Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ανασκόπηση Παιδικού

Κάπου εδώ εάν δεν υπάρξει καμιά έκπληξη τελειώνει και η Τελική φάση του πρωταθλήματος Παμπαίδων.
Πίστευα και συνεχίζω να το πιστεύω πως είναι αρκετά πεσμένο σε αγωνιστικό επίπεδο σε σύγκριση με τα προηγούμενα.
Χαμηλά σκορ το βλέμμα στραμμένο από τους προπονητές κυρίως στις άμυνες και ακόμη περισσότερα σκαμπανεβάσματα  στις αποδόσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι.


Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι αυτό της Καβάλας μεταξύ των δύο διεκδικητών το σκορ ήταν ομάδων Μίνι.
Η μόνη ομάδα που είχε μεγάλα σκορ στα περισσότερα παιχνίδια ήταν ο Αρίωνας αλλά και αυτός μάλλον είχε χάσει το όποιο ενδιαφέρον του από το πρώτο παιχνίδι ήττα από τον Πανσερραϊκό.
Είναι ευκαιρία για ένα σχολιασμό της αντίληψης που υπήρχε και εκφράστηκε μέσα από δηλώσεις και τα διάφορα σχόλια που έκαναν οι παράγοντες και οι αναγνώστες.
Δεν κατάλαβα ποτέ αυτό που κατά κόρο γράφτηκε .
Πως οι ομάδες της Ξάνθης με πλάγιο τρόπο άφησαν έδωσαν το δικαίωμα για πρόκριση στην Ένωση????????
Δηλαδή για να καταλάβω έπρεπε οι ομάδες της πόλης να χάσουν όλα τα παιχνίδια με τους δύο αντιπάλους γιατί αυτοί νομοτελειακά έπρεπε να μονομαχήσουν για την πρωτιά και αυτές ο Αρίωνας και η Ασπίδα ο λόγος έπρεπε να παρακολουθούν από την γωνία. Και για ποιο λόγο τότε πήραν μέρος στην τελική φάση????
Μια αναδρομή στα παιχνίδια και ίσως αλλάξουν πολλοί άποψη.
1ο παιχνίδι Αρίωνας -Πανσερραϊκός.
Κρίθηκε ουσιαστικά στην χαμένη προσπάθεια παίκτη του Αρίωνα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.
Αν σε εκείνο το παιχνίδι έχανε η ομάδα των Σερρών θα είχαμε διαφορετική εικόνα και εξέλιξη.
Αμέσως μετά ακολούθησε το παιχνίδι της Ένωσης με τον Αρίωνα με τον Γκέλιο απόντα στο οποίο η ομάδα της Ξάνθης ήταν μπροστά με μεγάλη διαφορά λίγο πριν το τέλος. Λίγο τα λάθη λίγο κάποιοι άλλοι λόγοι έχασε την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία ο Αρίωνας να κάνει μια νίκη αν φυσικά κέρδιζε και το πρώτο παιχνίδι.Τι μου λέτε τώρα για καλύτερες ομάδες και διαφορά αγωνιστικού επιπέδου .
Με δύο νίκες ο Αρίωνας θα είχε τον πρώτο λόγο για την πρωτιά.Στον ίδιο βαθμό ίσως να ίσχυαν και για την Ασπίδα. Το πιο κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι ήταν αυτό μέσα στις Σέρρες.
Για το παιχνίδι αυτό έχω άποψη μιας και ήμουν εκεί.
Δεν θα πω για άλλη μια φορά ότι κέρδισε άδικα ο Πανσερραϊκός ίσα ίσα που είχα γράψει πως οι παίκτες του ήθελαν περισσότερο την νίκη και την πήραν δίκαια αλλά μόνο ότι εκείνη η τραγική διαιτησία δεν έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Ασπίδας όταν μείωσαν την διαφορά στο καλάθι να διεκδικήσουν ότι μπορούσαν.
Ας ανακεφαλαιώσω την υποθετική μέχρι τώρα σκέψη μου.
Έχουμε λοιπόν δύο σημαντικές νίκες για τον Αρίωνα με Σέρρες και Καβάλα και ισοφαρίζει το πλεονέκτημα των δύο παραπάνω βαθμών.
Δύο νίκες και για την Ασπίδα και είναι όλοι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Είναι σενάριο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα.
Τότε το πρωτάθλημα θα ήταν μύλος. Και πόσο μάλλον με την εξέλιξη που είχε .
Ήττα της Ένωσης από την Ασπίδα στην Ξάνθη και ήττα των Σερρών πάλι από την Ασπίδα στην Ξάνθη.
Με την Ασπίδα παρόλο ότι είχε χάσει στις Σέρρες η νίκη με την Ένωση (και εδώ γιατί δεν ακούστηκαν διαμαρτυρίες στο κατά πόσο αυτή η νίκη της έδινε πλεονέκτημα στις Σέρρες????????) τις έδωσε εκ νέου ελπίδες μέχρι τη στιγμή που τα τίναξε όλα με την απίθανη ήττα της από την Ολυμπιάδα.
Οι παίκτες της πήγαν ωραίοι και μοιραίοι στο παιχνίδι αυτό και νόμιζαν ότι θα το κερδίσουν μόνο με την παρουσία τους.
Η υπεροψία τους τους στοίχισε ακριβά.
Και μια ακόμη απάντηση στα γελοία σχόλια για τον προπονητή της τον πολύ καλό φίλο τον Κ.Ιωαννίδη.
Τον ξέρω αρκετά καλά και πιστεύω ότι η δουλειά που κάνει τόσα χρόνια είναι ότι καλύτερο υπάρχει τουλάχιστον στην ακαδημία του.
Είναι φανταστικός χαρακτήρας εξαίρετος παιδαγωγός κάτι πολύ σημαντικό σε αυτές τις ηλικίες  που το ξεχνάμε όλοι μας αγαπητοί μου.
Σε καμιά περίπτωση όπως συνέβη και στο παρελθόν με τα άθλια σχόλια που έγιναν για τον προπονητή του ΓΑΣ δεν μπορώ να μην πάρω θέση.
Αν κάποιοι πικράθηκαν τόσο πολύ από τις ήττες ας κοιτάξουν να δούνε βαθύτερα που έκαναν λάθη και έχασαν οι ομάδες τους τα παιδιά τους.
Τα ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους προπονητές και τα απαράδεκτα σχόλια χαρακτηρισμούς που γίνονται γι αυτούς. 
Στην ήττα της Ασπίδας με την Ολυμπιάδα ότι μαγικό και να έκανε ο Κ.Ι όταν είχαν αυτή την αντίληψη για τους αντιπάλους του οι παίκτες τίποτα δεν θα άλλαζε . Και εδώ θα πρέπει να δούμε και ποιος είναι ο ρόλος και το μέγεθος των επεμβάσεων που μπορεί να κάνει ο εκάστοτε προπονητής.
Καλύτερη άποψη για το ποιόν του Κ.Ιωαννίδη μπορείτε να πάρετε από τα παιδιά που προπονεί .αγαπητοί μου  Μη προσπαθήσετε να απαξιώσετε τη δουλειά και την γνώμη που έχουν οι παίκτες του γι αυτόν .
Κάποια στιγμή αυτή η αμφισβήτηση θα γυρίσει και στα κεφάλια σας που λέει ο λαός και τέλος με αυτό το ζήτημα.
Επιστροφή .
Αν η Ασπίδα δεν έχανε μέσα στην Ολυμπιάδα μετά και την ήττα του Πανσερραϊκού μέσα στη Καβάλα (και για μια ακόμη φορά θα πω ότι ήταν τόσο πιεσμένα τα παιδιά που δεν μπορούσαν να δείξουν μέσα στο παρκέ αυτά που ξέρουν με αποτέλεσμα το άθλιο μπασκετικό θέαμα) θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρωτιά στο παιχνίδι με την Ένωση εκτός.
Όχι πως δεν πάλεψαν τα παιδιά σε αυτό το παιχνίδι. Τα έδωσαν όλα αλλά όταν δεν υπάρχει κίνητρο (πρωτιά)  και παίζει μόνο για το γαμώτο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και αντίθετα ο αντίπαλος θεωρεί το παιχνίδι σαν το πιο σημαντικό λογικό είναι η νίκη να πάει σε αυτόν που την θέλει και την έχει ανάγκη πιο πολύ.
Και βαρόμετρο στο παιχνίδι ήταν ο Σ.Γκέλιος.
Ήθελε τη νίκη και την πήρε .....
Όταν ήταν εκτός παιχνιδιού οι δύο ομάδες ήταν ίσες σε δυναμικότητα.
Με την είσοδό του υπήρχε διαφορά εμφανής.
Όλα τα άλλα είναι γελοιότητες.
Μια και έπιασα τα παιχνίδια της Ασπίδας πίσω στο προηγούμενο με τον Πανσερ/κό στην Ξάνθη.
Μπορεί να κρίθηκε σε κάποιο ανύπαρκτο φάουλ μπορεί έτσι μπορεί αλλιώς αλλά κανένας δεν στάθηκε στο ίδιο το παιχνίδι και στον τρόπο που χάθηκε.
Από την αρχή ο φιλοξενούμενος είχε το πα΄νω χέρι έφτιαξε μια διαφορά 14-15 πόντων .
Είχε έναν Χορτομάρη που θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην περιοχή μας στην θέση που παίζει να ζωγραφίζει στο παρκέ και παρόλα αυτά έχασε!!!!
Πανσερ/κός-Ασπίδα
Όταν δεν βλέπεις τα δικά σου λάθη ή κάνεις πως δεν τα βλέπεις δεν σου φταίνε οι άλλοι.
Στο παιχνίδι αυτό ήμουν μαζί με γονείς από τις Σέρρες.
Σχολίαζα την απόδοση του Χορτομάρη και σε κάποια στιγμή όταν βιντεοσκοπούσα το παιχνίδι δεν είχα καταλάβει πως ο Χορτομάρης είχε κάνει το 4ο φάουλ. Ρώτησα τους κυρίους τι έγινε και για ποιο λόγο δεν έγινε αλλαγή έτσι ώστε να προστατευθεί και να μείνει για τα κρίσιμα τελευταία λεπτά παρόλο που είχε μια μεγάλη διαφορά η ομάδα των Σερρών αλλά ήδη η Ασπίδα έδειχνε πως ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Η πρώτη σκέψη ήταν πως ίσως να υπάρξει επανάληψη του σεναρίου του εφηβικού παιχνιδιού μεταξύ ΈΝΩΣΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΎ.
Δεν γίνεται αλλαγή ο παίκτης και κάνει το 5ο φάουλ.
Κύριοι θα χάσετε το παιχνίδι γύρισα και είπα.
Πλήρης αποδιοργάνωση για τον φιλοξενούμενο.
Ούτε να κατεβάσει τη μπάλα ούτε να σκοράρει.Τι φταίει τελικά για την ήττα????
Αρκετά με τους πρώτους υπάρχουν και οι υπόλοιπες ομάδες.
Πηγαίνω στους παίκτες που κατά τη δική μου γνώμη ήταν τα βαρόμετρα και οι καλύτεροι στις ομάδες τους.
Από την Ένωση σίγουρα ο παίκτης που είναι ο κορυφαίος είναι ο Σ.Γκέλιος χωρίς πολλά σχόλια.
Από την ίδια ομάδα ο Μητρούλης ξεχώρισε για την εκτελεστική του ικανότητα και για το πάθος του.
Μητρούλης
Ανοδική πορεία ο Μπαναβάκης. Δεν πρέπει όμως να βγάλω απ έξω και τον Κύρου γιατί τουλάχιστον στα τελευταία παιχνίδια είχε πάθος και όρεξη μεγάλη.


Από τον Πανσερραϊκό ο Χορτομάρης είναι και αυτός στην καλύτερη πεντάδα της ΕκασΑΜαΘ.Παίκτης που θα τον ήθελαν όλοι οι προπονητές.Χαίρεσαι να το βλέπεις και δίκαι πήρε τα χειροκροτήματα και την αναγνώριση όλων των φιλάθλων και προπονητών.
Ο Καραμπέκης  φαίνεται ότι συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας μόνο που έχει πολλές αγωνιστικές μεταπτώσεις.
Στο παιχνίδι με την Ένωση στις Σέρρες ήταν ο παίκτης που αξίζει να είναι σε κάθε καλή ομάδα.
Σε προηγούμενα παιχνίδια ήταν μέτριος.
Ακολουθεί  ο Ρίζος
Μουτσόγλου Σ.
Τιτάνες .Ποιος άλλος από τον Γαϊτανίδη. Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης των Τιτάνων.
Αν δεν ήταν αυτός η βαθμολογική θέση των Τιτάνων θα ήταν πολύ διαφορετική.
Ο μικρός που πήγε και στα κλιμάκια ο Σωτήρης Μουτσογλου  έχει πολύ μέλλον αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει .

Αυτοί είναι οι παίκτες που κάλεσε από την ΕκασΑΜαΘ 
για την μικτή Βορρά


. Αντωνίου Σταύρος        1996 1.78

. Μποζίκης Αλέξανδρος  1996 1.87
 Τσιομπάνης Πασχάλης  1996 1.93
. Μούτσογλου Σωτήρης  1996 1.94
Καραμπεάζης και ο καλός φίλος Θ.Ερμείδης
Για τον τρόπο επιλογής έχω πολλές ενστάσεις αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.


Φέρρες.  Καραμπεάζης .Στην ίδια κατηγορία με τον παίκτη των Τιτάνων.
Με αγωνιστικές παραστάσεις από την Ανδρική ομάδα που τον βελτίωσαν πολύ σε σχέση με τη χρονιά 2009-2010 όταν αγωνίστηκε με την ομάδα των παμαπαίδων της Θύελλας.

Ολυμπιάδα.   Χωρίς συζήτηση ξεχωρίζει ο Θυμιανίδης που τ΄απόδειξε και με την δεύτερη σερί νίκη επί της Ασπίδας. Μπορεί σωματικά να μην έχει τις καλύτερες προδιαγραφές αλλά η μπασκετική οξύτητα που έχει τα καλύπτει όλα .

Αρίωνας.  Παίκτης βαρόμετρο για μένα ο Θανάσης Αραλάγιος.
Θέλω να σημειώσω πως την άποψη για το ποιοι είναι οι καλύτεροι παίκτες σε κάθε ομάδα δεν την διαμόρφωσα σε μια νύχτα. Είδα πολλά παιχνίδια κουβέντιασα με τους ίδιους τους προπονητές τους αλλά και με τρίτους πήρα τις απόψεις τους και χαίρομαι ιδιαίτερα που η άποψη μου κατά πλειοψηφία ταιριάζει με τις απόψεις ανθρώπων που ξέρουν και έχουν φάει με το κουτάλι το άθλημα.
Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Αραλάγιου.
Θεωρώ ότι ήταν ο παίκτης κλειδί στο σημαντικό παιχνίδι με τον ΓΑΣ αλλά και ο παίκτης που με την ξεχωριστή σωματική του διάπλαση έκρινε πολλά παιχνίδια θετικά ή αρνητικά για την ομάδα του.
Και εδώ είναι το αδύναμο σημείο του. Μπορεί να έχει τα προσόντα αλλά είναι ταυτόχρονα και παιδί με τις αδυναμίεςενός παιδιού. Με μεγάλες μεταπτώσεις από παιχνίδι σε παιχνίδι .Να μη μπορεί να κυριαρχήσει και είναι λογικό από το μικρό της ηλικίας του στα συναισθήματά του. Επηρεάζεται πολύ από μια άστοχη προσπάθεια και αντί να την ξεπεράσει πέφτει στην παγίδα .Έδωσε πολλές μάχες και στο σύνολο των παιχνιδιών που πήρε μέρος ήταν ο ηγέτης μέσα στην ρακέτα.
Υπάρχει όμως και ο Γρηγόρης Γκαγκαλίδης που τον αδίκησα στο παιχνίδι με τον ΓΑΣ . Πολύ καλός παίκτης θρασύς και προπάντων καλός σκόρερ. Θα τον χαρακτήριζα λίγο τεμπελάκο και αυτό γιατί ενώ έχει πολλά προσόντα δεν προσπαθεί να γίνει ακόμη καλύτερος .
Τέλος από τον Αρίωνα οι μικροί του παίκτες άφησαν παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά.

Ασπίδα Όπως και νάχει τους παίκτες της Ασπίδας τους γνωρίζω καλύτερα .
Από την αρχή της χρονιάς πίστευα πως φέτος είναι μια μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουν περισσότερο.
Παπαδάκης -Σκούπρας-Χατζόπουλος -Ελευθεριάδης Καλαϊτζής από τους 95αρηδες. Και όλη η φουρνιά των 96 που σαν παμπαίδες βγήκαν πρωταθλητές.Έδειχναν πως θα κάνουν την υπέρβαση.
Έβλεπα πως υπάρχει ταλέντο όρεξη αλλά δεν μπορούσα τότε να γνωρίζω ότι λείπει το πιο σημαντικό για να γίνει μια ομάδα καλή πέρα από το ταλέντο.
Χημεία μεταξύ των παικτών.

Αυτό που είχαν οι παίκτες της χρονιάς 2009-2010.
Εκείνη η ομάδα δεν είχε το ταλέντο της σημερινής αλλά ήταν "ΟΜΆΔΑ".
Ήξερε ο ένας τον άλλο τόσο καλά και αυτός είναι ο λόγος της καλής τους πορείας.
Εκείνη η ομάδα συνεχίζει σαν Εφηβική με την ίδια συνοχή ,μάτωναν σε κάθε παιχνίδι και ποτέ δεν τα έβαζαν με συμπαίκτη τους όταν έκανε ακόμη και το πιο σοβαρό λάθος.
Αυτό φέτος δεν το είδα.

Μοιραία και η όποια επιλογή μου θα έχει να κάνει με το κατά πόσο ίδρωσαν και πάλεψαν στα παιχνίδια.
Παίκτης βαρόμετρο για μένα ο Γιάννης Σκούπρας.Ένας μαχητής ακούραστος με ελατήρια στα πόδια.
Παίζει 5αρι παρόλο που δεν έχει τα σωματικά προσόντα. Και τι να τα κάνει με την απίστευτη διάθεση που έχει. Αν είχε το ανάλογο ύψος πιστεύω ότι η θέση του Γκέλιου στην πρώτη θέση σαν καλύτερου παίκτη θα ήταν υπό εξέταση αναμφίβολα.
Ακολουθεί  " ο έχω σταθερούς σφυγμούς" Ελευθεριάδης.
Αμίλητος με καλό σουτ 2-3ων πόντων αλλά με ακόμη καλύτερη ευλυγισία.
Και δεν παίζει πολλά χρόνια μπάσκετ. Αν δεν κάνω λάθος είναι μόλις ο 4ος χρόνος.
Παρόλα αυτά το φυσικό ταλέντο τον κάνει να ξεχωρίζει.
Ο παίκτης που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά αλλά οι πάρα πολλοί τρυαματισμοί του τον άφησαν πίσω είναι ο Αντώνης Παπαδάκης.
Είναι αλήθεια ότι ταλαιπωρήθηκε από τους τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να δώσει όσα ήθελε στα παιχνίδια.

Μένει η ομάδα του Αστέρα και έχει το προνόμοιο να έχει ένα παίχτη της στα κλιμάκια.
Είναι ο Σταύρος Αντωνίου 96αρης  .
Αστέρας-Αρίωνας
Αστέρας-Ασπίδα
Δεύτερος παίκτης βαρόμετρο από τον Αστέρα ο Τσομπανίδης που στο τελευταίο παιχνίδι με την Ασπίδα έδειξε τον ηγετικό του χαρακτήρα.





Αυτή είναι πάνω κάτω η άποψη που σχημάτισα.
. Δεν θεωρώ πως είμαι ακριβοδίκαιος και ίσως να έχω κάνει πολλά λάθη και να αδίκησα πολλούς παίκτες.Μια προκαταβολική συγνώμη.....................





15 σχόλια:

  1. ime enas filos apo tin gitoniki kavala . parakolouthisa kai ta 2 paixnidia metaksi enosis kai aspidas kai xarika idietera. apo tin dikia mas omada 3exwrisa idietera tous gelio kai mpanavaki alla kai ton mitrouli opws sosta episimanate kai eseis. alla i apopsi mou gia tous paiktes pou ksexwrisan apo tin aspida i apopsi mou ine entelws antitheti . kuriws ws pros ton skoupra pou nomizw oti ine to no.10 . an ine autos tote pisteuw oti megalitero kako ekane para kalo. prospathouse na fanei autos pros ta eksw kai xalouse tin omada opote ton theorisa meion gia autin tin omada. antithetws omws sto prwto paixnidi ksexwrisa to no 9 kai to no 8 den kserw ta onomata . autoi pisteuw pws traviksan oloi tin omada kai etsi eftase stin niki. alla kirios o prwtos to 9. sto 2o paixnidi autoi oi 2 pali alla kai o no 13 itan poli kaloi omws den fanika aksoioi ton peristasewn . episis thelo na pw oti i aspida pezei xwris kalo playmaker me apotelesma na xalaei oli i omada. auta ithela na pw .efxaristw ek twn proterwn gia tin prosoxi sas . kavaliotis apo enosi kavalas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεκτή η άποψη αν και ήταν λίγο δύσκολο να βγάλω νόημα.
    Η εικόνα που έχω είναι από πολλά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μένα και για να μην υπάρχουν αδικίες θεωρώ πως είναι λάθος το σύστημα στην δεύτερη φάση , θα έπρεπε όλες οι ομάδες να μπαίνουν με την ιδία βαθμολογία και όχι να τους ακολουθεί η βαθμολογία από την πρώτη φάση , απ ότι είδα η καβαλά μπήκε με δυο νίκες όπως και ο πανσεραικος οπότε είχαν ένα αβαντάζ επιπλέον και από τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων της πρώτης φάσης (η καβαλα ήταν σε όμιλο που η δεύτερη ομάδα αστέρας ήταν ο σάκος του μποξ της δεύτερης φάσης άρα και η δυναμικότητα των άλλων αντιπάλων χαμηλότερη χωρίς να θέλω να πω πως η καβάλα δεν ήταν η καλύτερη ομάδα απλά το αβαντάζ στο τέλος μέτρησε ). Επίσης συμφωνώ με τον παραπάνω φίλο και θεωρώ λάθος σε ένα ομαδικό άθλημα να ξεχωρίζουμε παίκτες οι οποίοι κοιτούν μονό την ατομική τους διάκριση και να μην ενδιαφέρονται για την ίδια την ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια διόρθωση στον αγώνα Αρίων - Πανσερραϊκός δεν έχασε ο παίκτης του Αρίων την τελευταία επίθεση της ομάδας του αλλά χρεώθηκε αμφισβητούμενα βήματα που αν δεν δινόταν δε θα κέρδιζε ο Πανσερραϊκός να μη το ξεχνούν αυτό οι φίλοι μας οι σερραίοι και ιδίως ο προπονητής τους αυτά γι αυτούς που έχουν αδύναμη μνήμη ή επιλεκτική μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ime o idios pou egrapse to prwto minima kai tha thela na prosthesw oti diakrinete sinexws mesa apo tis anartisis i kolakia pros kapoious paiktes opws o skoupras o gagalidis o papadakis o gelios o mitroulis o mpanavakis o xortomaris ki poloi aloi ( gia tous gelio kai xortomari exete dikio ) alla analogistike ti kako kanete sta ipoloipa atoma tis omadas ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είναι δίκαιη η κοινωνία που ζούμε.
    Κάποιοι ξεχωρίζουν για κάποιο λόγο είτε γιατί έχουν χάρισμα δουλεύουν πολύ ???????
    Δεν θα πρέπει να επιβραβεύεται η προσπάθεια για να λειτουργεί σαν κίνητρο για τους υπόλοιπούς?
    Σε κάθε μεγάλη ομάδα υπάρχει και ένας παίκτης που ξεχωρίζει και γράφονται σχόλια γι αυτόν οι άλλοι θα πρέπει να νιώθουν αδικημένοι?
    Θα μου πεις είναι παιδιά αλλά και πα΄λι όσες φορές ρώτησα τα ίδια τα παιδιά ποιός πιστεύεται ότι είναι ο καλύτερος του παιχνιδιού μου απάντησαν χωρίς δεύτερη σκέψη ο τάδε εκείνος κλπ.
    Και για να κλείσω με αυτό έχω αυτή τη γνώμη μπορεί ο καθένας να εκφραστεί ελεύθερα ..
    Έχεις δίκιο για το παιχνίδι με τον Αρίωνα το είδα στο βίντεο.
    Για το σύστημα μάλλον είναι κάπως άδικο αλλά από την άλλη δεν υπάρχει και καμιά εναλακτική πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mipws na rwtouses tous proponites twn omadwn alla kai tous paiktes kai na meteferes ta idia ta logia autwn?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τον φατε τον Πανσερραικο δεν θα χορτασετε.Το μισος ισως πηγαζει απο συνδρομα κατωτεροτητας.Ισως για την επιτυχια κ των 3 τμηματων(Ανδρικο,εφηβικο,παιδικο).Ειδικα το παιδικο φετος δεν ξεκινησε με στοχο το πρωταθλημα.Συνεχιζουμε τις προπονησεις κ τη προσπαθεια.Ενας αθλητης του Πανσερραικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. enas athlitis tis aspida tha ithele na sou pei oti xasate mesa stin ksanthi kathara kai dikaia eprepe na xasete kai apo ton ariwna kai kerdisate 2 fores adika mesa stis serres opou i diatisia edwse resital opote min klaigesai ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεσα στον Αριωνα μας εσφαξαν οσο για την Ασπιδα υπαρχει ευτυχως βιντεο.Επιθετικο που το παραδεχτηκε ο πρωτος δαιτητης.Φαση καθαρη αφου ο νο 10 καρφωθηκε πανω στο νο 5 το δε κοψιμο ηταν φανταστικο.Τελος παντων ολα τελειωσαν,υγεια και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον αναγνώστη 04,13.
    Το έκανα κατά κόρον αυτό.
    Έχω μήπως το δικαίωμα να εκφράζω και εγώ τις προτιμήσεις μου ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΡΙΝOYN TO ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η ΟΧΙ.ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΛΟΣ Η ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ? Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ.ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ Η ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΘΕΩΡΗΤΕ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..ΘΕΩΡΗΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΜΥΝΑ.ΟΤΑΝ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΥΧΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ "ΒΑΡΟΜΕΤΡΑ" ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑΚΙ... ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!!
    ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ .
    ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΧΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή