Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΞΑΝΘΗ Α2 2003-2004

Ίσως είναι η πιο σημαντική χρονιά της ομάδας και παράλληλα του Ξανθιώτικου μπάσκετ η συγκεκριμένη χρονιά.Οχτώ χρόνια πριν περίπου για πρώτη φορά ομάδα της πόλης είχε την τιμή να πάρει μέρος σε μεγάλο!!!!πρωτάθλημα.
Είναι οι χρονιές που υπάρχει ακόμη δίψα και ενδιαφέρον για το τοπικό μπάσκετ πόσο μάλλον που τώρα η ομάδα .

 
Είναι όμως και χρονιά που οι αγελάδες είναι πολύ παχιές με μεγάλο υποστηρικτή την καπνοβιομηχανία του νομού .Κάπου εκεί στον πυρετό του χρήματος χάθηκε για μένα η μπάλα. 
Πολυτέλεια υπερβολές καθόλου προγραμματισμός γιατί τι σόι οργάνωση και προγραμματισμός μπορεί να υποστηριχθεί ότι υπήρχε όταν στην πρώτη δύσκολη στιγμή άρχισαν τα όργανα και όταν το μπάτζετ έφτανε και ξεπερνούσε μπάτζετ ομάδων Α1.
Δεν είναι όμως του παρόντος να γίνει κριτική των κακών κειμένων.Φτάσαμε δυστυχώς στο σημείο να κάνουμε αναφορές στο ένδοξο παρελθόν (όχι πως είναι κακό και πάντα πρέπει να είσαι στην κορυφή) εξάλλου είναι νομοτέλεια της ίδιας της ζωής η πτώση και η άνοδος . Εδώ κατέρρευσαν αυτοκρατορίες σε μια ομάδα θα κολλάμε???
Πήρε πολύ χρόνο για να μαζευτούν τα στοιχεία πολύ σκέψη για το πως θα γραφτεί το ύφος δηλαδή. Να μην είναι μια απλή αναφορά έκανε αυτό νίκησε έχασε τόσα παιχνίδια αλλά να κάνει το κάτι τοις.
Εξάλλου άλλες μεγάλες επιτυχίες δεν έχει να δείξει το τοπικό μπάσκετ.

Το καλοκαίρι του 2003 το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και η άνοδος, για πρώτη φορά στην ιστορία, στην Α2, ήταν ήδη παρελθόν και η διοίκηση του κ. Πούλιου είχε μπροστά της την πρόκληση να φτιάξει μία όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική ομάδα, πάντα στα πλαίσια των σχετικά περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων που υπήρχαν.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης ήταν φυσικά το θέμα του προπονητή και η διοίκηση της ομάδας βρέθηκε από νωρίς διχασμένη, σχετικά με το πρόσωπο που θα εμπιστευόταν. Κάποιοι από τη διοίκηση υποστήριζαν ότι το τιμόνι της ομάδας θα έπρεπε να δοθεί σε προπονητή έμπειρο και γνώστη της κατηγορίας, την ώρα που η πλειοψηφία θεωρούσε ότι στον πάγκο έπρεπε να παραμείνει ο Στάθης Καμαράκης, αναγνωρίζοντας έτσι το μερίδιο της επιτυχίας του Σερραίου τεχνικού στην άνοδο και την εργατικότητά του, χωρίς να παραβλέπεται το γεγονός ότι ήταν ταυτόχρονα "προσιτή" λύση και στο οικονομικό κομμάτι.

Σουλιώτης
Καμαράκης
Ηλιαδης
Iωακειμίδης -Τσότσος.
Τελικά, επικράτησε η γνώμη της πλειοψηφίας και το προπονητικό τημ έμεινε ως είχε, με το Στάθη Καμαράκη στο τιμόνι της ομάδας, το Γρηγόρη Σουλιώτη άμεσο συνεργάτη του και τον Τέλη Ηλιάδη στη θέση του γυμναστή. Πρώτη δουλειά του τεχνικού τημ, ήταν να ξεκαθαρίσει ποιοι από το ροστερ των πρωταθλητών θα παρέμεναν στην ομάδα στη παρθενική της χρονιά στην Α2. Καρύδας και Πενταζίδης ήταν οι πρώτοι που ανανέωσαν, καθώς ήταν οι πρωταγωνιστές της ανόδου στην Α2, όπως επίσης και οι Ξανθιώτες Στεφανίδης, Κουτσογιάννης, Τσότσος, Βοϊβατόπουλος και Μπεκήρογλου. Επίσης ο Σερραίος τεχνικός αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα για μία ακόμα χρονιά ο νεαρός Χασάν Βελή, καθώς πίστευε πολύ στο ταλέντο του. Αποφασίστηκε να αποδεσμευτούν οι αδερφοί Γερογιάννη, ο Αλέξης Κατεμίδης, ο Σαββο
Βαϊβατοπουλος
υλίδης, ο Κύπριος Παπαδόπουλος και ο Αργύρης Πιάρας, που κρίθηκε μεγάλος για τις απαιτήσεις της Α2. Προβληματισμός υπήρξε σχετικά με την παραμονή ή όχι του Μιχάλη Ευαγγελίτση, ο οποίος πέρα από το ότι ήταν ο αγαπημένος της Ξανθιώτικης κερκίδας, συνέβαλε κι αυτός τα μέγιστα στην υπόθεση της ανόδου, αλλά ο Στάθης Καμαράκης προβληματιζόταν λόγω του ασταθούς χαρακτήρα του, αλλά και λόγω του ότι προτιμούσε κάποιο πιο ογκώδη και έμπειρο ψηλό. Γι' αυτό τελικά αφέθηκε και ο Ευαγγελίτσης ελεύθερος.

Κουτσογιάννης
Καρύδας
Οι μεταγραφές της ομάδας ξεκίνησαν με τον πιο ηχηρό και εντυπωσιακό τρόπο, με την απόκτηση του Γιώργου Φλώρου. Ο Φλώρος μπορεί να προερχόταν από μία σχετικά φτωχή χρονιά στην Α1 με τον Μακεδονικό, αλλά κουβαλούσε μαζί του τεράστια εμπειρία από τις χρονιές στην ομάδα-θαύμα των Αμπελοκήπων και βέβαια από τις χρονιές του Άρη, του οποίου διετέλεσε αρχηγός και, μεταξύ άλλων, κατέκτησε και το Κύπελλο Κόρατς. Η επόμενη μεταγραφή δεν ήταν λιγότερο ηχηρή από αυτή του Φλώρου. Οι διοικούντες της ομάδας εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχε να κάνει τη στρατιωτική του θητεία και με μεθοδευμένες κινήσεις πρόσθεσαν στο ρόστερ της ομάδας τον Γιάννη Κρητικό, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άλιμο, έχοντας όμως κι εκείνος αρκετές χρονιές στην Α1 πρωταγωνιστικό ρόλο στο Περιστέρι και τον τίτλο του νικητή του διαγωνισμού τριών πόντων σε All-Star game. Μετά τον Κρητικό ήρθε και η ώρα του βασικού ψηλού της ομάδας, ο οποίος βρέθηκε στο πρόσωπο του Άγκι Ιμπέζα. Ο Βόρειο-ηπειρώτης σέντερ, με καταγωγή από το Μαυροβούνιο και ελληνικό διαβατήριο, έβλεπε τον κόσμο από τα 2,12 και με την εμπειρία που κουβαλούσε από τα χρόνια της Α1 στο Περιστέρι, ενσάρκωνε τον π

  • αίκτη φόβητρο που αναζητούσε ο Στάθης Καμαράκης για τη ρακέτα της ομάδας. Για τη θέση του βασικού shooting-guard ήρθε στην ομάδα ο Γιώργος Πετρόπουλος, έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στην Α2, όντας από τους βασικούς σκόρερ στην κατηγορία με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών. Το ρόστερ συμπλήρωσαν ο Γιάννης Φουτσιτζής, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Μίλωνα, με εμπειρία από το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και ο νεαρός Θανάσης Καραγιώργης από τον Ήφαιστο, ο οποίος αποτέλεσε μεταγραφή επένδυσης για το μέλλον. Οι διοικούντες της ομάδας όμως δε σταμάτησαν εκεί και αποφάσισαν να ενισχύσουν την ομάδα ακόμα περισσότερο, κινούμενοι για τη μεταγραφή κι ενός κοινοτικού παίκτη. Έτσι έφτασαν στην Ξάνθη για να δοκιμαστούν ο Νίκολα Νοβάκοβιτς και ο Ντέγιαν Μπέτσιν, με τον τελευταίο να είναι εκείνος ο οποίος κέρδισε τελικά την εμπιστοσύνη του προπονητικού τημ και μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, το οποίο τελικά έκλεισε ως εξής:

    1. Φλώρος Γιώργος - PG
    2. Καρύδας Σάκης - PG, SG
    3. Στεφανίδης Γιάννης - PG
    4. Πετρόπουλος Γιώργος - SG, PG
    5. Πενταζίδης Νίκος - SF, SG
    6. Kρητικός Γιάννης - SF
    7. Βελή Χασάν - SF
    8. Φουτσιτζής Γιάννης - PF, SF
    9. Μπεκήρογλου Σουά - SF, PF
    10. Τσότσος Κώστας - PF, C
    11. Βοϊβατόπουλος Χάρης - PF, C
    12. Μπέτσιν Ντέγιαν - PF
    13. Κουτσογιάννης Απόστολος - C, PF
    14. Καραγιώργης Θανάσης - C
    15. Ιμπέζα (Ξιάρχος) Άγκι - C

    To ρόστερ έδειχνε να είναι πλήρες και πολλά υποσχόμενο, για μία καλή παρθενική χρονιά στην Α2 και τα πρώτα φιλικά και οι αγώνες κυπέλλου συνηγορούσαν σε αυτή την κατεύθυνση. Ειδικά στο κύπελλο, η ομάδα συνέχισε την παράδοση που είχε δημιουργήσει την προηγούμενη χρονιά και με εντυπωσιακές εμφανίσεις απέκλεισε με τη σειρά τον Θερμαϊκό Θέρμης εκτός έδρας (73-83), τον Μίλωνα στην Ξάνθη (93-92), τη Νήαρ Ήστ εκτός έδρας (63-70) και τον Κολοσσό Ρόδου στην Ξάνθη (89-76) για να φτάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους "16" του Κυπέλλου κοντράροντας στα ίσια σε ένα σχεδόν γεμάτο "Φίλ. Αμοιρίδης" τον Κυπελλούχο Ευρώπης Άρη Θεσσαλονίκης, λυγίζοντας όμως στο τέλος, χάνοντας με 58-71.

    Δυστυχώς όμως η πολύ καλή πορεία του κυπέλλου και η αίγλη της Α2, δεν έφτασαν να συγκινήσουν τους Ξανθιώτες φιλάθλους και παρόλο που η ομάδα αγωνιζόταν με το φαβορί για την άνοδο Πανελλήνιο την 1η αγωνιστική, μόλις 500 άτομα μπήκαν στον κόπο να παρακολουθήσουν από κοντά τον παρθενικό αγώνα της ομάδας στην Α2. Η ομάδα φάνηκε φοβισμένη και διστακτική, ο Φλώρος αγωνιζόταν με τραυματισμό στον ώμο από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Κολοσσό και ο Τσαμάτος έκανε ότι ήθελε στην Ξανθιώτικη ρακέτα, αναγκάζοντας την ξανθιώτικη ομάδα στην παρθενική της ήττα (64-73) στην Α2 και μάλιστα εντός έδρας. Η εντός έδρας ήττα έφερε γκρίνια στο στρατόπεδο της ομάδας, με αποτέλεσμα στο επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας (με τον Κολοσσό στη Ρόδο) να ακολουθήσει ακόμα μία μέτρια εμφάνιση και μία εύκολη ήττα με 90-77.

    Όπως γίνεται συνήθως σε παρόμοιες περιπτώσεις, το μάρμαρο της άσχημης αγωνιστικής αρχής της ομάδας πλήρωσε ο προπονητής κι έτσι η ομάδα της Ξάνθης και ο Στάθης Καμαράκης έλυσαν συναινετικά τη συνεργασία τους και η ομάδα έμεινε ακέφαλη, με έναν πολύ κρίσιμο αγώνα ενανατίον του Ιωνικού Νίκαιας να ακολουθεί στην Ξάνθη. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Σερραίου τεχνικού, Γρηγόρης Σουλιώτης, κλήθηκε να προετοιμάσει την ομάδα για αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, την ώρα που η διοίκηση της ομάδας επιδόθηκε σε έναν πραγματικό αγώνα δρόμου για την αναζήτηση νέου τεχνικού. Αυτός δεν άργησε να βρεθεί στο πρόσωπο του παλιού γνώριμου Χρήστου Μαγκώτσιου, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα παραμονές του αγώνα με τον Ιωνικό και πήρε μία πρώτη γεύση από την ομάδα, παρακολουθώντας τον μετέπειτα συνεργάτη του να την οδηγεί στην παρθενική της νίκη ενάντια στον Ιωνικό Νίκαιας με 76-66.

    Δυστυχώς, το ντεμπούτο του έμπειρου προπονητή δεν ήταν το ίδιο πετυχημένο, καθώς στο πρώτο ματς που κάθισε στον πάγκο της ομάδας, γνώρισε την ήττα στον εκτός έδρας αγώνα με το Παλαιό Φάληρο με 81-64. Η ομάδα επανήλθε στις νίκες, στον επόμενο εντός έδρας αγώνα ενάντια στον Δούκα, με το αγχωτικό 75-74, παιχνίδι το οποίο ήταν και το τελευταίο για τον κοινοτικό της ομάδας, Μπέτσιν, καθώς κρίθηκε ότι δε βοηθούσε ουσιαστικά την ομάδα και αποδεσμεύτηκε. Η ομάδα παρουσίαζε μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και κυρίως εκτός έδρας έδειχνε ότι παραδινόταν σχεδόν αμαχητί. Την ώρα που έψαχνε να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα, χτυπήθηκε και από την ατυχία, καθώς στην εκτός έδρας ήττα από τη Νήαρ Ήστ (62-57), μόλις την 11η αγωνιστική, έχασε για το υπόλοιπο της χρονιάς τον Σάκη Καρύδα, με ρήξη χιαστού συνδέσμου στο γόνατο.

    Παρόλα τα προβλήματα κατάφερε να κάνει κάποιες πολύ μεγάλες νίκες στην έδρα της, όπως ενάντια στην πανίσχυρη Ολύμπια Λάρισας (75-70) και στη μετέπειτα δευτεραθλήτρια ΜΕΝΤ (64-52), οι οποίες την κρατούσαν ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία, την οποία και σφράγισε τελικά μόλις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος με νίκη επί της Νήαρ Ήστ στην Ξάνθη (78-69).

    Συμπερασματικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι η πρώτη χρονιά της Ξάνθης στην Α2 ήταν κατώτερη των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί αρχικά, με τη συγκρότηση του ρόστερ της. Η ομάδα δεν έδειξε να βρίσκει την απαιτούμενη "χημεία", ο τραυματισμός του Καρύδα άφησε το Φλώρο ουσιαστικά μόνο του στη θέση του PG, καθώς ο Στεφανίδης εκτός της απειρίας του, είχε να αντιμετωπίσει και την έξτρα κούραση λόγω της στρατιωτικής του θητείας, όπως επίσης και οι Κρητικός, Πενταζίδης, που επίσης ήταν φαντάροι κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Παρόλο που η ομάδα έκανε κάποιες μεγάλες νίκες στην έδρα της, εκτός έδρας δεν κατάφερε να κάνει κάποια νίκη και συνήθως έχανε εύκολα. Ο φίλαθλος κόσμος, παρόλο που η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αποτελούσε από μόνη της μία πρόκληση, δεν ανταποκρίθηκε όσο έπρεπε και σίγουρα όχι όσο είχε ανταποκριθεί την προηγούμενη χρονιά που η ομάδα έκανε πορεία πρωταθλητισμού στη Β' Εθνική. Η ομάδα τελείωσε τη χρονιά με απολογισμό 10 νίκες και 16 ήττες, εκ των οποίων οι 3 στην Ξάνθη. Στα αρνητικά της ομάδας ήταν σίγουρα το γεγονός ότι αποτέλεσε τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μ.ο. 68,1 πόντους, στον αντίποδα όμως ήταν η δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορία, μετά τον πρωταθλητή Πανελλήνιο, με μ.ο. 73,3 πόντους. Ο Άγκι Ιμπέζα τελικά δικαιολόγησε την απόκτησή του, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση των ρημπάουντερ, μαζεύοντας 9,3 ρημπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ και ο Φλώρος ήταν 8ος στις ασίστ με 3,6 μ.ο. και ο Πετρόπουλος 10ος σκόρερ με 14,8 π.μ.ο.

    Πρωταθλητής της σεζόν 2003-04 αναδείχτηκε ο Πανελλήνιος του Μάνου Μανουσέλη, ο οποίος ανέβηκε στην Α1 μαζί με την ομάδα έκπληξη της ΜΕΝΤ, του μετέπειτα "δικού μας" Γιώργου Ζαφειρούδη, αφήνοντας εκτός νυμφώνος την Ολύμπια Λάρισας του υπέρογκου μπάτζετ και των μεγάλων προσδοκιών. Υποβιβάστηκαν στη Β' εθνική οι ιστορικές ομάδες του Ιωνικού Νίκαιας και του Παπάγου.

    Σημαντικότερη Νίκη:
    Μπορεί η νίκη επί της Ολύμπια, να αποτέλεσε την έκπληξη εκείνης της αγωνιστικής και μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς, όμως σίγουρα η νίκη επί της ΜΕΝΤ με 64-52, την 22η αγωνιστική, ήταν εκείνη που έδωσε τον "αέρα" της παραμονής. Η ομάδα προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με τελευταία εκείνη από τον Παπάγο, ο οποίος μάχονταν κι αυτός για την παραμονή του. Η ΜΕΝΤ έπαιζε ίσως το καλύτερο μπάσκετ της χρονιάς εκείνη την περίοδο και ήθελε διακαώς τη νίκη για να σιγουρέψει την άνοδό της.  Παίζοντας υποδειγματική άμυνα στα ατού της ΜΕΝΤ, κράτησε την καλύτερη επίθεση (85,5 π.μ.ο.) εκείνης της χρονιάς μόλις στους 52 πόντους, 33 πόντους κάτω από το μέσο όρο της. Φλώρος και Πενταζίδης έκαναν τη δουλειά τους στην επίθεση και η ομάδα έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

    Χειρότερη Ήττα:
    Η ομάδα έκανε αρκετές άσχημες ήττες στην πρώτη της χρονιά στην Α2. Εκείνη όμως που "προσγείωσε" τα όνειρα όλων στην ομάδα για μια αξιοπρεπή χρονιά και μία γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής, ήταν η εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου την 15η αγωνιστική, με 66-70. Ο Άλμπερτ νίκησε κατά κράτος τον Ιμπέζα κάτω από τα καλάθια, η ομάδα ήταν σταθερά πίσω σε όλο το παιχνίδι και όταν, προς το τέλος, προσπάθησε να ισορροπήσει και να "κλέψει" το ματς, ένα τρίποντο του Δρακόπουλου της έδωσε τη χαριστική βολή. Η ομάδα πήγε με άσχημη ψυχολογία στο ντέρμπυ με τον Ιωνικό Νίκαιας, όπου έχασε με "κάτω τα χέρια" 76-60, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρισκόταν πλέον μία ανάσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

    MVP
    Μπορεί ο Γιώργος Πετρόπουλος να τελείωσε τη χρονιά ως πρώτος σκόρερ της ομάδας, όμως αναμφισβήτητα πολυτιμότερος παίκτης της, που συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή, ήταν ο Γιώργος Φλώρος. Παρόλο που ξεκίνησε άσχημα, λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, και στη συνέχεια έμεινε ουσιαστικά μόνος του στη θέση του "άσου" ήταν εκείνος που φώναξε παρών σε όλες τις κρίσιμες στιγμές των εντός έδρας αναμετρήσεων, και έπαιρνε επιτυχώς τις προσπάθειες όταν η μπάλα "έκαιγε" για τους υπόλοιπους. Δεύτερος σκόρερ, πίσω από τον Πετρόπουλο, τελείωσε τη χρονιά με 11,1 π.μ.ο. (75% σιτς βολές, 47% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα), 2,7 reb μ.ο., κάνοντας μόλις 2,5 λάθη μ.ο. και μοιράζοντας 3,6 ασίστ μ.ο. σε 30,1' μ.ο. συμμετοχής.

    Αποτελέσματα
    1η αγων.: Παννελήνιος (εντός) 64-73
    2η αγων.: Κολοσσός Ρόδου (εκτός) 90-77
    3η αγων.: Ιωνικός Νίκαιας (εντός) 76-66
    4η αγων.: Παλαιό Φάληρο (εκτός) 81-64
    5η αγων.: Δούκας (εντός) 75-74
    6η αγων.: Λάρισα (εκτός) 81-54
    7η αγων.: Χαλκίδα (εντός) 72-63
    8η αγων.: Παπάγου (εντός) 68-65
    9η αγων.: ΜΕΝΤ (εκτός) 92-78
    10η αγων.: Λιόσια (εντός) 69-64
    11η αγων.: Νήαρ Ήστ (εκτός) 62-57
    12η αγων.: Ολύμπια Λάρισας (εντός) 75-70
    13η αγων.: Δράμα (εκτός) 87-74
    14η αγων.: Παννελήνιος (εκτός) 77-60
    15η αγων.: Κολοσσός Ρόδου (εντός) 66-70
    16η αγων.: Ιωνικός Νίκαιας (εκτός) 76-60
    17η αγων.: Παλαιό Φάληρο (εντός) 77-74
    18η αγων.: Δούκας (εκτός) 69-53
    19η αγων.: Λάρισα (εντός) 66-70
    20η αγων.: Χαλκίδα (εκτός) 69-65
    21η αγων.: Παπάγου (εκτός) 80-65
    22η αγων.: ΜΕΝΤ (εντός) 64-52
    23η αγων.: Λιόσια (εκτός) 77-65
    24η αγων.: Νήαρ Ήστ (εντός) 78-69
    25η αγων.: Ολύμπια Λάρισας (εκτός) 80-69
    26η αγων.: Δράμα (εντός) 79-75

                                                           ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
                                           Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 2003-2004
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    Επιθ
    Αμυν
    Διαφ
    Βαθ2
    Διαφ2
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ
    46
    26
    20
    6
    0
    2061
    1880
    181
    3
    1,057
    ΜΕΝΤ
    46
    26
    20
    6
    0
    2224
    2055
    169
    3
    0,945
    ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΕ
    43
    26
    17
    9
    0
    2009
    1938
    71
    0
    1
    ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ
    42
    26
    16
    10
    0
    2143
    1973
    170
    0
    1
    ΔΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
    40
    26
    14
    12
    0
    2085
    2019
    66
    3
    1,024
    ΓΣ ΛΑΡΙΣΗΣ
    40
    26
    14
    12
    0
    1990
    2007
    -17
    3
    0,975
    ΑΟ ΝΗΑΡ ΗΣΤ
    39
    26
    13
    13
    0
    1938
    1958
    -20
    0
    1
    ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ
    38
    26
    12
    14
    0
    2043
    2117
    -74
    7
    1,037
    ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
    38
    26
    12
    14
    0
    2122
    2184
    -62
    6
    0,967
    ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ
    38
    26
    12
    14
    0
    2150
    2129
    21
    5
    0,996
    ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
    36
    26
    10
    16
    0
    1911
    1958
    -47
    3
    1,117
    ΞΑΝΘΗ ΑΣ
    36
    26
    10
    16
    0
    1770
    1906
    -136
    3
    0,895
    ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ.
    32
    26
    6
    20
    0
    1855
    2057
    -202
    3
    1,035
    ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ
    32
    26
    6
    20
    0
    1814
    1934
    -120
    3
    0,965

    1 σχόλιο:

    1. Συγχαρητηρια ... τέτοιες δουλειές ανεβάζουν τον πήχη για όλους εμάς τους ρομαντικούς του μπάσκετ... μπράβο ξανά.... Πραγματικά έγινα σοφότερος...
      Βασίλης Στοάκης

      ΑπάντησηΔιαγραφή