Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Τελειώνει........

Όλα δείχνουν πως το σήριαλ τελειώνει σύντομα  .
Το xanthibasket επικοινώνησε με τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ της ομάδας του Κόροιβου
κο Κάντζο   για να μάθει σε πια φάση βρίσκεται η όλη διαδικασία.


Όπως παραδέχτηκε  ο κος Κάντζος το πρόβλημα ήταν στην πλευρά του Κόροιβου και είχε να κάνει  με τον τρόπο διευθέτησης και καταβολής των υποχρεώσεων της ΞΑΝΘΗΣ.
Όλα άρχισαν όταν ο άγνωστος (ακόμη και για τους δημοσιογράφους της Αμαλιάδας) χορηγός εξ Αθηνών έκανε πίσω και απέσυρε την οικονομική στήριξη αφήνοντας ξεκρέμαστους τόσο τους ανθρώπους της ομάδας όσο και τον ίδιο τον δήμαρχο της.
Σήμερα θα υπάρξει και νέα συνάντηση με τον Ν.ΝΙΚΟΛΌΠΟΥΛΟ που βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στην περιοχή της Αμαλιάδας στον οποίο θα καταθέσουν την νέα πρόταση και ευελπιστούν ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία
Αύριο ευελπιστούν  οι άνθρωποι της Αμαλιάδας να ανακοινώσουν τα ευχάριστα γι αυτούς νέα.
Να  ευχαριστήσω τον Χ.Καννελόπουλο από την εφημερίδα "Πατρίδα" της Αμαλι'αδας για τις πληροφορίες του.


Συνέντευξη σε τοπικό σάιτ ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ   έδωσε ο πρόεδρος της ΞΑΝΘΗΣ .
Τρίτη, 10 Αύγουστος 2010 18:55 Για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για το θέμα της απορρόφησης από τον Κόροιβο, μίλησε στο ΗΛΕΙΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της Ξάνθης Νίκος Νικολόπουλος.


Ο κ. Νικολόπουλος έκανε μεγάλη αναφορά στην εμπλοκή που έχει σημειωθεί στις διαπραγματεύσεις με τον Κόροιβο και στο σημείο που βρίσκονται σήμερα. "Ποτέ δεν είχα δηλώσει σε συναδέλφους σου ότι υπήρξε συμφωνία με τον Κόροιβο, ούτε τώρα ότι χάλασε. Όταν με ρωτούσαν έλεγα ότι υπάρχει αρχική συμφωνία και ότι μέχρι να "πέσουν" οι υπογραφές τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το ίδιο σενάριο το έχω ζήσει στο παρελθόν και κάτι μου έλεγε και αυτή τη φορά ότι δε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία..."
Για το χρονικό των επαφών δήλωσε: "Πριν από ένα μήνα φτάσαμε σε αρχική συμφωνία με τους ανθρώπους του Κοροίβου, βάσει της πρότασης που μου είχαν υποβάλει. Από την πλευρά μου έθεσα μόνον ένα όρο, τον οποίο αποδέχθηκαν. Όταν όμως έφτασε η ώρα της υλοποίησης, στις 2 Αυγούστου δηλαδή, δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτά που είχαν προτείνει. Γνωρίζω ότι προέκυψε ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνονται..."
Για την αντιπρόταση του Κοροίβου ο πρόεδρος της Ξάνθης τόνισε: "Έκαναν μια άλλη πρόταση η οποία όμως δεν ικανοποιεί την Ξάνθη. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και δεν μπορώ να δεχθώ αυτή την πρόταση. Αυτή τη στιγμή είμαστε μακριά από την επίτευξη συμφωνίας. Βλέπω όμως ότι πράγματι οι άνθρωποι του Κοροίβου θέλουν να γίνει αυτή η συμφωνία και γι αυτό βρσκόμαστε ακόμα σε επαφή".
Ρωτήσαμε επίσης τον κ. Νικολόπουλο για το πότε πιστεύει ότι θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα. "Πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουν τελειώσει όλα. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια" είπε χαρακτηριστικά.
"Τους ήξερα με τα μικρά τους ονόματα..."
Ο πρόεδρος της Ξάνθης αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν να προχωρήσει σε συζητήσεις με Κόροιβο και άλλες ομάδες. "Σε 15 παιχνίδια κόψαμε 800 εισιτήρια! Δώσαμε και μερικά εισιτήρια διαρκείας, αλλά πάλι είχαμε μέσο όρο 50-75 άτομα στις εξέδρες. Σε ένα γήπεδο 5.000 θέσεων. Ήξερα τους φιλάθλους μας με τα μικρά τους ονόματα! Έτσι δεν μπορεί να σταθεί ομάδα στην Α2 Εθνική".
Για τα σχέδιά του εφόσον "χαλάσει" οριστικά η απορρόφηση από τον Κόροιβο τόνισε: "Τις τελευταίες μέρες και μετά τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι χάλασε η συμφωνία, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Επίσης, δέχομαι πιέσεις από συνεργάτες να κρατήσω την ομάδα στην Ξάνθη. Αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα γίνει".
Μπάμπης Πλάγος






2 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ;
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα λίγα που ξέρω ο Δήμος τσόνταρε κάποια χρήματα . Η νομαρχία έκανε τα λιγότερα πρόσφερε 4-5 μετακινήσεις .
    Έχω άλλη γνώμη για το τι πρέπει να κάνουν οι φορείς. Να στηρίζουν ενεργά όποια προσπάθεια αλλά χρήματα δεν πρέπει να δίνουν. Να εξασφαλίζουν γήπεδα κατάλληλες συνθήκες να είναι αρωγοί και μέχρι εκεί. Στο κάτω κάτω είναι μια ιδιότυπη μορφή εταιριών οι ομάδες ας τα βγάλουν πέρα με σωστή οργάνωση και προγραμματισμό. Αν δεν μπορούν τι να κάνουμε έτσι είναι. Υπάρχουν μεγαλύτερες ανάγκες στην κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή