Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα 26-02-2011

 Σήμερα 27-02-2011 στο εφηβικό σε ένα πολύ κακό παιχνίδι η ομάδα του Πανσερραϊκού κέρδισε τον ΓΑΣ με 40-44
Δεκάλεπτα 
2-14, 07-20, 22-26, 40-44

Νίκη για την Ολυμπιάδα στο παιδικό στην παράταση με 58-57 επί του Αστέρα 
Νίκη και για την Θύελλα επί του ΑΣΤΈΡΑ .
 

Α΄ ΑΝΔΡΏΝ

  ΟΡΦΕΑΣ - ΑΡΙΩΝ


1ο  Δεκάλεπτο    21-19





2ο 41-28
3ο 65-43
4ο 82-62 
Πλήρες ρεπορτάζ για το παιχνίδι αύριο.

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ  61-48
Με αλλαγή στην ώρα διεξαγωγής νικήτρια η Χρυσούπολη .

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
- ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ  71-61
Χωρίς τον Τελούδη η Ολυμπιάδα πήρε την νίκη με διαφορά 10 πόντων.
Η ΑΓ,Βαρβάρα βρέθηκε να χάνει με 9 πόντους στο δεκάλεπτο και 10 στο ημίχρονο.
Επανέκαμψε και μείωσε στους 3 στο τρίτο αλλά στο τέταρτο η Ολυμπιάδα πήρε και πάλι την διαφορά με ένα επιμέρους  20-13 .
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
18-11, 19-16, 14-21, 20-13,


ΘΥΕΛΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ   57-69
Δεν ήταν καλή η Θύελλα και δίκαια έχασε από τον Πανσερραϊκό που ξεπέρασε την εντός έδρας ήττα από την Ολυμπιάδα την προηγούμενη αγωνιστική



ΗΡΑΚΛΕΙΑ- ΡΟΥΠΕΛ  40-53
Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι με ακόμη πιο κακούς διαιτητές που έδωσαν μερικές Τ.Ποινές 1α αποβολή 5 Αντιαθλητικά το Ρούπελ πήρε τη νίκη στο τοπικό ντέρμπυ .
Και για μια ακόμη φορά μπαίνει το ερώτημα εάν με τέτοιο θέαμα τέτοια αντιμετώπιση από διαιτητές παράγοντες μπορεί να τραβήξει κόσμο το μπάσκετ????????


Β΄ ΑΝΔΡΩΝ

ΦΙΛΙΑ - ΣΟΥΦΛΙ   60-42


19-10, 04-05, 15-13, 22-14
Νίκη άνοδος για την Φιλία .
Σχολιασμός για το παιχνίδι αλλά και τα παραλειπόμενα από τον προπονητή της Φιλίας Γ.Ουζουνίδη

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΕΙΠΕΣ ΣΟΥΦΛΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗ, ΚΑΖΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΔΡΑΓΟΖΗ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΦΕΤΟΣ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.
ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ Η ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΘΥΜΙΖΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ. ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ.
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΦΛΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΨΑΡΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ.



ΦΙΛΙΑ (ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ): ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 21(3), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 17, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗΣ 6, ΚΑΜΠΑΚΙΔΗΣ 6, ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑΣ 6 , ΣΚΕΡΛΕΤΙΔΗΣ 4, ΞΑΝΘΗΣ, ΔΡΑΓΟΖΗΣ Η. , ΜΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΛΑΚΗΣ, ΚΑΛΚΑΝΙΔΗΣ, ΛΙΝΤΑΣ.

ΕΒΡΟΣ (-) : ΨΑΡΙΚΙΔΗΣ 14, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 13, ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ 10, ΝΤΟΜΑΝΙΔΗΣ 2, ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ 1, ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑΣ.

ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΟΥΣ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ(ΚΡΗΝΙΔΕΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ). ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΒΑΛΙΩΤΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΗ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  74-55

Ήττα για την ομάδα του Φ.Καρλιώτη από την ανώτερη του Αστέρα .
Η ευκολία που είχε ο Αστέρας να εκμεταλεύεται τα λάθη του Σπάρτακου ήταν το στοιχείο που έκρινε το παιχνίδι. Όσες φορές προσπάθησε να μαζέψει την διαφορά ο φιλοξενούμενος με εύκολα λάθη έδινε το δικαίωμα στην ομάδα της Καβάλας να την ανεβάσει και πάλι στους 15-17 πόντους.
Με πολλές ελείψεις η ομάδα του Έβρου παρόλα αυτά ο προπονητής της έδωσε και πα΄λι την ευκαιρία σε μικρότερους παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Έντονος ο προβηματισμός του καλού φίλου Φ.Καρλιώτη για το μέλλον του μπάσκετ στην περιοχή.
Η από χρόνους ενασχολησή του του δίνει το δικαίωμα να βλέπει καλύτερα και βαθύτερα τα προβλήματα. Και η γνώμη του που είναι τελικά γνώμη του συνόλου των ομάδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι να γίνει λόγω οικονομικών προβλημάτων μια κατηγορία με δύο ομίλους.
Πιστεύει πως για να υπάρχει ανταγωνισμός θα πρέπει να υπάρχουν Α΄ κ Β΄κατηγορία αλλά οι σημερινές συνθήκες επιβάλουν την ενοποιησή τους σε μια εάν θέλουμε να υπάρχει αγωνιστική δράση.
Μια απλή μετακίνηση από την μια άκρη στην άλλη μπορεί να στοιχίσει από 300-500 ευρώ. Δεν υπάρχουν βοήθειες από πουθενά και ο κλοιός σφίγγει.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεπεραστούν κανονισμοί και να γίνουν αλλαγές.
Ακόμη πιο επιτακτικό είναι το μάζεμα όλων των ανθρώπων για μια ουσιαστική κουβέντα σε βάθος.


ΑΣΠΙΣ  - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ     60-51

Δεκάλεπτα  10-13, 23-22, 44-35, 60-51


ΠΑΙΔΙΚΟ

   ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΑΣΠΙΣ 2001    78-68  
Περισσότερα για το παιχνίδι αύριο.
Σε γενικές γραμμές δίκαια κέρδισε ο γηπεδούχος με ένα αλλά που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Και το αλλά ήταν η πολύ κακή διαιτησία που δεν έππετρψε στην Ασπίδα όταν είχε καλύψει την διαφορά των 17 πόντων και είχε πλησιάσει στους 5 να διεκδικήσει την νίκη.

    Ε.Κ. - ΑΡΙΩΝ                                   70-59

Η Ένωση ήθελε να χάσει και ο Αρίωνας δεν μπορούσε να κερδίσει. Στα τελευταία δεύτερα ενώ η διαφορά ήταν 5 πόντους και είχε βολές ο Αρίωνας κατάφερε αντί να μειώσει και να  διεκδικήσει τη νίκη να χάσει τις βολές αλλά και να δεχθεί άλλους 8-9 πόντους.Σε κακή ημέρα οι παίκτες του.
Και γιαυτό το παιχνίδι σχόλια και άλλα αύριο.

   ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
- ΤΙΤΑΝΕΣ    58-57 


Δεκάλεπτα 09-11, 13-10, 16-16, 10-12  Παράταση 10-09
 Η Ολυμπιάδα ήταν 8 πόντους πίσω στο τελευταίο λεπτό της παράτασης και κέρδισε τελικά.
Καλύτερος του παιχνιδιού ο Γαϊτανίδης των Τιτάνων

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ΞΑΝΘΙΔΗΣ)Πασιάς 14(1), Θυμιανίδης 10, Λεμονίδης 10,Παπαδόπουλος 10(2),
Παπάζογλου5, Γκογκίδης 5,Γερακάρης 2, Μανωλούκος, Πίτρης,Πεταλωτής , Λεχούδης.
ΤΙΤΑΝΕΣ. Γαϊτανίδης26(2), Ντιούδης14(1), Παντελής6, Φωτιάδης5(1), Κούστας 4,Κωστακίδης 2


   ΑΣΤΕΡΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ        57-59
Μεγάλη νίκη για την Θύελλα μέσα στην Καβάλα επί του Αστέρα κάνοντας την έκπληξη της αγωνιστικής.
Για ένα ακόμη παιχνίδι η Θύελλα άπειξε χωρίς τον βασικό play-maker ο οποίος θα επιστρέψει στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Πανσε/κό εντός.





ΝΕΑΝΙΔΩΝ

    ΤΙΤΑΝΕΣ - Ε.Κ
    ΓΑΣ - ΡΟΥΠΕΛ
   Α Ο ΣΕΡΡΩΝ - ΑΣΠΙΣ ΑΠΣ   19-79


Ένα μεγάλο  ευχαριστώ στους ανθρώπους της Ασπίδας για την φιλοξενία .
Τον καλό φίλο  Μπουραζάνη Χριστόφορα (μεταφορικό μέσο ) .Τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού .Τον Παναγιώτη Σπανό για την φιλοξενία όπως και στους παίκτες παράγοντες  και ειδικά στον προπονητή του Αρίωνα μιας και στην επιστροφή έγινα μέλος της αποστολής τους.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ


ΦΙΛΙΑ -AΣΠΙΔΑ                       50-48
ΑΣΠΙΔΑ - ΓΑΣ
ΠΑΝΘΗΡΕΣ -ΦΙΛΙΑ                54-49
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι η ομάδα των Πανθήρων κέριδσε με 5 πόντους διαφορά την Φιλία.
Αν ήταν πιο προσεκτικές και οι δύο ομάδες στις τελικές προσπάθειες σίγουρα το σκορ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Η άποψη του Γ.Ουζουνίδη.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΒΡΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΠΙΔΑΣ ΑΠΣ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 ΕΛΗΞΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΑΣΠΙΔΑ ΑΠΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΙΣΟΒΑΘΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Η ΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΛΟΓΩ ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Η ΦΙΛΙΑ ΜΠΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ. ΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ε ΣΥΝΕΧΗ ΠΙΕΣΗ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΘΩΣ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΧΑΝΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΦΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥΣ Η ΓΑΙΤΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΛΟΥΝΤΟΥ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΙΑ Η ΖΑΧΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-12, 14-14, 16-9, 14-14.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΜΑΓΚΑΦΑΣ.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ (ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ) :ΓΑΙΤΑΝΙΔΟΥ 19, ΛΟΥΝΤΟΥ 17, ΔΕΡΟΧΑΝΕΣΙΑΝ 2, ΖΗΠΠΙΔΟΥ 5, ΚΟΥΡΚΟΥΡΑΙΔΟΥ 4, ΣΑΛΠΙΓΚΖΗ 6,



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου