Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ακροβασίες Νο 2

Βρε τι τραβάμε με τις ζέστες . Όλο εκπλήξεις είναι ο Αύγουστος.

Από το  basketblog το παρακάτω.


"Τεράστια ανατροπή στην πολυσυζητημένη ένωση Ξάνθης και Κόροιβου. Την τελευταία (κυριολεκτικά) στιγμή κάποιοι αθέτησαν συμφωνίες που είχαν δώσει και στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο Νίκος Νικολόπουλος να ετοιμάζεται αύριο να καταθέσει δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Κι υπάρχουν μόνο λίγες ώρες για να αναστραφεί η κατάσταση, κάτι που όμως δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού αυτοί που δεσμεύτηκαν να στηρίξουν την προσπάθεια έκαναν πίσω.

Οι άνθρωποι του Κόροιβου είχαν και τη διάθεση (και την έχουν ακόμα), και το πλάνο για να δημιουργήσουν μια πολλά υποσχόμενη (σε πολλά επίπεδα) ομάδα. Όμως, ενώ είχαν πάρει τις διαβεβαιώσεις, την ώρα που έπρεπε να γίνουν οι κινήσεις για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αντιλήφθηκαν ότι είναι μόνοι τους, με τα νώτα ακάλυπτα. Μπορεί να γίνει κάτι, έστω και την τελευταία στιγμή;

Ο "ισχυρός άνδρας" της Ξάνθης είναι απαισιόδοξος. Ο ίδιος νιώθει ότι και πάλι θα πρέπει να τραβήξει τον μοναχικό του δρόμο και να κρατήσει ζωντανή την Ξάνθη, ενώ την ίδια στιγμή οι παράγοντες του Κόροιβου θα πρέπει να ξεπεράσουν το σοκ και τη στεναχώρια για τη μη πραγματοποίηση του ονείρου και να ετοιμάσουν την ομάδα για τη Γ' εθνική."
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Πρώτη φορά στη ζωή μου κάνω πίσω και βάζω τουλάχιστον για μικρό χρονικό διάστημα το όποιο συμφέρον της ομάδας)
Πάντως έτσι όπως είναι η κατάσταση δεν θα προχωρήσει η συμφωνία πώλησης  στην ομάδα του Κορόϊβου .
Τι θα γίνει ? 
Μήπως θα πρέπει να βγουν για   άλλους τρόπους εξεύρεσης χρημάτων ?
Και  σε ποιους θα απευθυνθούν?
Είναι στο σημείο που κλείνει ο κύκλος των λανθασμένων αποφάσεων .
Με αυτά και με άλλα φτάσαμε στο σημείο μηδέν . 

Το κερασάκι στην Γλάστρα.....
Πόσο δίκιο είχε ο φίλος που μούλεγε περίμενε δεν τελείωσε τίποτα . Αν δεν δω την επίσημη ανακοίνωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα δεν λέω τίποτα......................



1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα να εξηγήσω κάτι για μένα πολύ σημαντικό.
    Σκοπός μου είναι να υπάρχει ομάδα στην πόλη να βλέπουμε μπάσκετ και πάνω σε αυτό προσπαθώ και γράφω ότι κατά καιρούς πιστεύω θα βοηθήσει.
    Μετά από τόσα δυστυχώς δικαιώθηκα και τώρα προβάλει πολύ έντονα μια μεγάλη διαχωριστική γραμμή. Αν θέλω θέλουμε ομάδα θα πρέπει να κάνουμε όλοι λίγο πίσω και να βάλουμε τα ζητήματα κάτω για να βρεθεί λύση.
    Όχι δεν θα βοηθήσουμε τους παράγοντες αυτούς ας τους κρίνει η ιστορία θα βοηθήσουμε στο να υπάρχει ομάδα να υπάρχει συνέχεια και μέλλον.
    Πρώτη φορά παίρνω πίσω κάτι που δημοσίευσα γιατί με "έπεισαν " ότι ναι μεν είναι έτσι αλλά για την ώρα δεν βοηθάει καθόλου και θα πρέπει να το αποσύρω. Πολύ δύσκολο να το κάνω αλλά το έκανα με μικρή προθεσμία χρονική προκειμένου να υπάρξουν εξελίξεις που θα βοηθήσουν την ομάδα.
    Αν δεν προχωρήσει η πώληση κάτι που για την ώρα όλα δείχνουν πως έτσι θα γίνει θα πρέπει να δούμε την συνέχεια και να αφήσουμε το παρελθόν.
    Για τον λόγο αυτό στην παραπάνω ανάρτηση μπήκε μαχαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή