Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

Mέρα με την ημέρα ανεβάζουν ρυθμούς στην ομάδα της Ασπίδας .


Σε λίγο ξεκινάνε και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με πρώτο παιχνίδι αυτό του κυπέλλου  στο "Φ.Α".
Την τιμή να αγωνίζεται στο καλό κλειστό της πόλης την έχει αυτή τη φορά μια άλλη ομάδα της Α2 όχι η ανδρική αλλά μια γυναικεία . Θα πρέπει να μάθουν τόσο το γήπεδο και τις ιδιομορφίες του αλλά και την πρωτόγνωρη εμπειρία να παίζουν σε γήπεδο που χωράει πάνω από 4,500 κόσμο και όχι στο μικρό γήπεδο του ΔΑΚ που με πολύ λίγους φιλάθλους γέμιζε από ένταση και φωνές.
Στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν θα υπάρχει αυτή η βοήθεια .
Προπονήσεις σε εντατικούς ρυθμούς μέχρι αργά το βράδυ για τον Νεδήμ και τα κορίτσια του και ελπίζω να μην παρουσιαστεί κουτσή η ομάδα στην έναρξη συμπάσχοντας με τον προπονητή της .
Περαστικά στον Νεδήμ και γρήγορα να σταθεί στα πόδια του για να μπορέσει να βοηθήσει όσο ξέρει αυτός την ομάδα στο μεγάλο στόχο της ,την παραμονή .
Είναι μια δύσκολη χρονιά όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οργανωτικά μιας και στους προπονητές της ομάδας έπεσε για μια ακόμη φορά το βάρος να (μαζί με καναδυό ανθρώπους της ομάδας) να βρούνε πηγές χρηματοδότησης κάτι που δίνει επιπλέον φόρτο στους προπονητές αντι να έχουν το μυαλό τους στα καθαρά αγωνιστικά προβλήματα. Είναι πολλά τα έξοδα και μεγάλο το βάρος που πέφτει στους ώμους των ανθρώπων της ομάδας. Εδώ είναι που χρειάζεται το ξαναλέω και η δική μας συμμετοχή . Όχι μόνο λόγια στήριξης αλλά και πράξεις. Δεν χρειάζεται να περιμένετε για να βρείτε εισιτήρια διαρκείας που είναι τόσο φθηνά. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τόσο με τους προπονητές και τους ανθρώπους της Ασπίδας και να πάρετε ένα δύο διαρκείας των δέκα ευρώ.
Μικρό το ποσό αλλά πολύ μεγάλη η συμβολή του. Δεν χρειάζεται να έχουν στο μυαλό τους παίκτριες και προπονητής το αν μπορούν να μείνουν ένα βράδυ  το μυαλό τους θα πρέπει να είναι καθαρά στους αγώνες για να δώσουν όλη την ενέργειά τους. Έχουν που έχουν τα προβλήματα με τα μαθήματα μιας και ο βασικός κορμός είναι κορίτσια που πηγαίνουν στο Λύκειο με καναδυό προσθήκες που και αυτές φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές καταλαβαίνετε το δύσκολο του πράγματος.
Διαρκείας μπορείτε να βρείτε και από το xanthibasket επικοινωνώντας μαζί μου.

Ρυθμούς ανεβάζει και η παιδική ομάδα της Ασπίδας με δύσκολο πρόγραμμα προπονήσεων σε ακατάλληλες ώρες μετά το μπάχαλο που υπάρχει εδώ και καιρό από την αδυναμία παραλαβής του κλειστού του Ευμοίρου αλλά και τις εξελίξεις μετά από αγωγή που έχει κατατεθεί για μια καταβολή δεδουλευμένων στα παιδιά που δουλεύουν στο "Φ.Α". Για αυτό το θέμα  που για μια ακόμη φορά δικαιώνουν τα όσα έχουν γραφτεί σε αυτή τη σελίδα  θα υπάρξει λεπτομερής παρουσίαση αργότερα.

    Ανεβάζει ρυθμούς και το παιδικό που το Σάββατο στις 14,30 θα δώσει φιλικό με την πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΔΥΜ  ομάδα της Βέροιας. 
Πολύ δυνατό τεστ για την εντελώς νέα ομάδα του παιδικού που εκτός από δύο "παλιούς" Παπαδάκη - Σκούπρα όλα τα παιδιά είναι από την ομάδα και πρωταθλήτρια για να μη ξεχνάμε των Παμαπαίδων.
Μια καλή ευκαιρία για να δει ο Κ.Ιωαννίδης  κατά πόσο έχουν μπει στο πνεύμα  των απαιτήσεων που έχει το πρωτάθλημα παίδων οι νέοι παίκτες του .

Σήμερα Παρασκευή η ομάδα των παμπαίδων της Ασπίδας και του Αρίωνα ξεκινάνε μια συνεχή σειρά φιλικών παιχνιδιών που θα γίνονται την ίδια μέρα και ώρα  μεταξύ τους . Στο κλειστό στις 5,30μμ η πρώτη συνάντηση των δύο πολύ καλών ομάδων που όλα δείχνουν θα είναι μία εκ των δύο πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Άντε να μπούμε και σε πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα να ξεχνιόμαστε λίγο......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου