Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Παιδικό 4η αγωνιστική

Τέλος στην 4η αγωνιστική του παιδικού.

Τιτάνες -Θύελλα.
Με ηγέτη τον Γαϊτάνη οι Τιτάνες κέρδισαν την Θύελλα με 63-51.

Την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Ολυμπιάδα που κέρδισε με 74-63 μια κακή Ασπίδα που είχε μείνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Πλήρης η Ολυμπιάδα (διαφορετική σε όλα) μπόρεσε και έπνιξε στο τρίτο δεκάλεπτο (23-10) με την άμυνά της τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας. Έχασαν κατά κράτος τις μάχες κάτω από τα καλάθια οι παίκτες του Κ,Ιωαννίδη.
Διασώθηκαν οι Παπαδάκης-Ελευθεριάδης .
Με βάση τα αποτελέσματα έχασαν την πολύ μεγάλη ευκαιρία να μούνε στο παιχνίδι για την διεκδίκηση της πρωτιάς.

ΕΝΩΣΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Πίστευα πως θα ήταν ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που προτίμησα να βρεθώ εκεί παρά να δω το πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Α2 γυναικών.
Τέτοιο κακό παιχνίδι που από το σκορ και μόνο βγαίνουν συμπεράσματα. Ρεσιτάλ αστοχίας λαθών από τους παίκτες των δύο ομάδων . Φορτωμένα με πολύ άγχος από την πίεση του παιχνιδιού οι παίκτες.
Και πιστεύω πως αυτός ο παράγοντας ήταν πολύ καθοριστικός γιατί το σημείο που ίσως κατ εμέ έκρινε το παιχνίδι ήταν την στιγμή που η διαφορά ήταν στους δύο πόντους και με ένα απίθανο τρίποντο του Μητρούλη  στο 03,32 του 4ου δεκαλέπτου έκανε το σκορ 36-31. Από το σημείο εκείνο και μετά ο φιλοξενούμενος δεν έβαλε πόντο.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο το πρώτο καλάθι μπήκε μετά από 4 λεπτά με δύο βολές του Γκέλιου που μακράν ο καλύτερος του παιχνιδιού για μια ακόμη φορά που ήταν και η μοναδική όαση ο Γκέλιος που πέτυχε τους 20 από τους 42 πόντους της Ένωσης.Ακολούθησε ο Κύρου με 12.
Από τον Πανσερ/κό πάλεψαν λίγο οι Καραμπέκης Χορτομάρης.
ΈΝΩΣΗ(Αϊβαζίδης) Λάιος, Στεφανίδης, Σαρόγλου4 , Μητρούλης 6(2),Κανίτης, Φιλιππίδης,
Γκέλιος 20, Μπαναβάκης,Τικόπουλος, Ναρλής,Βοζίκης,Κύρου 12.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Ποργιόπουλος) Λιούσας, Γιαννούλης4,Κεχαγιάς,Ρίζος2Μαμούδης,Χορτομάρης10(1),Γκαήλας2, Στεργίου,Καραμπέκης12,Γκεντσούδης,Σπόνδης.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
17-08, 06-07, 06-11, 13-05.











































 







ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ
Δεν είχε μεγάλη δυσκολία ο Αρίωνας να κερδίσει τον Αστέρα. Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού επέβαλε τον ρυθμό του και δημιούργησε πολύ νωρίς μεγάλη διαφορά.Μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα για μια ακόμη φορά η ήττα στο πρώτο παιχνίδι από τον Πανσερ/κό έκρινε πολλά. Ίσως θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα η τελική φάση και να υπήρχε πολύ δραματική συνέχεια.

































































2 σχόλια:

  1. σχολιασμό για το παιχνιδι Ολυμπιάδας - Ασπίδας δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ήμουν εκεί οπότε κάνω παραπομπή στο σάιτ της Ασπίδας. Αν προσέξεις καλύτερα θα το δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή