Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ 1η & 2η......................

Επιτέλους άρχισαν να βλέπουν γύρω τους.
Επιστολή σε όλες τις ομάδες λένε οι πληροφορίες πως έστειλε η ΕκασΑΜαΘ με την οποία ζητάει τις προτάσεις τους σχετικά με το τι θέλουν για την επόμενη χρονιά.
Τι θέλουν και να το τεκμηριώσουν .




 ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1η.

Μαθαίνω επίσης ότι πολλές ομάδες ξεκίνησαν να απαντούν με πρόταση την δημιουργία μιας κατηγορίας με δύο ομίλους. Ειδικά μετά την εξέλιξη μετά  την διάλυση της Ηράκλειας έχω την εντύπωση πως τα ίδια τα γεγονότα πιέζουν πολύ.
Τώρα είναι η σειρά των ομάδων που πρέπει να καταλάβουν ότι έχουν δύναμη και να αφήσουν στην άκρη την μικρο λογική του μικρο συμφέροντος γιατί έτσι καταλήξαμε εδώ.
Προτάσεις πιέσεις άσκηση των δικαιωμάτων τους με σκοπό να γίνουν βιώσιμα τα διάφορα πρωταθλήματα. Αν δείτε ότι ήταν μια φάρσα προχωρήστε περισσότερο .........Ο νοών νοητό......
Στην Β΄ Ανδρών εάν δεν αλλάξει τίποτα θα υπάρχουν μόνο 4 ομάδες και δεν θα μιλάμε για πρωτάθλημα αλλά για παρωδία.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 2η

Στα όποια θετικά υπάρχουν όμως και πολλά αρνητικά. Το χούι δύσκολα φεύγει .............
Μαθαίνω πως και οι τέσσερις διαιτητές που έδωσαν το παρών στο 1ο ΑLL-STAR  κλήθηκαν σε απολογία με αιτιολογία πως δεν πήραν την έγκριση της αρμόδιας αρχής..............
Ποια είναι η αρμόδια αρχή το ξέρετε.
Είπαμε εμπάθεια γιατί τους πείραξε η διοργάνωση χάλασε την ησυχία τους παρόλο που και καλεσμένοι ήταν και πρόταση να το αναλάβουν από την νέα χρονιά έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερο κύρος και να γίνει θεσμός αλλά και η ίδια η Ένωση να πάρει τα πάνω της.
Αντίθετα ο κύκλος της μιζέριας που μπήκαν δεν έχει όρια.

Κλήθηκαν να απολογηθούν οι διαιτητές και απ΄όσο γνωρίζω δεν ήταν ομάδες της Ένωσης ήταν μια ιδιωτική φιλική συνάντηση που σκοπό είχε να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες να παίξουν μαζί να γνωριστούν να αφήσουν τις κόντρες του πρωταθλήματος στην άκρη.
Αν αυτό δεν είναι καλό ας μας πούνε τι είναι......
Στην ουσία του πράγματος δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και το ξέρουν γιατί ο αθλητικός νόμος μιλάει για διοργανώσεις της Ένωσης .
Εάν τιμωρηθούν για την συμμετοχή τους θα πρέπει να τιμωρηθούν και όλοι όσοι πήραν μέρος στα διάφορα εργασιακά κλπ πρωταθλήματα.
Αν προχωρήσουν σε τιμωρία θα προχωρήσω και εγώ σε ανάλογες νομικές κινήσεις.
Χαρακτήρα εκφοβισμού έχει η κίνηση και απελπισίας.
Πίεσαν ομάδα να μην πάρει μέρος στο ALL-STAR δεν μπόρεσαν να πιέσουν άλλες ομάδες γιατί ξέρουν ότι αυτές θα ψηφίσουν άρα πρέπει να πάνε με τα νερά τους και τι μένει????
Οι διαιτητές!!!!!!!!!!!!!!!!
Το μαγαζάκι του τρόμου άρχισε να φοβάται!!!!!!!!!!!!!!!



7 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα μόρφωση να πάρεις μια απόφαση την οποία θέλει το σύνολο των ομάδων για συγκεκριμένους λόγους.
    Δεν είναι θέμα μόρφωσης είναι θέμα εξουσίας και το κατά πως την διαχειρ'ιζονται .
    Οι δυναστείες και οι βασιλείς συνεχίζουν να υπάρχουν με ευθύνη όλων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή τους, συμπεριφορά εμπαθών και μικρών ανθρώπων, είναι πνιγμένοι και προσπαθούν να πιαστούν απ' τα μαλλιά τους , τους φτύνουν κι αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Νομίζουν ότι ο κόσμος είναι βλάκας και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται και τι προσπαθούν να κάνουν.
    Το τι τους σέρνει στο facebook ο σύνδεσμος διαιτητών Θράκης, δε λέγεται, τους έχουν ξεφτιλίσει. Γιατί, όπως ίσως ξέρεις, εκεί είναι η μεγάλη κόντρα.
    Για να μη μιλήσουμε για σωματεία παιδιά και αποπαίδια, πρόβατα και μαύρα πρόβατα.
    Όπως τα λες, είναι μίζεροι κι απελπισμένοι. Ότι πάει να γίνει, που δεν το ελέγχουν, προσπαθούν να το πολεμήσουν, να το απαξιώσουν και να το διαλύσουν με κάθε τρόπο, κρίμα.
    Πως μπορούν να το κάνουν αυτό?
    Τι και ποιους μπορούν να ελέγξουν?
    Τα αγαπημένα-σωματεία τους αγαπημένους-διαιτητές και τις διαιτησίες. Μέσω λοιπόν της επιτροπής??? ορισμών διαιτησίας γίνονται επιλεγμένοι ορισμοί ή μη ορισμοί κατά το δοκούν υπέρ αγαπημένων ομάδων και διαιτητών ή εις βάρος ομάδων ή διαιτητών που δεν ελέγχονται απ' αυτούς, καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγειρε η βάρκα παίρνει νερά και κάποιοι ακόμη θέλουν να το παίζουν καπεταναίοι,
    Μήπως ο λόγος που σαν χώρα φτάσαμε εδώ δεν είναι η ηγεμονική τακτική και η προστασία μικροσυμφερόντων???
    Μήπως όμως και η δική μας αδιαφορία άφησε ελεύθερο το πεδίο δράσης σε πολλούς τυχάρπαστους???
    Θέλω πληροφορίες για το τι γίνεται στον χώρο της διαιτησίας. Αν κάποιος φίλος διαιτητής έχει το θάρρος να βάλει κάτω τα προβλήματα με σκοπό να προβληματίστουν όλοι και να βγει λύση περιμένω.
    Σημειώνω ότι θέλω προτάσεις και όχι προσωπικές επιδιώξεις!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλογες εχει , να μην κανουμε τους καλους ;

    Το μπαλακι βεβαια στις ομαδες , να κανουν τις προτασεις τους. Μου θυμιζει οπως μας λενε πειτε μας που θα βρουμε τα λεφτα... Μα ρε γκιοζιδες δεν ειμαστε εμεις στην δικια σας θεση , εσυς εχετε τις θεσεις.

    Ετσι και εδω , αντι να κανουν αυτοι προτασεις και να τις επεξεργαστουν οι ομαδες ζητανε απο τις ομαδες να κανουν την δικια τους δουλεια.
    Και επειδη οι ομαδες δεν εχουν ουτε την υποδομη ουτε τις γνωσεις να κανουν εμπεριστατωμενες προτασεις στο τελος θα τις κατηγορησουν κιολας για αδιαφορια.
    Επειδη αυτοι απευθυνονται σε ηλιθιους ( η βολεματακιδες) οταν τους ψηφιζουν δεν σημαινει οτι και ολοι οι υπολιποι ειμαστε ηλιθιοι.

    Αντε χαραλαμπιδη ωρα να την κανεις για το εξοχικο σου , κατι τετοια βλεπει ο γιωργακης και θελει να παει την συνταξη στα 85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ****Οσο για την απολογια των διαιτητων που αναφερεις τι να πω ; Μικρες πραξεις απο μικρους ανθρωπους και δειχνουν την εκδικητικοτιτα που εχουν. Αν θες αληθειες για τον χωρο της διαιτησιας εγω ξερω δυο παληκαρακια που μπορεις να απευθηνθεις , τους δυο που ποτε δεν καναν τους υποτακτικους του μεγαλου και για αυτο τους καθαρισε. Καταλαβες για ποιους λεω , μην λεμε παραπανισια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά ανοιχτά μέτωπα και πρέπει να δωθούν λύσεις από τους ανθρώπους του χώρου προπονητές διοικήσεις διαιτητές.Αν το αφήσετε να πάει έτσι θα γίνουν χειρότερα τα προβλήματα. Στην φύση ποτέ δεν υπάρχει κενό εξουσίας πάντα καλύπτεται .
    Και το χάος σε μια κατάσταση εναλλαγής κρατάει λίγο αλλά πάντα υπάρχει δημιουργία και εξέλιξη μετά.
    Μακάρι να υπάρχει χώρος και διάθεση συνεννόησης αλλά αυτό προυποθέτει ανοιχτά μυαλά που δεν είναι γατζωμένα σε θέσεις. Αν έχεις σκοπό να προσφέρεις αφήσεις στην άκρη ιδιοτέλιες ......Έγινα κατανοητός φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή