Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΙΩΝ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Εφηβικό

Πρόβα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το παιχνίδι του Εφηβικού μεταξύ Αρίωνα και Σπάρτακου.
Νέα εσοδεία ηα εφηβική ομάδα του Αρίωνα.






Προπονητής της ο Β.Αρβανιτίδης προπονητής και της ανδρικής ομάδας .
Πολύ υλικό αλλά ήταν φανερή η έλλειψη ομοιογένειας γιατί υπήρχαν τρεις παίκτες που γνωρίζονται από την θητεία τους στην Ανδρική Καραλανίδης-Καραογλανιάν-Ζάρας ένας ακόμη παλαιότερος ο Β.Κάλφας με φανερή την έλλειψη παιχνιδιών  και από την άλλη οι παίκτες της παιδικής ομάδας της χρονιάς 2010-2011.
Μια καλή κίνηση του προπονητή του Αρίωνα ήταν να δώσει το δικαίωμα συμμετοχής και σε παίκτες που είναι στην παιδική ομάδα όπως ο Κούτρας και άλλοι.
Από την άλλη μεριά ο Σπάρτακος του Φ.Καρλιώτη δεν παρατάχθηκε πλήρης. Με επτά παίκτες στο ρόστερ αλλά έδειξε πως έχει μεγαλύτερη ομοιογένεια παρόλο σύμφωνα με τον προπονητής της η προετοιμασίας λόγω σχολικών υποχρεώσεων δεν ήταν αυτή που έπρεπε.Σε τέτοιες αναμετρήσεις με διαφορά στους πάγκους το στοίχημα είναι πόσο θα αντέξει η  ελλιπής ομάδα.Όλοι περίμεναν ότι οι αντοχές των παικτών Νο 10-Νο 11 που ήταν η κινητήριος δύναμη στο τρίτο δεκάλεπτο θα ήταν μειωμένες. Δεν είναι και εύκολο να κάνεις 200 τόσα χιλιόμετρα να έχεις μόνο επτά παίκτες και να χτυπάς το παιχνίδι.Συγχαρητήρια στον προπονητή στους παίκτες και στον ηρωικό πατέρα που ήταν ως συνοδός αξίζουν ....

Και εκεί που περίμεναν όλοι στο τέταρτο δεκάλεπτο να ξεφύγει ο Αρίωνας και να πάρει μια εύκολη νίκη έγινε το ανάποδο με τον Σπάρτακο να πλησιάζει και να μειώνει την διαφορά .Μερικά  δεύτερα  πριν τη  λήξη παίκτης  του Αρίωνα κάνει αντιαθλητικό φάουλ με την διαφορά να είναι στους 4 πόντους. Με 2/2 βολές και επαναφορά για τον Σπάρτακο το παιχνίδι πήγαινε για παράταση.
Αστοχεί στην πρώτη βολή ο παίκτης του Σπάρτακου και οι καρδιές όλων ξαναγυρίζουν στην θέση τους. Κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι.
Σαν παιχνίδι τώρα ήταν πολύ καλό και θα γινόταν ακόμη καλύτερο εάν οι παίκτες και των δύο ομάδων ήταν σε λογικά πλαίσια εύστοχες. Χάθηκαν απίθανα καλάθια και το κρίμα της υπόθεσης είναι πως δημιουργήθηκαν μετά από πολύ ωραίες ατομικές προσπάθειες. Πιο πολύ ατομικές προσπάθειες παρά συνεργασίες είχε το παιχνίδι. Λογικό αυτό μιας και ήταν ή πρώτη αγωνιστική.
Συμπέρασμα πως τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα και διάθεση προσπάθησαν πολύ μέσα στο γήπεδο χαρίζοντας ωραίες στιγμές στους λιγοστούς φιλάθλους.
Το αξιοσημείωτο η πολυπληθής παρουσία του αδύναμου φύλλου.



AΠΌΣΠΑΣΜΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΛΕΠΤΩΝ
http://www.youtube.com/watch?v=90AhXE0YsEU



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου