Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δοξάστε τους.

Τόσα χρόνια είχαν την εντύπωση πως τα διάφορα γήπεδα κλειστά ανοιχτά έχουν σαν κύριο σκοπό την διευκόλυνση της άθλησης την διεξαγωγή αγώνων και άλλα τέτοια αθλητικού περιεχομένου.


Κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή τα διάφορα Ολυμπιακά ακίνητα που έχουν καταντήσει συνεδριακοί  χώροι. Ίσως και να είναι αναγκαίο μιας και ο Φαραωνικός τους χαρακτήρας απαιτεί πολλά χρήματα για συντήρηση. Εν πάση περίπτωση δεν είναι κακό να γίνονται και άλλες εκδηλώσεις στους διάφορους αθλητικούς χώρους και κύρια τα κλειστά γήπεδα αρκεί η προτεραιότητα να δίνεται πάντα σε αθλητικές διοργανώσεις.
Δεν ξέρω πως θα το πάρουν μερικοί αλλά μετά από αυτό που έγινε και από ότι λένε οι πληροφορίες πάει να γίνει κατεστημένο μάλλον και να αλλάζει ο χαρακτήρας και ο ρόλος του κλειστού "Φ.Α" .
Την Κυριακή 03-10 είχε ορισθεί σαν έδρα το παραπάνω γήπεδο για το παιχνίδι κυπέλλου της Ασπίδας .
Την ίδια ημέρα είναι και ορκωμοσία της Σχολής Αστυνομίας!!!
Τι περιμένετε να υπερισχύσει ??? Ο αθλητισμός ??? Μάλλον όχι κύριοι γιατί τελικά άλλαξε έδρα ο αγώνας κυπέλλου και πηγαίνει στις σύγχρονες  εγκαταστάσεις του ΔΑΚ.
Αλήθεια δόθηκαν κάποια χιλιάδες ευρώ για την στεγανοποίηση του μέσα στο καλοκαίρι???
Γιατί αν είναι αλήθεια θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έγινε και το μικρό κόστος της .
Το διαπιστώσαμε αρκετοί την Δευτέρα όσοι ήμασταν στο ΔΑΚ την ώρα που έπιασε η μπόρα  .
Φανταστική ατμόσφαιρα με το κατάλληλο Φενγκ σούϊ τσίου τσίου.
Ας ελπίσουμε ότιι δεν θα βρέξει την Κυριακή και δεν θα γίνουμε ρόμπες.
Το άλλο που υπάρχει σε εκρεμότητα ενώ έπρεπε να είχε γίνει πράξη εδώ και καιρό είναι οι αλλαγές στις γραμμές που επέβαλε ο νέος κανονισμός. Το γήπεδο μεγαλώνει περίπου 50 πόντους αλλάζει το σχήμα της ρακέτας κλπ. Αυτά έπρεπε να ήταν έτοιμα εδώ και μέρες. Τίποτα δεν έγινε αν και λένε πως θα το κάνουν σε μια ήμέρα. Μάλλον δεν μιλάνε σοβαρά γιατί τουλάχιστον στο "Φ.Α" οι εκεί άνθρωποι μέχρι και φλόγιστρα έχουν φέρει γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν με τίποτα τα παλιά διαφημιστικά αυτοκόλλητα. Ακόμη και να καταφέρουν να τα βγάλουν αυτά ,μένουν οι κόλες οι μπογιές . Έπρεπε να τριφτεί το παρκέ  να ξαναγίνουν οι γραμμές και μετά λούστρο.
Έτσι έπρεπε να γίνει η σωστή δουλειά και όχι με τα πασαλείματα και τα άρπα κόλλα που τόσο μας έχουν συνηθίσει .
Θα είναι φοβερή η εικόνα με ένα γήπεδο μισοξηλωμένο να γίνεται η ορκομωσία και να 'ναι γεμάτο από κόσμο.
Αυτά γίνονταν γίνονται και μάλλον θα συνεχίσουν να γίνονται στην περιοχή μας .
Δοξάστε τους..............................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου