύτερο βάθος πάγκου η Ασπίδα και σε πολύ καλή μέρα οι παίκτες της στο συνολό τους.
Το αντίθετο με τον Αρίωνα.
Και αυτό έχει την εξηγησή του.
Απουσία προπονήσεων.
Αλλά και μικρότερη πίστη και πάθος για την νίκη από τους αντιπάλους.
Αμέτρητα air ball και πως να γυρίσεις έτσι το παιχνίδι.

Καλύτερα ποσοστά ευστοχίας και κυρίως δεν πανικοβλήθηκαν όταν πλησίασε ο Αρίωνας για την Ασπίδα.
Οργανωμένες επιθέσεις από την μιά γιουρούσια από την άλλη από το τρίτο δεκάλεπτο.
 Το ξαναλέω ότι έχει αναλάβει πολύ δύσκολο ρόλο ο ανηψιός.
Θα καεί κυριολεκτικά φέτος.
Είναι πολυ μεγάλο το βάρος που ανέλαβε. 
Εφηβικό και ανδρικό μαζί!!!!!! .
Έχει όρεξη γνώσεις και με τον καιρό θα βρει τα πατηματά του μόνος του.
Θα αντέξει γιατί είναι δυνατός χαρακτήρας αλλά δεν θα πρέπει να παρασύρεται από τις έξω φωνές.
Θα πρέπει να συνιθίσει να είναι πιο ήρεμος και να μεταφέρει την ηρεμία στους παίκτες του.
Υπομονή μόνο και ηρεμία.
Και μόνο που έπεσε μόνος του χωρίς σωσίβιο στα βαθεία και μετράει επιτυχίες λέει πολλά.
Έχουμε ανάγκη στην πόλη μας από νέα παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ.
Υπομονή και τίποτα άλλο.
Δεν χάθηκε ο κόσμος από μια ήταν ακόμη και άν ήταν άδικη.

Ακούσθηκαν για φιλικά παιχνίδια και ιδιαίτερες σχέσεις και άλλα τέτοια.
Μια κουβέντα.
Γελοιότητες και τίποτα άλλο.
Δεν είδαν φαίνεται τραγικές διαιτησίες .
Αν έλλειπαν οι άδικεςαποδοκιμασίες (δεν κάνω τον κριτή γιατί και γω τα σέρνω δικαίως ή άδικα) θα απολαμβάναμε καλύτερα το πολύ καλό παιχνίδι.
Και αυτό θα πρέπει να μείνει τελικά. Η μεγάλη προσπάθεια των παιδιών.

Αυτά είδα αυτά άκουσα στην κουβέντα με τους φιλάθλους .
Το κακό είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση για νίκη σώνει και καλά λες και έτσι θα υπάρξει δικαίωση αλλά αυτό που μετράει είναι να γίνει δουλειά η οποία θα δώσει καρπούς σε βάθος χρόνου.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
13-23,23-29,29-52,48-70

Απόσπασμα από το παιχνίδι.
http://www.youtube.com/watch?v=1c2KfprlvE8






















19 σχόλια:

  1. Καταρχήν θα ήθελα να σου πω πως η κριτική σου είναι πολύ επιεικής, όχι για τους διαιτητές ή το παιχνίδι αλλά για τους προπονητές. Και οι δύο πάγκοι ήταν ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ και θα πρέπει να ντρέπονται. Από τη μία μεριά η Ασπίδα που για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα ποιον έχει προπονητή Παναγιωτόπουλο ή Παπαδόπουλο ή τον Καλτσογιάννη (ναι μέχρι και αυτός διαμαρτυρόταν και μάλιστα είχε και φραστική αντιπαράθεση με την κερκίδα) και από την άλλη ο Αρίων που είχε έναν προπονητή που πέρα από τις φωνές και τις διαμαρτυρίες έκανε και το εξής τραγικό ... να στείλει τους παίκτες του στα αποδυτήρια ενώ υπολειπόταν αρκετά λεπτά για τη λήξη του παιχνιδιού και έτσι η ομάδα του έδειξε εικόνα καφενείου . Επίσης στον Αρίων έχουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής παίκτες που δεν προπονούνται αντιθέτως με άλλους που κάνουν φιλότιμες προσπάθειες για να βρουν λίγο ελεύθερο χρόνο και να προπονηθούν. Το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο αίσχος από πλευράς συμπεριφοράς των πάγκων και γι αυτό αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που δεν παρεκτράπηκαν και μακάρι να μην επηρεαστούν ποτέ από ανάλογες κομπλεξικές συμπεριφορές των προπονητών .

    ΥΓ. Θεωρώ πως ο Παναγιωτόπουλος και ο Παπαδόπουλος (του Αρίων) κάνουν πολύ μεγάλο κακό στο μπάσκετ της πόλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωμη σου φιλε.. θα μ πεις τοσα ξερεις τοσα λες.. Σε αρκετα απο αυτα που λες συμφωνω αλλα δεν νομιζω πως εισαι σε θεση να ξερεις ποιος προπονητης ξερει μπασκετ και ποιος οχι και ποιος κανει κακο στο μπασκετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντικειμενικά είχαμε δύο ομάδες με φανερή διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας. Και η διαφορά του πρώτου παιχνιδιού δεν ήταν τυχαία. Αν μαλιστα η Ασπιδα δεν εσπαγε τα καλαθια στο 2ο δεκαλεπτο θα ειχε φυγει πολυ μακρια.
    Σχετικά με τους διαιτητές σε καμια περιπτωση δεν επηρεασαν αποτέλεσμα. Ουτε φορτωσαν ανετια με φαουλ παικτες κλειδια για να κατηγορηθουν. Λαθη εκαναν αλλα και προς τις δυο ομαδες.
    Τωρα σχετικα με τους προπονητες εδω μιλαμε για ρεσιταλ νεου προπονητη, που προτωτυπησε παγκοσμιως στελνοντας τους παικτες του στα αποδυτηρια, υποτιμοντας καποιους και φυσικα δειχνοντας ενα προσωπο ανθρωπου που ειχε φανατισει πολυ τους παικτες του, που τα εσπαγε στον παγκο σε καθε ταιμαουτ και τους εβριζε, που ουρλιαζε στη γραμματεια χτυπώντας το χέρι του οταν οι ποντοι ηταν 20 για ενα σκριν που δεν του εδωσαν (ακουσον ακουσον)και ηθελε να κανει ενσταση... και φυσικα καθαρο μυαλο για το παιχνιδι και πως θα βοηθησει την ομαδα του ουτε συζητηση!!
    Ο άλλος κοουτς προφανως και διαμαρτηρηθηκε, μερικες φορες στα ορια της γκρινιας αλλα η γενικευση και η ισοπεδωση δεν ειναι καλο πραγμα... αλλο διαμαρτυρομαι κοσμια και αλλο ειμαι ταυρος εκτος ελεγχου!! Και τι λενε οι κανονισμοι για τ.π. δεν ξερω, αν ετσι πρεπει ας τις τρωνε.
    Πρωταγωνιστες ειναι τα παιδια, που ειναι ολοι φιλοι μεταξυ τους και το απεδειξαν και απεδειξαν και σε ολους πως πρεπει να ειναι ο αθλητισμος.
    Και κατι για τους παπαδοπουλο παναγιωτοπουλο. Είναι δύο ανθρωποι που δουλευουν πολυ, που εχουν προσφερει στο αθλημα, που εχουν καλες σχεσεις με τους αθλητες τους και εχουν οπως ολοι μας και κακες στιγμες. Αλλα μεχρι εκει μην τρελαθουμε κιολας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε που κρίνεις τους πάντες, μάλλον σαν γονιός παίκτη του Αρίωνα έχεις παράπωνο γιατί ο γίος σου δεν έπαιξε αρκετά. Άλλος ένας προπονητής της κερκίδας. Να σου κάνω και μία ερώτηση, ο γίος σου ήταν από αυτούς που πήγαν στα αποδυτήρια 5,30 πριν το τέλος, και αν ήταν πως σου φάνηκε αυτή η κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω μιας και νέος στο άθλημα,θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες!

    1. Τι λέει ο κανονισμός για την κίνηση που έκανε ο προπονητής του Αρίωνα,να στείλει παίκτες στα αποδυτήρια?!
    2. Βαρώντας το χέρι στο τραπέζι της γραμματείας και φωνάζοντας,απο τη μεριά του προπονητή και βρίζοντας και φωνάζοντας μπροστά στον διαιτητή,από τη μεριά ενός παίκτη(δεν θέλω να αναφερθώ επώνυμα),τι ακριβώς πρέπει να κάνυον οι διαιτητές?! Να κοιτάν?!

    (έλεγα να βάλω όνομα,αλλα μιάς και όλοι κράζετε ανώνυμα,ας το κάνω και γω ;) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΝΕΞΗ Ο ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ?
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xaire dhmosiografe filathle ths ASPIDOS...!!!!GELOIE...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xa xa xa EXASES TIN PSIXRAIMIA SOY FILE? H ALI8EIA PONAEI !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γελοίος εντάξει... αλλά όχι δημοσιογράφος !!!!Αυτό είναι μεγάλη προσβολή........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τους φίλους ( 02:17 , 04:22 ) θέλω να πω πως έναν προπονητή τον κρίνουν τα αποτελέσματα και σε αυτόν τον τομέα δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα , ούτε ένας Ξανθιώτης δεν έχει βγει να παίξει μπάσετ σε μεγάλη κατηγορία όπως επίσης δεν έχουν καμία επιτυχία, με παιδική ή εφηβική ομάδα .
    Για το φίλο (04:49) μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσει αυτά που γράφω και θα καταλάβει αν αναφέρομαι ή οχι στην κίνηση να στείλει τους παίκτες του στα αποδυτήρια.

    ΥΓ. Για να μη βιαστεί κανένας και πει για τις επιτυχίες του Αρίων(παιδικό - εφηβικό)
    πριν κάποια χρόνια , το παιδικό το είχε ο Θερμός και το εφηβικό με τον Παπαδόπουλο είχε 2 παίκτες από τους 5 φοιτητές από άλλη πόλη που ήταν και οι καλύτεροι.
    ΥΓ2. Θεωρώ πως αν γινόταν μία ακαδημία με Ιωαννίδη , Θερμό , Νεντίμ θα βλέπαμε αποτελέσματα
    ΥΓ3 Μην ξεχνάτε πως είμαστε η μοναδική πόλη στην περιφέρεια που έχουμε γήπεδα και αυτό λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φταίει ο προπονητής μας τόσο για την εμφάνιση της ομάδας.Τα παιδιά - ειδικά της Γ λυκείου -δεν προπονούνται λόγω μαθημάτων.Δεν ξέρω τι γίνεται στην ασπίδα αλλά ήταν πιο δουλεμένοι με συστήματα και πλάνο . Στο παιχνίδι της Κυριακής ήταν πολύ ανώτεροι.Πρέπει εμείς οι γονείς να σταματήσουμε να κάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα.Φωνάζουμε τους διαιτητές ,τους προπονητές και αγχώνουμε τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ με τους τελευταίους που μίλησαν. Δεν μας φταιν οι διαιτητές.Ούτε στα εκτός έδρας.Απλά είναι η εύκολη πιπίλα που χρησιμοποιούν οι προπονητές μας για να κλείσουν τα μάτια πολλές φορές σε κρίσιμους αγώνες στα πραγματικά αίτια της ήττας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι ειδήμονες, όλοι ειδικοί, όλοι προπονητές...έξω από τον χορό όλοι καλά χορεύουν, η κριτική αφ'υψηλού είναι εύκολη. Λίγοι όμως σηκώνουν τα μανίκια και δουλεύουν, λίγοι ασχολούνται ενεργά με τον χώρο, λίγοι αφιερώνουν όλα τους τα Σαββατοκύριακα, λίγοι τελειώνουν τις προπονήσεις στις 23:00 για να προλαβαίνουν τα παιδιά με τα φροντιστήρια, λίγοι δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να κρατήσουν τα παιδιά στο μπάσκετ, μακριά από όλα τα υπόλοιπα. Εν τέλει αν σας φταίει ο Παπαδόπουλος, ο Παναγιωτόπουλος, ο χι-ψι, απομακρύνετε το παιδί σας από τους "επικίνδυνους" αυτούς ανθρώπους και στείλτε το αλλού. Δυστυχώς η οικονομική κρίση και η ψυχολογική πίεση που νιώθουν κάποιοι αρχίζει και μεταφέρετε σε όλους τους χώρους...
    Κύριοι να είστε περήφανοι που τα παιδιά σας ασχολούνται με τον αθλητισμό, παλεύουν και αγωνίζονται μέσα στο γήπεδο. Σας το λέει ένας πατέρας που το παιδί του εγκατέλειψε τον αθλητισμό νωρίς, λόγω σοβαρού τραυματισμού, και έχω νιώσει μία πλευρά που κάποιοι από εσάς δεν φαντάζονται καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα συμφωνούσα με τον τελευταίο αν όλα αυτά γινόταν χωρίς τους αφορολόγητους παχυλούς τους μισθούς. Επίσης θα συμφωνούσα εαν υπήρχε κάποια άλλη ακαδημία όπως θα συμφωνούσα αν τα λειτουργικά έξοδα ων ομάδων (γήπεδα, μετακινήσεις) δεν βάρυναν τους γονείς.
    Με λίγα λόγια θέλω να πω πως όλοι οι γονείς είναι περήφανοι με τα παιδιά τους αλλά καλό θα ήταν να κοιτούσαν οι υπεύθυνοι πως λειτουργούν οι διπλανοί (έστω) νομοί (Καβάλα -Δράμα - Σέρρες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καθόλου άσχετο γιατί τελευταία υπάρχει πρόβλημα με το you-tube σε κάποια αποσπάσματα.
    Προσπαθώ για λύση και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν υπαρχει καμοια οδιγια,οτι οταν ενας προπονητης διαμαρτυρεται και του δειχνεις αμεσως τεχνικη ποινη ,η δειχνεις τ.π χωρις παρατηρηση με την πρωτη η τπ δεν ειναι καραμελες,και ολα αυτα που ακουγονται για νεους κανονισμου δεν ισχυουν οι κανονισμοι δεν αλαξαν απλως δοθηκε μια οδηγια προς του διαιτητες ΚΥΡΙΩς ΤΗς Α1 ΚΑΙ Α2 που οι προπονητες φτανουν σε γελοιοτητες και τα ματς καλυπτονται τηλεοπτικα ουτε νεαοι κανονοσμοι απλα οδηγια.και οι παιχτες απαγορευεται να φυγουν απο το παγκο χωρις να εχουν αποβληθοι,η τραυματιστει πριν το τελος του ματς,και σαφως ο προπονητης δεν δικαιουτε να παει στη γραμματεια την ωρα που το ματς εξελισεται αλλα στο πρωτο νεκρο χρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. xanthibasket, βάλε ορθογράφο, πονέσανε τα μάτια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγά που θα σου κανο τω χατυρυ .Απω τιν στηγμυ που καταλαβενις τι γραφο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή