Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Εξηγήσεις για δημοσίευμα διο΄ρθωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Το γεγονός
Σε παιχνίδι του 4ου ομίλου για το παιδικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο Φιλία -Σπάρτακος διαιτητής είχε ορισθεί η Τσιβελεκίδου.
Φαίνεται ότι η παραπάνω διαιτητής δεν άρεσε σε κάποιους και ζήτησαν την εξαίρεσή της -αλλαγή για το παραπάνω παιχνίδι.
Φυσικά και έχουν το δικαίωμα οι ομάδες να ζητήσουν εξαίρεση κάποιου διαιτητή για λόγους ίσως προστασίας αλλά στην πράξη ακόμη και σε μεγαλύτερες κατηγορίες για να μην γίνει μπάχαλο  δεν γίνεται πράξη.Διαιτητής που ορίζεται σε παιχνίδι δεν αλλάζει παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και είναι κατανοητό.



Ενώ είχε ορισθεί για το παιχνίδι ξαφνικά την άλλαξαν με τον κο Χατζόπουλο .
Δεν ξέρω τόσο καλά τους κανονισμούς αλλά δεν μπορεί κάθε ομάδα που δεν γουστάρει κάποιον διαιτητή να ζητάει με το έτσι θέλω να αλλάξει ο διαιτητής του παιχνιδιού .

Πληροφοριακά δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι ούτε ο νέος διαιτητής το "χάλασε".
κέρδισε η Φιλία .
Κύριε Νικολόπουλε ελπίζω να υπάρξει απάντηση εάν έγιναν έτσι τα όσα έγιναν  όπως λένε οι πληροφορίες .....
Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι να αλλάξουν τα κακώς κείμενα ..........
 
Η εξέλιξη και οι εξηγήσεις.

Υπήρξε μια τηλ. επικοινωνία με τον πρόεδρο του Σπάρτακου  κο Παρούση  ο οποίος δήλωσε πως σε καμιά περίπτωση δεν υπήρξε παρέμβαση προς την Εκασαμαθ για να γίνει η αλλαγή και πως δεν γνώριζε το πότε ορίσθηκε η κα διαιτητής. Η προσπάθεια σύμφωνα με τον κο Παρούση ήταν να προστατεύσει την ομάδα του μιας και οι σχέσεις με την παραπάνω διαιτητή δεν είναι και οι καλύτερες. Δεν γνώριζε πως είχε ορισθεί η κα διαιτητής την Πέμπτη κάτι που εκ των πραγμάτων δεν θα του άφηνε πολλά περιθώρια και αυτό σίγουρα δεν είναι δικό του λάθος.
Θα δεχτώ τις εξηγήσεις του κο Παρούση  και μπορεί να ήμουν υπερβολικός στην κρίση μου.
Λάθος και το δέχομαι αλλά θα πρέπει να ξέρουν και οι ίδιοι πως υπάρχουν και κάποιοι κανόνες ομαλής λειτουργίας .
Ίσως η ευθύνη να βαρύνει αυτούς που άργησαν να ορίσουν τους διαιτητές αλλά αν σκεφτούν όλοι τι ζημιά μπορεί να γίνει  με το να ζητούν εξαιρέσεις όταν δεν υπάρχουν και τόσοι διαιτητές.
Επίσης θα ήθελα να ξέρουν στην ομάδα του Σπάρτακου ότι δεν τους έχω βάλει στον στόχο γιατί αυτό το μπλοκ και καλές σχέσεις έχει τουλάχιστον με προπονητές και τους παίκτες αλλά και είναι από τα λίγα που προσπαθούν να παρουσιάσουν την δουλειά των μικρών ομάδων.
Θα ήθελα να ξέρουν όλοι και το δημοσίευσα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών πως δεν διακατέχομαι από σύνδρομο εκδίκησης . Αντίθετα με κίνηση που έγινε ήθελα να δείξω τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και με τα οποία συμφωνούν και αυτό είναι το καμάρι μου προπονητές και το σύνολο των παικτών. Αν οι παράγοντες δεν συμφωνούν όπως δεν συμφώνησαν στην πράξη και δικαίωμά τους με αφήνει παγερά αδιάφορο. Σε καμιά περίπτωση όπως και στο παρελθόν να θυμίσω την στάση της διοίκησης της Ένωσης Καβ με το all-star και την άρνηση να στείλουν τους παίκτες δεν έγραψα τίποτα αρνητικό για την ομάδα και τους παίκτες.Τα λάθη τα δικά μου και των διοικήσεων δεν γίνεται να τα πληρώνουν οι παίκτες. Και μάλιστα τα άκουσα και από τους Σερραίους που με κατηγόρησαν για μεροληψία. Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ότι θέλει την δική μου άποψη την ξέρετε και αυτό έχει σημασία.
Δεν ψάχνω ούτε για δικαίωση ούτε τίποτα άλλο.
Την ευθύνη των πράξεών του ας την διαχειριστεί ο κάθε ένας ανάλογά.

Σαν συμπέρασμα θέλω να τονίσω ότι ουσιαστικά δεν περιμένω καμιά αλλαγή και αυτό οφείλεται στην λογική που επικρατεί στο κομμάτι του παραγοντισμού.
Αλλαγές σύμφωνα με το καταστατικό κάθε 4 χρόνια μέχρι τότε ας υπάρχει τουλάχιστον μια συγκροτημένη αντίθετη φωνή για να πιέζει τις καταστάσεις.
Το ξαναλέω η πίεση και ο έλεγχος φέρνει αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου