Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Α2 Γυναικών ΑΣΠΙΔΑ-ΣΥΚΙΕΣ

Πριν απ όλα καλή ανάρρωση στον Σ.Συρόπουλο και να προσέχει γιατί στην ηλικία του ο αθλητισμός μπορεί να έχει επιπτώσεις. Μετά τον Νεδήμ ήταν η σειρά του να χτυπήσει............











Μεγάλη και εμφανής η διαφορά των δύο ομάδων  με τις Τσαμπούρη-Χαριστανίδου και Κωστοπούλου σε μεγάλη μέρα παρόλο που ο Σ.Συρόπουλος είχε μόνο 7 παίκτριες κέρδισε με άνεση την Ασπίδα.
Μια Ασπίδα που στο σύνολό της οι παίκτριες της ήταν νωχελικές χωρίς όρεξη για μάχη για την τιμή των όπλων τουλάχιστον, 13-26 το πρώτο ημίχρονο και μόνο μετά το 4ο δεκάλεπτο  πήρα μπροστά και παίζοντας πιο ομαδικά μείωσαν τη διαφορά .

Εξαιρετικές όπως προανέφερα οι τρεις κυρίες των Συκεών ενώ από την Ασπίδα προσπάθησαν περισσότερο οι Καραλίδου και Παπαευαγγέλου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
09-14,04-12,15-25,15-13

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 

ΑΣΠΙΔΑ (ΝΕΔΗΜ) Πλουμπη2,Καραλίδου6,Παπαευαγγέλου12(1),Φάκα1
Γιαννακίδου,Δοβρίδου,Ποντίκα2,Πιλέ8,Βράνια4,Γερμανλή4,ΚαραλίδουΒ.1Κυρμιζοπούλου.

ΣΥΚΙΕΣ(ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ)Κωστανάκη10(1),Καρμίρη2,Τσαμπούρη15(3),Χαριστανίδου13
Αντάβαλη6,Κωστοπούλου13,Λάλου.

Κάπου εδώ τελείωσε και η  προσπάθεια των κοριτσιών. Μετά την νίκη του ΠΑΟΚ από τον όμιλο σώζεται η πε΄μπτη από το τέλος που μάλλον είναι η Ολυμπιάδα που κέρδισε εκτός τονΛασσάνη.
Δικαιώθηκε η Γεωργοπούλου που πίστευε ότι κάποια στιγμή η ομάδα θα ρολάρει και θα είναι ομάδα και όχι σύνολο με μόνο δύο παίκτριες να παίρνουν όλο το βάρος και να σκοράρουν.
Είναι αλήθεια ότι δίκαια σώθηκε γιατί έδειξε καλύτερο χαρακτήρα από τις υπόλοιπες ομάδες που πάλευαν για την σωτηρία τους.


Απόσπασμα από τα τελευταία λεπτά .







4 σχόλια:

  1. τελικα η ασπιδα επεσε? Γιατι εμεινα λιγο πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tελικά υπάρχει ίχνος σωτηρίας .Σύμφωνα με τα δεδομένα που θα υπάρχουν από την νεα χρονιά η ομοσπονδία θα παρακαλάει τις ομάδες να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα.
    Αθάνατοι καρεκλοκένταυροι μπροστά σας ο Χείρων Νέσσος ήταν παιδάριον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή