Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΔήλωσηΤου προπονητή της Ανδρικής ομάδας της Χρυσούπολης Π.Παπαδόπουλου

Έγινε και αυτό μετά τον μεγάλο θόρυβο στον απόηχο του παιχνιδιού ΑΕΚ -ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ.
Η παρακάτω ανακοίνωση είναι του προπονητή της Χρυσούπολης που θέλει να δώσει εξηγήσεις.

Βάση του σχολίου που έκανα στο xanthibasket μετά το τέλος του παιχνιδιού της ομάδας μου με την Α.Ε.Κομοτηνής  την δήλωση μου πως οι διαιτητές του συγκεκριμένου παιχνιδιού 
ήταν σε "διατεταγμένη υπηρεσία " και γνωρίζοντας πως έθιξα ανθρώπους, ζητώ συγνώμη και δηλώνω πως η παραπάνω δήλωση - σχόλιο έγινε μέσα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση που οφείλεται στην ήττα της ομάδας μου. Για μια ακόμη φορά ζητώ συγνώμη και τονίζω πως δεν είχα  καμιά πρόθεση να βλάψω ανθρώπους και υπολείψεις.

Με τιμή Π.Παπαδόπουλος 
προπονητής Ανδρικής ομάδας Χρυσούπολης.


8 σχόλια:

  1. Πραγματικά δυσάρεστη εικόνα αυτό που ζήσαμε το τελευταιο τριήμερο. Σε ένα πρωτάθλημα το οποίο παρακολουθούν 100 άτομα συνολικά και καλύπτουν ελάχιστα σαιτ (το δικό σου, το serresbasket και το thrakisport.gr) Δεν ήμουν παρόντας στην αναμέτρηση αλλά αυτά τα σχόλια κυρίως από πλευράς Χρυσούπολης πρέπει να σταματήσουν.. Συγχαρητηρια στον νίκο Παπαδόπουλο που αλλαξε νοοτροπια , όπως παραδέχεται και ο ίδιος ενώ συγχαρητηρια και στον προπονητή της χρυσούπολης για την ειλικρινή συγγνώμη στο αρθρο.. αντε ρε παιδιά, κρίμα ειναι για το άθλημα μας.. πραγματικα ας βοηθησουμε στην αναπτυξη του ήδη υποβαθμισμένου πρωταθλήματος ! Συγχαρητηρια φίλε για το μπλογκ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πολύ παρασκήνιο .
    Την Α΄Ανδρών την παρακολουθεί περισσότερο κόσμος από 100 άτομα πιστεύω.
    Ο Ν.Παπαδόπουλος της ΑΕΚ προφανώς από αυτά που έγραψε κουράστηκε από την κατάσταση και αποφάσισε να ασχοληθεί με την ουσία.
    Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί όμως να αλλά ξει την άποψη την δική μου και πολλών άλλων πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Στην Ελλάδα ζούμε και τα έχουμε δει όλα.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα.
    Είμαι φίλαθλος της κομοτηνης (για ευνόητους λόγους ανώνυμος) και ήμουν παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ηταν ένα πολύ κακό παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια. Από την άλλη όμως θα αδικούσα την φιλοξενούμενη ομάδα αν δεν έλεγα οτι ήταν μια από τις χειρότερες διαιτησίες που έχω παρακολουθήσει. Και θα εστιάσω κυρίως στην συμπεριφορά του ενός διαιτητή (γνωστός σε όλους)η οποία ήταν άκρως προκλητική και αλαζονική προς την ομάδα της χρυσούπολης. Και τα γράφω αυτά γιατί τετοιες συμπεριφορές έχουν υποστεί και οι δικές μας ομάδες σε πάρα πολλές περιπτώσεις (ιδίως απ τον συγκεκριμένο).
    Πρέπει κάποια στιγμή οι διαιτητές να καταλάβουν οτι δεν είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού , και στην περίπτωση που δεν το καταλαβαίνουν να λαμβάνει μέτρα η διοργανώτρια αρχή. Θα μπορούσε πχ να κάνει ένα έλεγχο , με ποιον διαιτητή έχουν γίνει οι περισσότερες κρατήσεις δελτίων παιχτών.Τα νούμερα θα μιλήσουν από μόνα τους!!!

    Συγγνώμη αν κούρασα .
    Ευχομαι τα καλύτερα στις ομάδες της πόλης μας και συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό το σχολιο και δείχνει ακριβώς το πρόβλημα .
    Μπράβο για την τοποθέτηση σου και για την πρόταση που κάνεις στην διοργανώτρια αρχή .Μόνο που για να γίνει πράξη αυτό θα πρέπει να χάσουν πολλοί τις θεσούλες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παναγιώτη ειλικρινά μπράβο. Έδειξες ανωτερότητα.

    Πραγματικά, τέτοιες στάσεις χρειάζονται, που να κατευνάζουν τα πνεύματα και να προωθούν την ποιοτική βελτίωση του αθλήματος μας.

    Προς θεού, αυτό δε σημαίνει ότι θα καθόμαστε να τα ανεχόμαστε και να τα τρώμε όλα χωρίς να διαμαρτυρόμαστε, αλλά μέχρι εκεί.

    Όπως είπα και στη δήλωσή μου: "Τα λάθη των διαιτητών είναι μέσα στο παιχνίδι, αρκεί αυτά να μη γίνονται : επί τούτου, από άγνοια κανονισμών, από τρομοκρατία, από εμπάθεια, από εύνοια προς "φίλους", από τοπικισμό, από εγωισμό, από ωχαδερφισμό, αλλά πραγματικά από λάθος εκτίμηση της φάσης".

    Κι εμείς όμως, δεν πρέπει να τους επηρεάζουμε με αθέμιτους τρόπους (φιλίες,τρομοκρατία κλπ), παρά μόνο να διαμαρτυρόμαστε με κόσμιο τρόπο, αν νομίζουμε ότι αδικούμαστε και μέχρι εκεί.

    Υπάρχει όμως και ένα "αλλά" για τους διαιτητές.

    Αλλά και οι διαιτητές "ας ρίξουν λίγο νερό στο κρασί τους", δεν είναι σε όλα αλάνθαστοι, ας ακούσουν τουλάχιστον αυτά που θέλουμε να τους πούμε, ας τα «φιλτράρουν» κι ύστερα πάλι αυτοί θα πάρουν τις αποφάσεις.

    Ας παραδέχονται και καμιά φορά τα λάθη τους, δεν είναι κακό, δεν δείχνει αδυναμία, θα τους δικαιολογήσουμε και θα τους καταλάβουμε.

    Συνεργασία θέλουμε για το καλό του μπάσκετ (κι όχι της ομάδας μας).

    Αν δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να συνεργάζονται και να συζητούν με εμάς, που είμαστε κάθε μέρα στο γήπεδο (προπονήσεις-αγώνες) και αφουγκραζόμαστε το μπάσκετ καθημερινά και θεωρούν ότι είμαστε απέναντί τους και με το να σφυρίζουν από σαββατοκύριακο σε σαββατοκύριακο τα ξέρουν όλα και δεν σηκώνουν κουβέντα, τότε λυπάμαι αλλά δεν θα καλυτερεύσει η διαιτησία τους ποτέ και πάντα θα υπάρχουν παράπονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο και οι διαιτητές πρέπει να καταλάβουν πως πρέπει να δέχονται κριτική όσο δύσκολη!!! και να είναι .Και να σκεφτούν πως δεν είναι το μπάσκετ αυτοί. Μπάσκετ είναι πρώτα οι παίκτες και μετά όλοι οι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια χαρά σε όλους.
    Χαίρομαι πραγματικά που υπάρχει ένας χώρος στον οποίο μπορούμε όλοι να εκθέτουμε όλοι τις απόψεις μας για το ερασιτεχνικό μπάσκετ .
    Καταρχάς θέλω να πω πως καταλαβαίνω απόλυτα την αλλάγη στάσης του προπονητη της Χρυσούπολης γιατί όταν το θέμα φτάνει σε μηνύσεις και τρεχάματα οι ηρωισμοί είναι γι'αυτούς που έχουν αποδείξεις και για τους ηλίθιους . Και σίγουρα δεν είναι το δεύτερο . Από την άλλη όμως ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος ήταν κάποτε και διαιτητής Γ' Εθνικής κατηγορίας πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει τον χώρο και από μέσα!!!! Ο διαιτητής για τον οποίο αναφέρονται πολλοί είναι στα γήπεδα πάνω από 20 χρόνια . Αναρωτήθηκε κανείς γιατί σε όλα αυτά τα χρόνια παραμένει ο ίδιος χωρίς ίχνος βελτίωσης????????? Δεν φταίει αυτός . Φταίνε όλοι εκείνοι που παίρνουν άτομα που δεν έχουν παίξει αγώνα μπάσκετ στη ζωή τους και μέσα σε ένα μήνα τους χρήζουν διαιτητές ! Αυτοί που παίρνουν διάφορους αποτυχημένους της ζωής και με το έτσι θέλω τους δίνουν εξουσία!!!!! Και η Ένωση στην κοσμάρα της . . . . . . . . όπως πάντα !!!!!!! Η κουβέντα για τη διαιτησια πιστεύω πως δεν βγαζει πουθενά . Όσο ασχολείσαι δίνεις αξία στους ανύπαρκτους . . . Απολαύστε το παιχνίδι που αγαπάτε και δώστε το παράδειγμα στους νέους ώστε να ασχολούνται μόνο με το παιχίδι και όχι με όλα τα άλλα εκτός από αυτό! Γιατί στην τελική το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι . Σκοπός είναι η άθληση και η συμμετοχή , όχι μόνο η νίκη .
    Υ.Γ. Πόλλα συγχαρητήρια στον ιδιοκτήτη του Blog για την αξιέπαινη προσπάθειά του , του ζήτω σύγγνώμη για την ανωνυμία μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα καλό παλιό τραγούδι λέει .
    Μην σκαλίζεις τις στάχτες να ξανάβρεις φωτιά......
    Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με σ.... και πρέπει να τα σκαλίζουμε άσχετα αν βρωμάνε .
    Που θα πάει κάποια στιγμή θα ξεραθούν και θα πάψουν να μυρίζουν θα κομποστοποιηθούν κοινώς θα γίνουν κοπριά για λάχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή