Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ -ΟΡΦΕΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α΄ΑΝΔΡΩΝ

Παιχνίδι διαφήμιση από δύο ίσως τις καλύτερες επιθετικά ομάδες της κατηγορίας.
Ακούσθηκαν πολλά για το παιχνίδι τις προηγούμενες ημέρες και το σημείο στο οποίο υπάρχει δικαίωση στις δηλώσεις που έκαναν οι προπονητές των δύο ομάδων είναι πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στο τέλος.


Και έτσι έγινε μιας και το παιχνίδι κρίθηκε στα 2,8 δεύτερα πριν τη λήξη με το αντιαθλητικό φάουλ υπέρ του Ορφέα και το σκορ ήταν 79-81.
Διαφίμηση γιατί είδαμε ανατροπές  ένταση πίεση δύναμη μεγάλο σκορ έναν δαιμονισμένο Αμπελακιώτη παίκτη κόσμημα . Τον Χ"Πέτρου που μπορεί να μην έδειξε κυριολεκτικά τίποτα μέχρι το 35 αλλά όπως και να γίνει η εμπειρία του από τα μεγάλα σαλόνια φάνηκε . Και έδειξε πως μπορούν και οι ψηλοί να αλλάξουν ένα παιχνίδι.
Από την αρχή του παιχνιδιού υπήρχε μεγάλη ένταση . Ήταν φανερό πως θα γινόταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Ο Ορφέας είχε πάρει κεφάλι από την αρχή πατούσε καλύτερα και είχε δημιουργήσει μια διαφορά 10 πόντων.
Κάπου εκεί άρχισε να παίρνει μπροστά η μηχανή του Π.Παπαδόπουλου και αρχίζει να κλείνει η διαφορά 21-26 το πρώτο δεκάλεπτο.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι παίρνει μια άγρια ομορφιά το σκορ ανεβαίνει γρήγορα οι φάσεις είναι ακόμη πιο γρήγορες με κυρίαρχη μορφή τον Ν,Αμπελακιώτη η Χρυσούπολη καταφέρνει στο 8,53 να ισοφαρίσει σε 26-26. Στην άνοδο της Χρυσούπολης συμπαραστάτες είναι και οΤερζόγλου που έχει εξαφανίσει κυριολεκτικά από το παρκέ τον Χ"Πέτρου. Σε μεγάλη ημέρα ο Θόδωρος είναι το αφεντικό στην άμυνα αλλά τα πηγαίνει καλά και στην επίθεση με τα πολύ καλά χουκ που δεν μπορούν να σταματήσουν οι παίκτες του Ορφέα.
Ο φιλοξενούμενος έχει χάσει τον ρυθμό του πέφτει από λάθος σε λάθος και έχει τραγικά ποσοστά ευστοχίας. Αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 48-42.
Πάμε στο τρίτο δεκάλεπτο που θεωρώ ότι παίχθηκε το καλύτερο μπάσκετ αν και ήταν αυτό στο οποίο έγιναν τα πιο πολλά φάουλ και οι περισσότερες εντάσεις μεταξύ των παικτών.
Στο ξεκινημά του η Χρυσούπολη ήταν καλύτερη και έφτιαξε μια διαφορά στο 8,47 ήταν 53-42.
Αλλάζει την άμυνα ο Π΄Σπανός και με παγίδες πάνω στον Αμπελακιώτη ισορροπεί κάπως την κατάσταση  . Βελτιώνει και την επιθεσή του και στο τέλος του δεκαλέπτου το σκορ είναι 60-58.
Τέταρτο δεκάλεπτο και η κούραση των παικτών της Χρυσούπολης που κατέβηκε με 8 παίκτες και μοιραία δεν υπήρχαν επιλογές για το Π.Π άρχισε να δείχνει . Στο 5 λεπτό ο Ορφέας κυρίως με τον Χ"Πέτρου που έδειξε πως έχει πρόβλημα ένταξης σε μια κατηγορία που επικρατεί η ωμή βία καταφέρνει να δείξει αρετές μεγάλης ομάδας που ξέρει να διαχειρίζεται τα τελευταία λεπτά. Ο Χ"Πέτρου που σε όλο το προηγούμενο δι'αστημα ήταν απών έδειξει γιατί έπαιζε σε μεγάλες κατηγορίες. Άνοιξε το παιχνίδι του Σκοπού κατέβασε μπάλες μοίρασε πάσες πήρε επιθετικές πρωτοβουλίες και κατάφερε στο 1,37 να κάνει διαφορά 7 πόντων 71-78.
τεχνική ποινή βολές στο 00,3΄΄
Μόνο που η Χρυσούπολη έδειξε πως ήταν επτάψυχη.
1,26 Αμπελακιώτης 74-78.
1,13 κλέβει η Χρυσούπολη αντεπίθεση Αμπελακιώτη με αντίπαλο τον Χ"Πέτρου και σταματάει έξω από τα 6,75 και σουτάρει για τ΄ριποντο  άστοχος αλλά παίρνει το ρημπάουντ και κερδίζει το αντιαθλητικό από τον αντίπαλο του. 1/2 βολές 75-78 .Στην επαναφορά ο Μαυροσκολίδης κάνει λάθος κλέβει την μπάλα ο Παπαδόπουλος Ι του Ορφέα και κάνει το 75-80.
Λάθος από την Χρυσούπολη και λάθος από τον Ορφέα. 00,21 77-80 ο Τερζόγλου
με 1/2 βολές ο Σουλούγκας του Ορφέα κάνει το 77-81.

00,7΄΄ 79-81 Αμπελακιώτης
00,3΄΄ αντιαθλητικό του Σταυριανού στον Σουλούγκα 2/2 79-83 και λήξη .
Μακράν ο καλύτερος ο Αμπελακιώτης πάρα πολύ καλός ο Τερζόγλου όπως και ο Αποστόλου.
Από τον Ορφέα απλά έδειξε προς το τέλος τις ικανότητές του ο Χ"Πέτρου  καλοί ήταν οι Παπαδόπουλος Ι που είχε και το αμυντικό μαρκάρισμα του Αμπελακιώτη και προσπάθησε πολύ.
Ξεχώρισαν  Τσινόπουλος Καδής και Σουλούγκας.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
21-26
48-42
60-58
79-83
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ (Παπαδοπουλος) Μαυροσκουλίδης,Σταυριανός,Σταυράκης,Αποστόλου,Πιπλιάγκας,
Αμπελακιώτης,Πεξαράς,Καλεάδης,Αλεξούδης.Καρυοφύλλης,Παρασκευόπουλος,Τερζόγλου.
ΟΡΦΕΑΣ (ΣΠΑΝΟΣ) Παπαδόπουλος Χ , Καρακώστας,Παπαδόπουλος Ι,Σουλούγκας,Φτελκόπουλος,Λαδιάς,Καραμιντσος,Τσινόπουλος,Χ"Πέτρου,Καδής,Σουτζόπουλος,Καραμοατζιάκης.

 Δηλώσεις για το παιχνίδι έκαναν οι δύο προπονητές μόνο που θα αναρτηθούν  αργότερα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΑΕΚ       74-59
ΡΟΥΠΕΛ- ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ 70-62
ΗΡΑΚΛΕΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ  75-49
ΘΥΕΛΛΑ - ΑΡΙΩΝΑΣ       62-51

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια δηλώσεις και σχόλια  σε νεώτερη ανάρτηση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου