Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΕΦΗΒΙΚΟ 2ος ομιλος αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα του ομίλου


ΓΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ                         56-53

Υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ για το παιχνίδι απλά να ξαναβάλω τις δηλώσεις του προπονητή του ΓΑΣ
Π.Φωτεινάκη.
  Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ κόσμο στις κερκίδες της Κομοτηνής παρακολούθησαν οι φίλοι του μπάσκετ.
Το παιχνίδι ήταν "κλειστό" από την αρχή ως το τέλος μην επιτρέποντας η μια ομάδα στην άλλη να πάρει διαφορά πάνω από 6 πόντους. Νευρικές επιθέσεις, αστοχία, δυνατές άμυνες και πάθος για τη νίκη ήταν τα στοιχεία που επικράτησαν στο ματς. Η ομάδα μας, στηρίχθηκε στην καλή της άμυνα για να πάρει τη νίκη, αφού επιθετικά παρουσιαστήκαμε όχι τόσο με κακές επιλογές, όσο άστοχοι στην τελική προσπάθεια, μια και είχαμε αρκετά ελεύθερα σουτ που μπορούσαν να μας δώσουν μεγαλύτερο σκορ. Το άγχος, όμως και η κρισιμότητα του αγώνα επηρέασαν και τις δυο ομάδες, μην επιτρέποντας να ξεδιπλώσουν επιθετικά το ταλέντο τους. Αγωνιστικά, διακρίθηκαν όλα τα παιδιά, αφού νομίζω ότι αυτό πρέπει να κρίνεται από την θέληση και το πάθος που παρουσιάζουν σε κάθε ματς.Φυσικά είναι πολύ νωρίς για χαρές και θριαμβολογίες, αφού το πρωτάθλημα ουσιαστικά τώρα ξεκίνησε. 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους στην ομάδα στον υπέροχο κόσμο που μας παρότρυνε σε όλο τον αγώνα, οι οποίοι έκατσαν πλάι-πλάι με τους αντίστοιχους φιλάθλους της Ασπίδας, χωρίς κανένα πρόβλημα. 
xanthibasket: Πραγματικά δίπλα δίπλα κάθισαν οι φίλοι των δύο ομάδων χωρίς κανένα παρατράγουδο.Αλλά εκείνο το ταμπούρλο ήταν αβάσταχτο Παναγιώτη........... 
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΑΕΚ                65-81
Άνετη νίκη εκτός για την ΑΕΚ.
διαβάστε περισσότερα .
http://coachnick86.blogspot.com/2011/10/blog-post_4822.html
    
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ     60-70
Έπαθε μπλακ άουτ  στο τρίτο δεκάλεπτο ο Σπάρτακος 07-26 επιμέρους σκορ και έχασε κάθε δυνατότητα να χτυπήσει το παιχνίδι ενώ μέχρι τότε ήταν μπροστά  στο παιχνίδι 32-30 ημίχρονο.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο έκανε μια τελευταία προσπάθεια αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τίποτα.
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Εθνικός δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να παλέψει για διακρίσεις.
Είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω μαζί με την ΑΕΚ την Ασπίδα αλλά και τον ΓΑΣ που ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Δεκάλεπτα 
13-16, 19-14, 07-26,  21-25



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου