Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ 2001

Με πολλές απουσίες η Ασπίδα μόνο 8 παίκτες για δεύτερο παιχνίδι και με την πλήρη ενσωμάτηση όπως φαίνεται των δύο μικρών (το απόσπασμα από το παιχνίδι είναι η στιγμή που πετυχαίνει καλάθι ο μικρός
Ερμείδης και ακούγεται η φωνή "Μπράβο μικρέ")  κέρδισε τον Αστέρα μέσα στη Καβάλα.
 Και ο Αστέρας είχε απουσίες και στην σύνθεσή του είχε  3    97αρηδες






Το παιχνίδι πέρα από τα όποια αγωνιστικά  έχει μια ιδιαίτερη σημασία .
Το παρών έδωσε ο γνωστός διαιτητής Ξενικάκης για να παρακολουθήσει το παιχνίδι και τους δύο νέους διαιτητές που τα πήγαν πολύ καλά και ζήτησε μάλιστα το βίντεο του παιχνιδιού έτσι ώστε οι δύο νέοι διαιτητές να δούνε τα όποια λάθη και να τα βελτιώσουν στα επόμενα παιχνίδια. Με τέτοιες κινήσεις υπάρχει μέλλον στον χώρο. Μπράβο για την κίνηση και φυσικά όταν αντιγράψω το παιχνίδι θα είναι στην διάθεσή τους.

Σαν παιχνίδι ο Αστέρας μπήκε φουριόζος και με κορυφαίο τον Τσομπανίδη πήρε νωρίς κεφάλι.
Η Ασπίδα για ένα ακόμη παιχνίδι με τις πολλές ελλείψεις άργησε να πάρει μπροστά. Στα συν η πολύ καλή απόδοση των δύο μικρών και η συνεχής βελτίωση του  Βαλασίδη. Πολύς καλός ο Χατζόπουλος μαζί με τον Πιστόλα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ

13-10, 11-22, 14-17, 07-12

ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημητριάδης)Καζαντζής.Μάνθος,Σταύρου,Τσομπανίδης 23(1),Μηλιάδης6,Θαγγόπουλος4
Χαντάνης4,Γερασιμίδης2,Δαλακούρας2,Σαρόγλου.
ΑΣΠΙΣ 2001 
: (Ιωαννίδης Κώστας) Ερμείδης 2, Κουτρουβέλης 1, Τσακίρης 4, Βαλασίδης 7(1), Πιστόλας 15, Χατζηαντωνίου 8, Ελευθεριάδης 3, Χατζόπουλος 13(1), Θεμιστοκλής 8.

















 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου