Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Aποτελέσματα παιδικό ....

Τρία παιχνίδια για τον 3ο όμιλο έγιναν .
Στην Ξάνθη η Ασπίδα ΑΠΣ έχασε από τον πολύ ισχυρότερο της αντίπαλο Αρίωνα με 32-81.
Ικανοποιημένος  ο προπονητής της Ασπίδας Π.Πεχλιβανίδης από την βελτίωση που παρουσίασαν οι μικροί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. 


Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του και ο Χ.Παπαδόπουλος .Δύο παίκτες του Αρίωνα οι Κούτρας και Ψαλτόπουλος  δεν έδωσαν το παρών μιας και θα πάρουν συμμετοχή με την εφηβική ομάδα στο αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό στις 5,00μμ στο Α.Μ.
Σε ερώτηση πως είδε τον αντίπαλο σε σχέση με το φιλικό που έδωσαν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η απάντηση του Χ.Π ήταν "Σαφώς καλύτεροι".

Δύο παιχνίδια έγιναν στην Κομοτηνή .

Πρώτο παιχνίδι μεταξύ Αίαντα και Ασπίδας 2001  με σκορ  27-91


Πρώτο παιχνίδι για την Ασπίδα 2001 και ουσιαστικά ήταν μια προπόνηση απέναντι σε ένα κατώτερο αντίπαλο.
Αιας-Ασπίδα
Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια στους μικρούς του Αίαντα που απέναντι στα "θηρία" (σωματικά)  της Ασπίδας προσπάθησαν φιλότιμα. Το χειροκρότημα όλων κέρδισε ο μικρός το δέμας Μπάρλας αν δεν κάνω λάθος το όνομα. Από την Ασπίδα που δεν ήταν παιχνίδι για να βγουν συμπεράσματα πολύ παρουσία είχε ο Β.Τσολακίδης .Πάρα πολύ καλός και το ξέχασα ο Κ.Καργίδης από τους μικρούς (98) της ομάδας .













Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Ηρακλή Καβ.
Γνωστή η ΑΕΚ άγνωστη δύναμη ο Ηρακλής.
Έναρξη
Μουδιασμένα ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες με τον Ηρακλή να ανοίγει πρώτος το σκορ αλλά να μην  να μην  έχει ανάλογη συνέχεια. Η ΑΕΚ  ή καλύτερα ο Τσιρώζης με συμπαραστάτη τον Ντοσίδη  μετά τα πρώτα αναγνωριστικά σουτ πήραν  φόρα και ανάγκασαν τον προπονητή του Ηρακλή να πάρει τάιμ. Πίεσε καλύτερα ο φιλοξενούμενος στην συνέχεια και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ δίνοντας την σειρά για τάιμ στον Μ.Δάφτση της ΑΕΚ. Από το σημείο αυτό και μετά οι Τσιρώζης-Ντοσίδης   πήραν πάνω τους το παιχνίδι . Είναι χαρακτηριστική η κουβέντα φιλάθλου στην διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου όταν η ΑΕΚ είχε ξαναπάρει κεφάλι στο σκοράρισμα 11-12 πόντους.
Τσιρώζης -Ηρακλής 52-41.
Τελικό σκορ   79-57.
Πάγκος Ηρακλή.
Ικανοποιημένος από την απόδοση και την νίκη της ομάδας του ο Μ.Δάφτσης με το μυαλό στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι εκτός με τον ανώτερο σύμφωνα με τον ίδιο Αρίωνα.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΚ-ΗΡΑΚΛΗΣ 79-57
ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 32-81
ΑΙΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ   27-91



Για τον 2ο όμιλο ένα αποτέλεσμα .
Αστέρας -Τιτάνες 83-41 με τους Τιτάνες να κατεβάζουν παίκτες γεννημένους το 1998 κερδίζοντας τις εντυπώσεις βάζοντας γερές βάσεις για τις χρονιές που θα αγωνισθούν κανονικά (ως όριο ηλικίας) στο παιδικό πρωτάθλημα. Και όταν αυτά είναι άποψη του αντίπαλου προπονητή έχουν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.
"Καλοί παίκτες καλά κορμιά για την ηλικίας τους και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια" .
Ικανοποιημένος για τον τρόπο που αγωνίσθηκε η ομάδα του  αλλά και για την νίκη
ο Α.Δημητριάδης .
Σε αναμονή για τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου