Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Η τελευταία ψηφοφορία

Τελείωσε η ψηφοφορία για το ποιος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης για το τελευταίο ρόστερ της ΞΑΝΘΗΣ.


Ίσως ένα από τα  καλύτερα ρόστερ που είχε άσχετα από την τελική βαθμολογική θέση της ομάδας.
Σύμφωνα με τον προπονητή της Ν.Λεμονίδη το μόνο που έλειπε ήταν το αξιόπιστο περιφερειακό σούτ το οποίο το είχαμε με τον ΓΕΛΕΝΙΤΣ την χρονιά 2008-2009 αλλά την επομένη υπήρχε η μοναδική λύση του Παναγιωτόπουλου και η αλλαγή προσανατολισμού με τον Γέλενιτς να αναλαμβάνει ρόλο περισσότερο αμυντικό. Είναι από τα μαγειρέματα που πρέπει να κάνει στο υλικό του ο εκάστοτε προπονητής .
Ήταν πλήρες το ρόστερ τόσο στην ρακέτα όπου ήταν και η κύρια δύναμη κρούσης αλλά και στην περιφέρεια επιμένω εγώ μόνο που ο τραυματισμός του Μασλαρινού την εποχή που έμπαινε στο κλίμα και έβρισκε τον καλό του εαυτό.
Πάντως  θέαμα είδαμε όσοι πήγαμε στο γήπεδο  .
Τώρα  στα της ψηφοφορίας το αποτέλεσμα δεν έχει τόση μεγάλη σημασία . Η σημασία έχει να κάνει με την δική σας συμμετοχή και την αναγνώριση του συνόλου των παικτών . Εκτός της μαζικής ψηφοφορίας του Μασλαρινού κάτι που δείχνει πως έχει ρεύμα ο Δημήτρης οι ψήφοι ήταν λίγο πολύ αναμενόμενοι.
Για μια ακόμη φορά  οι φίλοι της ομάδας αναγνώρισαν την προσφορά του Γ.Αναγνωστόπουλου που έκανε την καλύτερη του χρονιά μιας και είχε έναν καταπληκτικό συμπαραστάτη τον Κ.Χρήστου που μαζί ήταν η επιθετική αιχμή.
Έχει ιστορική αξία αυτό το ρόστερ  και απ ότι φαίνεται θα κάνουμε πολύ καιρό να δούμε και πάλι τέτοιο σύνολο ή καλύτερα ομάδα στην Α2 .
Για την ιστορία πρώτος σε ψήφους ο Δ.Μασλαρινός με 24 , δεύτερος ο Αναγνωστόπουλος με 19 .
Τρίτη θέση οι Χρήστου και Γέλενιτς με 7 τέταρτος ο Παναγιωτόπουλος και ακολουθούν οι Κουκουράβας και Ιωακειμίδης.
Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να δικαιολογηθώ για την μη συμμετοχή στην ψηφοφορία των Μαρουλάκη ,Νησιώτη και Στεφανίδη.
Ο πρώτος είχε ελάχιστο  χρόνο συμμετοχής ο δεύτερος είχε την ατυχία παρόλο που έδωσε τον καλυ τερό του εαυτό να έχει συμπαίκτες τους Χρήστου Αναγνωστόπουλο.
Ο τελευταίος ο Ξανθίωτης Γ.Στεφανίδης επειδή ήταν και ο μοναδικός ντόπιος ήταν και αυτόματα μια κατηγορία μόνος του και σε καμιά περίπτωση δεν έπρεπε να μπει.


Για κλείσιμο μια τελευταία αναφορά στον μέγιστο Ν.Κερασίδη την ψυχή της ομάδας  και "πατέρα" των περισσοτέρων παικτών όλα αυτά τα χρόνια.
Ο κυρ Νίκος αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τα εγγόνια του .






Όπως επίσης και στα παιδιά του γηπέδου που έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν με τα μέσα που είχαν στην διάθεσή τους.



Αυτό ήταν . Να ζήσουμε να την θυμόμαστε








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου