Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

20-30% Και ακόμη καλύτερες προσφορές.

Ζούμε σε πολύ δύσκολη εποχή.
Κανενός δεν περισσεύει τίποτα αλλά από την άλλη υπάρχουν ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν. Δεν γίνεται να μη πάρεις παπούτσια στο παιδί σου γιατί αυτά είναι τα όπλα του στο παιχνίδι.
Είναι όμως πολλές φορές δύσκολο να ικανοποιήσεις τις ανάγκες του όταν μπαίνει μέσα και το γούστο η ατελείωτη διαφήμιση και στο τέλος ο λογαριασμός είναι απαγορευτικός.
Το καλοκαίρι με την ευκαιρία της διοργάνωσης του all-star στην προσπάθεια να βρω χορηγούς ,και  πήγα όπως θεώρησα πολύ λογικό σε καταστήματα αθλητικών ειδών.
Η λογική σκέψη ήταν και είναι πως πρέπει το ένα χέρι να νίβει το άλλο . Θα πρέπει και οι επαγγελματίες να βάλουν λίγο νερό στο κρασί τους  και να είναι πιο ανοιχτοί σε προσφορές τουλάχιστον σε παιδιά των διάφορων ακαδημιών και παίκτες .
Κάνοντας καλές προσφορές θα κέρδισουν από τον συνολικό όγκο πωλήσεων.
Λογικό  φαίνεται.
Δυστυχώς δεν το είδαν λογικό οι απέναντι και μάλλον με την σκέψη ότι αναγκαστικά θα τα πάρουν οι μικροί που είναι τρελαμένοι με τον Κόμπε και τον Ρόουζ θα τα στάξουν οι γονείς.
Αυτό δεν είναι καθόλου επαγγελματικό και είναι μονόπλευρο.
Στην διάρκεια άρχισαν τα παράπονα (οι απέναντι που έμαθαν μόνο να παίρνουν) γιατί πολλοί βρήκαν πως μέσω διαδικτύου έβρισκαν καλύτερες προσφορές αλλά υπήρχε και συνεχίσει να υπάρχει το πρόβλημα για μια αποτυχημένη αγορά (δεν ταιριάζει στο πόδι κλπ).

Και η λύση είναι απλή.  
Το κατάστημα αθλητικών ειδών του Ν.Αμπελακιώτη 
  CARPE DIEM
Το κατάστημα που βρίσκεται στην Χρυσούπολη μπορεί και κάνει τις καλύτερες προσφορές-τιμές σε όλα τα μέλη των ακαδημιών της πόλης και όχι μόνο και θα βρείτε  καταπληκτικές τιμές σε όλα τα είδη .
Από παπούτσια τελευταίας παραλαβής με προσφορές τις τάξεως του 20-30% και φτάνουν οι προσφορές στα προηγούμενα μοντέλα σε ακόμη καλύτερα ποσοστά.
Και όχι μόνο παπούτσια .........αλλά πλήρης αθλητικός εξοπλισμός .

Το σύνθημα πρέπει να είναι η αμοιβαία συνεργασία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου