Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

ΕΦΗΒΙΚΟ ΕΝΩΣΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΑΤΣΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυο φάσεις είχε το παιχνίδι. 
Με τον Καραμπέκη εντός και την ομάδα του να πετάει στο παρκέ 20 πόντους διαφορά .
Και η δεύτερη όταν βγαίνει με 5 φάουλ και αλλάζει η εικόνα του παιχνιδιού. Οι 20 πόντοι χάνονται μέσα σε 4 λεπτά και λίγο έλειψε να χαθεί και η διαφορά  με δράστες του Χονδρόπουλου και Πιεβάλιτσα.
Συνθέσεις και σκόρερ














Πριν από οτιδήποτε για το παιχνίδι ένα μεγάλο μπράβο στους διαιτητές που έδωσαν ρεσιτάλ .
Με πολύ φόρα μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα των Σερρών . Από την πρώτη στιγμή έδειξε πως ήθελε την νίκη. Με ηγέτη έναν καταπληκτικό Καραμπέκη που οργάνωνε εκτελούσε κατάφερε να δημιουργήσει μια διαφορά 20 πόντων.
Ένα καλοκουρδισμένο σύνολο με παίκτες που ήξεραν που έπρεπε να είναι κάθε στιγμή. Τρομερά ποσοστά ευστοχίας και πολύ τρέξιμο. Από την άλλη δεν υπήρχε σύνολο .Ο καθένας έκανε ότι ήθελε μέσα στο παρκέ. Καμιά οργανωμένη φάση αστοχία και πολλά νεύρα.
Οι Χοδρόπουλος και Πιεβάλιτσα ήταν πολύ κακοί.
12-26 το πρώτο δεκάλεπτο
16-22 το δεύτερο ημίχρονο 28-48.
Αλλαγή αγωνιστικής παρουσίας στο τρίτο δεκάλεπτο κυρίως από τον Πιεβάλιτσα που όμως δεν ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά .20-19  έληξε και το συνολικό σκορ στο 48-67.












Το παιχνίδι θα αλλάξει όταν πάρει μπροστά ο Χονδρόπουλος 7 τρίποντα  τρία συνεχόμενα και κυρίως σύνολο 28 πόντους όταν πάρει μπρος  η άλλη καλαθομηχανή Πιεβάλιτσα 35 πόντους .Συνολικά οι δύο έβαλαν τους 63 από τους 83 πόντους της Ενωσης Και όταν φύγει από το παιχνίδι ο Καραμπέκης με 5ο φάουλ.
Από το σημείο εκείνο ο φιλοξενούμενος καταρρέει. Χάθηκε ο μαέστρος και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα.Σε 4 λεπτά η διαφορά πάει στο καλάθι .
01,13 76-78
00,46 79-78 καλάθι και 1 βολή Πιεβάλιτσα
00,25 81-78
και το τελικό 83-80 που όμως δεν ήταν αρκετό για την Ένωση γιατί δεν κάλυψε την διαφορά των 7 πόντων.
Καραμπέκης Πιεβάλιτσα και Χονδρόπουλος ήταν χάρμα οφθαλμών.Καταπληκτικό παιχνίδι σε όλα του.Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά για το μεγάλο θέαμα που πρόσφεραν.




Πιο ψύχραιμα τώρα ο φιλοξενούμενος είχε καλύτερη παρουσία σαν σύνολο  έναν μεγάλο μάεστρο στο παρκέ αλλά έχασε το παιχνίδι από κακή διαχείρηση.
Η Ένωση στηρίχθηκε πολύ στους μεγάλους άσους της Χονδρόπουλο και Πιεβάλιτσα αλλά σαν σύνολο έμπαζε από παντού.
Μπράβο Μπράβο στα παιδιά.


 ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΕΝΩΣΗ(Παπαδόπουλος)
Χ"Ανδρέου ,Χονδροπουλος 28(7)!!!!!!!!
Αντωνιάδης,Καράγιωργας,Μπουδούρης9,Ρήγας2
,Πιεβάλιτσα35!!!!!!!
Σιώρας,Κουκουτίνης4
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Χρυσανθίδης)Λαγουδάκης,Σταμπούλης10,Κάραλης1,Φάμελος2,Λεονταρίδης
Σοφιανίδης8(2),Καβαργύρης5,Γιαννούλης,Παπαδόπουλος
Καραμπέκης30!!!!!!!!
Χ"Ανδρέου 13(2),Τριανταφυλλίδης





















































4 σχόλια:

  1. Καλησπερα και συγχαρητηρια για την δουλεια που κανεις.
    Ειχα την τυχη να ειμαι στο γηπεδο και ειδαμε ενα μεγαλο παιχνιδι απο δυο καλες ομαδες.
    Ο Πανσεραικος σαφως πιο δεμενος σαν ομαδα , η Ενωση με καλυτερες μοναδες αλλα οχι και τοσο σφιχτο συνολο.
    Θα ελεγα οτι ουτε η Α' Ανδρων εχει τετοιο επιπεδο και απορω γιατι δεν παιζουν αυτα τα παιδια (του Πανσεραικου βεβαια παιζουν και αυτο ειναι στα συν τους)

    Δεν θα σχολιασω την διαιτησια αλλα εχω να σου κανω μια ερωτηση.

    ΛΕΣ :Πριν από οτιδήποτε για το παιχνίδι ένα μεγάλο μπράβο στους διαιτητές που έδωσαν ρεσιτάλ .
    Δεν θα εκφερω αποψη σχετικα αν και εχω. Και ξερω οτι εισουν και στο γηπεδο οποτε εχεις πρωσοπικη αποψη , σωστη ή λαθος παντως εχεις.

    Παω λοιπον εδω http://serresbasket.blogspot.com/ και διαβαζω
    "Προς αυτή την κατεύθυνση βοήθησαν και οι διαιτητές με τα ευνοϊκά σφυρίγματά τους"
    Δεν ξερω αν ο συγκεκριμενος κυριος ηταν στο γηπεδο ή εγραψε οτι του μετεφεραν , το θεμα ειναι οτι ενας απο τους δυο σας κανει λαθος , το ποιος ας το κρινει ο κοσμος που ειδε το παιχνιδι....

    Συγχαρητηρια στα παιδια και των δυο ομαδων και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς θα είδες ότι ήμουν παρών.
    Οπότε έχω άποψη και μάλιστα μετά από όσα είδα από κακές διαιτησίες.
    Μπορεί να υπάρχουν παράπονα όπως ίσως στην αποβολή με 5ο φάουλ του Δ.Καραμπέκη .
    Αυτή την άποψη έχω και για το αν έχω δίκιο ή άδικο είναι δική σας απόφαση.
    Μπορώ να πω ότι ίσως να είμαι λίγο φίλα προσκείμενος με τον Πανσερραϊκό (Βλέπε Δ.Καραμπέκης που εκτιμώ αφάνταστα σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο)αλλά και η απόδοση των Πιεβάλιτσα και Χονδρόπουλου έδειξε πως υπάρχει μέλον στο μπάσκετ .Θα έλεγα ότι πρέπει να σταθούμε στην τιμή που μας έκαναν τα παιδιά να μας προσφέρουν θέαμα που όπως σωστά τονίζει δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε ποτέ στην Α΄τοπικό.
    Οι φίλοι από τις Σέρρες αντί να τα βάλουν με τους διαιτητές θα πρέπει να σκεφτούν το πως έκανε την διαχείρηση του παραπάνω παίκτη ο προπονητής του όταν η διαφορά ήταν στους 20 και είχε 3 φάουλ. Ολοι οι προπονητές που ήταν παρόντες τόνιζαν πως έπρεπε να τον προσταυτεύσει βαζοντάς τον λίγο κάθε φορά που έπεφτε η διαφορά Είχε την πολυτέλεια να το κάνει και δεν το έκανε με αποτέλεσμα να χάθει η διαφορά και στο τέλος το παιχνίδι.
    Για την άλλη απορία σου γιατί δεν παίζουν τα παιδιά της Ένωσης προσπάθησα και εγώ να το μάθω αλλά απάντηση δεν πήρα.Μήπως πρέπει εκεί στην Ένωση Α1 να δούνε κάπως καλύτερα τις υποδομές τους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή τοποθέτηση στο ερώτημα και νηφάλιος τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων από πλευράς του ουδέτερου σε αυτό το ματς, φίλου από την Ξάνθη. Θα ήθελα όμως να επιδείξεται την ίδια ή παρόμοια νηφαλιότητα και στους αγώνες της Ασπίδας, όπου εκεί πραγματικά τα γραφόμενα σας είναι ριζικά αντίθετα. Δεν μπορεί ένα φάουλ που οδηγεί σε αποβολή του καλύτερου παίκτη να θεωρείται πταίσμα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις όπως εσείς ο ίδιος γράψατε ενα δυο σφυρίγματα να καθορίζουν τον αγώνα. Κλείνοντας σας συγχαίρω για την δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ξαναλέω ανθρωπος είμαι έχω κάποιες αδυναμίες.
    Μια από αυτές είναι και ο Καραμπέκης!!!!!!!!!!
    Δεν θεώρησα πταισμα την αποβολή του...
    Εκείνο που με ενοχλεί είναι πως οι κακές διαιτησίες πρώτα κάνουν κακό στα παιδιά και στο τέλος στους ίδιους τους διαιτητές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή