Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΥΑΣΙΜΟΔΟΣ





 Και τώρα τα ωραία.

















ΟΡΦΕΑΣ (ΘΑΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ)
1) Υπάρχει ένα κακό παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία δύο- τρία χρόνια.

2) Ακόμη και στο περσινό παιχνίδι του ΓΑΣ με την δεύτερη παιδική ομάδα της Ασπίδας έγιναν πολλά και   άσχημα (υπάρχει ρεπορτάζ και μάρτυρες )

3) Υπήρξε εύνοια προς τη μεριά του ΓΑΣ από την διαιτησία κάτι που είχε εξοργίσει τους της ΑΣΠΙΔΑΣ

4) Σε καμιά περίπτωση όμως δεν δικαιολογείται η συνέχιση της βεντέτας.

5) Ο Σ.Καμαράκης είναι τρόπων τινά η ιστορία του μπάσκετ μαζί με τον Ηλιάδη στην περιοχή μας και δεν πρέπει ποτέ να τον αντιμετωπίζουμε με απαξίωση πόσο μάλλον να τον βρίζουμε και ειδικά νεώτεροι που φαντάζομαι δεν ξέρουν και πολλά.

6) Ο Σ,Καμαράκης από την άλλη όμως αδικεί  την δουλειά του την υστεροφημία του με την κακή έως θεατρική στάση που έχει μέσα στα παιχνίδια και μόνο κατά την διάρκεια των παιχνιδιών γιατί όσοι τον ξέρουν μιλάνε για εντελώς διαφορετικό άνθρωπο εκτός παρκέ.
ΙΚΑΡΟΣ & ΔΑΙΔΑΛΟΣ
Αδικεί τον εαυτό του και κάνει κακό στους μικρούς παίκτες και αυτό είναι το σημείο το επίκαιρο γιατί εάν είχε να κάνει με μεγάλους και επαγγελματίες ας φερόταν όπως ήθελε .
Είναι προπονητής σε παιδική ομάδα που σημαίνει ηλικίες 14-15-16 ετών ηλικίες που είναι οι αυριανοί πολίτες που θα πρέπει εκτός από άθληση στο σώμα να αθλούνται και στο μυαλό.

7) Ο έτερος Καππαδόκας Κ.Ιωαννίδης κράτησε μια άψογη στάση κάτι που δείχνει τον χαρακτήρα του και μπορώ να εκφράσω άποψη γιατί σχεδόν 8 χρόνια είμαστε μαζί στα εύκολα και δύσκολα και κρίνω πως είναι πολύ παθιασμένος προπονητής αλλά και άριστος παιδαγωγός.

8) Αντίθετα ο Δ.Παναγιωτόπουλος δεν μπορεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του και παρόλο που στον παιχνίδι δέχτηκε πρώτος τις βρισιές του Σ.Καμαράκη δεν έδειξε χαρακτήρα και ψυχραιμία κάτι που δεν τον διακρίνει και απάντησε αμέσως.
Το ξαναλέω το όλο σκηνικό ήταν φτιαγμένο χωρίς να γνωρίζουν οι μεν και οι δε την κατάληξή του.

9) Για το ΖΟΥΓΚΛΑ που έγραψα και κάποιοι στεναχωρέθηκαν και ζήτησαν να φύγει σαν ανάρτηση.
Θα πρέπει πρώτα να δούνε τι αποτελέσματα θα έχει τι θα χάσει το τοπικό μπάσκετ σε μια κρίσιμη περίοδο και αν αντέχει τέτοιες μαλακίες.

10) Δεν διαφωνώ με τις φωνές και την κερκιδική οχλαγωγία διαφωνώ με τις βρισιές στους μικρούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Κάποια στιγμή κολλημένοι  θα βρίζουν και τα δικά σας παιδιά .
Εάν αυτό σας εξιτάρει είστε προβληματικοί .

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
11) Επιμένω πως για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στον χώρο υπεύθυνοι είναι πρώτα οι προπονητές μετά οι παράγοντες και τέλος οι γονείς.

12) Μπάσκετ είναι τα παιδιά και κανένας άλλος ,Μογγόλοι.

13) Προς χουλιγκάνους.
Γυρίστε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και στις κρύες κερκίδες του εκεί ανήκετε.
Ξέρετε πως στην ομάδα του ΓΑΣ ήταν και ο γιος του Νεοκλή Λεμονίδη ???
Αυτόν που αποθεώνατε πέρσι με την ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ!!!!!.

14) Ξέρετε πως ο Σ.Καμαράκης ήταν και αυτός προπονητής της ΞΑΝΘΗΣ? και μάλιστα την ανέβασε και στην Α2 ????

15) Αγαπητέ Σ.Καμαράκη σεβόμενος την ιστορία σου κάνω μια πρόταση.
Προσπάθησε να καταλάβεις πως έχεις να κάνεις με παιδιά  ..........

16) Κύριε Ματεοσιάν εκτιμώ το θάρρος σας αλλά νομίζω πως κάνατε τρομερό λάθος που πήγατε να περάσετε μέσα από την κερκίδα των αντιπάλων .
Πιστεύω πως ήταν αχαρακτήριστη κίνηση που μόνο προβλήματα θα προκαλούσε.

17) Κύριε Ματεοσιάν ως παράγοντας θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά αυτό που πολλές φορές έχω πει πριν και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Αν δεν αλλάξετε οι παράγοντες, προκοπή δεν θα δούμε.

18) Κύριε Ματεοσιάν εκτιμώ αφάνταστα την στάση σας μετά την συνομιλία μας και την αποδοχή του μεριδίου ευθύνης που έχετε και σεις.

19) Κύριε Παναγιωτόπουλε περίμενα πιο σοβαρή στάση ακόμη και τώρα παρόλο που ξέρω ότι έχετε δίκιο. Με τα μπινελίκια ( το ξέρω καλα΄γιατί και εγώ σας φέρθηκα άσχημα στο παρελθόν) χάνετε το δίκιο σας.

20) Κύριοι των ακαδημιών διαβάστε το παρακάτω με προσοχή είναι η εκτίμηση της όλης σκηνής από τον γιο μου μετά το παιχνίδι την ώρα που πηγαίναμε στο σπίτι.

"Μπαμπά τι παιχνίδι ήταν αυτό? Καλά είναι δυνατόν να βρίζουν οι μεγάλοι τους αντίπαλους παίκτες ?
Δηλαδή όταν εμείς θα πάμε να παίξουμε έξω θα βρίζουν οι άλλοι μπαμπάδες εμάς και τις οικογένειές μας ???"

21) Πριν συνεχίσω όσοι διαφωνούν με τις απόψεις μου δεν χρειάζεται να διαβάζουν το σαιτ .
Δεν έχω την εντύπωση πως είμαι η ενημέρωση στο μπάσκετ
.Αν ο λόγος που ξεκίνησα το σαιτ ήταν τα παιδικά πρωταθλήματα χθες δεν μπορούσα επί δύο ολόκληρες ώρες να χωνέψω αυτά που έγιναν.
Παρόλο που είχα πάρα πολύ υλικό .

22) Είναι πολύ περίεργη η στάση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που όρισε το παιχνίδι ΑΡΙΩΝΑ -ΓΑΣ όχι σε 8 ημέρες όπως λένε οι κανονισμοί αλλά στις 29-12 .
Δεν το κάνουν με την νέα χρονιά καλύτερα!!!
Όλα αυτά ακόμη και τον πιο καλόπιστο τον προβληματίζουν. Τα ίδια δεν έγιναν και τη χρονιά 2009-10 με το παιχνίδι ΑΕΚ -ΓΑΣ που ορισμό δεν είχε ???????
Πότε επιτέλους θα φωνάξουν  κάποιοι που νιώθουν ότι αδικούνται??Με το να παραμένουν σιωπηλοί τι νομίζουν ότι κάνουν????

23) Μπορεί να στεναχωρέσω πολλούς αλλά αυτή την άποψη έχω μετά από 4 χρόνια που ψιλοβλέπω την λειτουργία του μπάσκετ στην γειτονική πόλη την Κομοτηνή.
Υπάρχει μια περίεργη έυνοια προ τον ΓΑΣ και η κόντρα μεταξύ των δύο και τώρα τριών ακαδημιών της πόλης μόνο κακό κάνει στο μπάσκετ.
Όχι πως αλλού δεν συμβαίνουν τα ίδια αλλά εκεί ο βαθμός έντασης είναι μεγαλύτερος.

24) Σε λίγο θα γίνει στο εφηβικό πρωτάθλημα το παιχνίδι
ΓΑΣ -ΑΣΠΙΔΑ και προπονητής της Ασπίδας είναι ο Παναγιωτόπουλος !!!
Για εκδίκηση θα μεταφερθούν τεθωρακισμένες δυνάμεις και πολιτοφύλακες για να διαφυλάξουν την τιμή και τα ιερά και όσια των ομάδων??????

25) Της κοντής ψωλής της φταίνε οι τρίχες και αν δεν αλλάξουμε όλοι νοοτροπία και τακτική καλύτερα να σταματήσουν τα πρωταθλήματα .

26) Κάποια στιγμή εκεί στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ θα πρέπει να κατέβουν λίγο και να δούνε τα προβλήματα εάν θέλουν να συνεχίσουν να  υπάρχουν .

27) Κάποτε θα πρέπει οι διαιτητές να μάθουν πως δεν είναι οι φίρμες του παρκέ μέρος μιας διαδικασίας είναι που οφείλουν την ύπαρξή τους στις ομάδες.

28) Κάποια στιγμή θα πρέπει εκεί στην  ένωση των διαιτητών να δούνε τα αποτελέσματα τους.
Εάν αυτό που βλέπουν τους αρέσει υπάρχει πρόβλημα.......

29) Εάν αγαπάτε τόσο πολύ το μπάσκετ γιατί σας βλέπουμε μια φόρα στις τόσες και προκαλείται προβλήματα??

30) Προσπαθούμε να διαλύσουμε τα πάντα αντί να σκεφτόμαστε πως θα κρατήσουμε όρθιο ότι υπάρχει και μην το διαλύσει η οικονομική κρίση.

Παναγία βρεφοκρατούσα
31) Όταν τόσο καιρό ρωτούσα τους πάντες πως είναι τα πράγματα όλοι απαντούσαν πως είναι καλά και έκρυβαν κάτω από το χαλί τα προβλήματα .Τα προσωπικά θέλω του καθενός θα πρέπει να μείνουν μακρυά.


Αυτά και περιμένω σχόλια αν και πολλά έχω ακούσει τις δύο αυτές ημέρες. Λίγες ήταν εκείνες οι θέσεις που έβλεπαν το φεγγάρι και όχι το δάκτυλο.

Οι φωτογραφίες είναι από την έκθεση γλυπτικής του καλού φίλου Θάνου Μαυρουδή στο "Π" .
Από το τίποτα ο Θάνος έχει φτιάξει μεγάλα έργα.Μια βόλτα αξίζει . Διαρκεί μέχρι 24-01-2011.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό που προέχει είναι να καταλάβουν 2 πράγματα:
    ο παιδαγωγικός ρόλος του αθλήματος ειδικά στις νεαρές ηλικίες και σημασία δεν έχει να παίρνεις αποτελεσματα αλλά να δημιουργείς παίκτες με μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή