Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

HAPPY DAYS του Αυγούστου !!!!!

Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού λίγο πριν την έναρξη των προετοιμασιών των ομάδων  για την νέα αγωνιστική χρονιά το τουρνουά που γίνεται αυτή την εποχή στην κατασκήνωση Happy Days είναι το κερασάκι  στην τούρτα.
Είναι η τρίτη χρονιά που παρακολουθώ το παραπάνω τουρνουά (κάποιες λίγες έως ελάχιστες ημέρες) αλλά  η μεγάλη παρουσία από ομάδες από την ευρεία και πέρα περιοχή έδινε την εντύπωση ενός πολύ επιτυχυμένου τουρνουά.
Είναι και ο χώρος διεξαγωγής τέτοιος που δεν θυμίζει σε καμιά περίπτωση στρατόπεδο.
Χαρά θεού για παίκτες και προπονητές .....


Φέτος παρόλη την δύσκολη κατάσταση μαζεύτηκαν πιστεύω πολλοί περισσότεροι από όσους περίμεναν και οι ίδιοι οι διοργανωτές.
Από Καρδίτσα Βόλο Κομοτηνή Αλεξανδρούπολη και φυσικά από τις δύο ακαδημίες της Ξάνθης (Αρίωνας-Ασπίδα) και από την γειτονική Ορμύλια η ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα (Χαλκιδικής) με παίκτες κυρίως και αυτό είναι το πιο ωραίο Έφηβους και Παίδες....
Μάλλον  κάπως έτσι πρέπει να είναι οι ομάδες έχω την εντύπωση..

Από τον Βόλο ήρθε η γυναικεία  ομάδα του Πάρη Λοτφι  (ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ-ΒΟΛΟΥ).
Από Καρδίτσα ο Κώστας Ναούμ με την παιδική ομάδα και ένα τμήμα με μικρότερους.
Την Κομοτηνή εκπροσωπησε ο Αίαντας με τον Σαββάκη Ανέστη με ένα τμήμα αποτελούμενο από παιδιά γεννημένα από το 1998 έως 2002 και μετά.
Τις ίδιες ηλικίες έφερε και ο Κεραμάρης Βαγγέλλης του Αλέξανδρου Αλεξανδρούπολης.
Την παιδική ομάδα του σχεδόν έφερε ο Χ.Παπαδόπουλος του Αρίωνα.
Μερίδα του λέοντος σε συμμετοχές η Ασπίδα με 4 προπονητές και σχεδόν όλες τις ηλικίες από 1997-2003 .Νεδήμ Παναγιωτόπουλος Πεχλιβανίδης και φυσικά ο Κ.Ιωαννίδης .


Όπως είπα και στην αρχή κανένας δεν έτρεφε φρούδες ελπίδες πως το φετινό τουρνουά θα είχε την κίνηση των προηγουμένων ετών. Παρόλα αυτά το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνάει τα στάνταρ του τέθηκαν και αν υπολιγθεί το πάθος των παιδιών τα πολύ καλά παιχνίδια που έγιναν πιστεύω πως μέχρι τώρα το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από καλό.
Την μερίδα του ενδιαφλεροντος είχαν τα παιχνίδια των τμημάτων Παμπαίδων όπως και η αναμέτρηση της Παιδικής ομάδας της Καρδίτσας με την ομάδα από την Ορμύλια. Δυνατά παιχνίδια μεγάλα σκορ και πολύ πάθος για την νίκη από όλα τα παιδιά.
Στα εσωτερικά παιχνίδια της πόλης ο Αρίωνας μετράει μια νίκη στην αναμέτρηση με την Ασπίδα .Πολύ καλό παιχνίδι και για μια ακόμη φορά δικαιώνομε στο ότι η φουρνιά των 97 είναι από τις πιο ελπιδοφόρες. Ευκαιρία για την Ασπίδα να πάρει την ρεβάνς την Δευτέρα το απόγευμα.
Πέρα από την παρακολούθηση των παιχνιδιών είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για κουβέντα με τους παρόντες προπονητές. Πόσες φορές μπορεί να βρεθούν 8-10 προπονητές χαλαροί με διάθεση για πολύ ουσιαστιική κουβέντα?????
Και φυσικά υπάρχει χρόνος για πειράγματα και όχι μόνο με τους προπονητές αλλά και με τους ηρωικούς γονείς λίγοι αλλά λέοντες που δίνουν κάθε απόγευμα το παρών στα παιχνίδια και συνεχίζουν την ανάλυση με την βοήθεια "Νερού της φωτιάς" σε ακόμη μεγάλυτερες σε διάρκεια μαζώξεις σε άλλα "γήπεδα".

Πολλές φωτογραφίες από τα παιχνίδια τους-τις παίκτες δηλώσεις των διοργανωτών όσο και των προπονητών σε νεώτερες αναρτήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου