Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Υπεράσπιση αριθ. Νο 2

Συνέχεια στην προσπάθεια αιτιολόγησης της πώλησης στον Κοροιβο από άλλο αρθρογράφο του basketblog τον Ν.Βαγγέλη.
Aφοορμή ένας άλλος "μοναχικός καβαλάρης" ο πρόεδρος της Δάφνης Κ.Τζιβελέκας.




 Το άρθρο ξεκινά έτσι  .

απορρόφηση της Ξάνθης από τον Κόροιβο και η εξαφάνιση της ακριτικής ομάδας από τον μπασκετικό χάρτη ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα των μοναχικών προσπαθειών του προέδρου της, Νίκου Νικολόπουλου να την κρατήσει σε λειτουργία…

Ο ακρίτας παράγοντας, πάλευε για χρόνια ολομόναχος, χωρίς καμία στήριξη ή βοήθεια από την τοπική κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για την συμφωνία που σύναψε με την ομάδα της Αμαλιάδας, καθώς δεν υπήρχε άλλος δρόμος…

Δεν είναι όμως ο μόνος στην Α2, που επί πολλά χρόνια παλεύει μόνος του. Κλασικό παράδειγμα… μοναχικού καβαλάρη είναι ο Κώστας Τζιβελέκας, ο οποίος επί μια δωδεκαετία και βάλε, κρατάει μια ομάδα όπως η Δάφνη σε  ιδιαίτερα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.


         xanthibasket; Αλλά το πιο αξιοπερίεργο σημείο είναι η παρακάτω αναφορά!!


Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι μέχρι πότε, άνθρωποι σαν τον Νικολόπουλο, τον Τζιβελέκα και πολλούς ακόμη, θα συνεχίσουν να κάνουν τους… ήρωες; Σε μια δύσκολα οικονομικά περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, έχουμε την πολυτέλεια να… διώχνουμε από το μπάσκετ παράγοντες που έχουν την τρέλα να συνεχίζουν να ασχολούνται και να χαλάνε χρήματα για ένα άθλημα που δεν τους αποφέρει σαν αντάλλαγμα το παραμικρό;
 
??????????????????????????????(δικό μου σχόλιο)

xanthibasket :Δεν γνώριζα ως οικονομικό παράγοντα τον πρόεδρο της ΞΑΝΘΗΣ ! 
Αν αυτό είναι υπεράσπιση μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα βγαίνει γιατί με αυτά που ξέρω ο άνθρωπος είναι υπάλληλος της πολεοδομίας δεν είναι ούτε επιχειρηματίας ούτε μεγαλοεργολάβος .
Πάντα υπάρχουν διέξοδοι και λύσεις .
Εκείνο που μετράει είναι οι συνέπειές που έχει και κατά πόσο εκπληρώνει προσωπικούς ή συλλογικούς στόχους!!!!
Έχω την εντύπωση πως υπάρχουν αυτόκλητοι υποστηρικτές !
Κανένας δεν διώχνει κανένα .
Τώρα τα περί αναγνώρισης ο καθένας μπορεί να τα πάρει να τα παρουσιάσει όπως θέλει.
Σαφώς και υπάρχει αναγνώριση μέσω της ενασχόλησης με κάποια ομάδα και αν ο σκοπός είναι η ανέλιξη είναι το λαμπρό πεδίον δόξης. Από την άλλη για τους ανθρώπους που βάζουν πολλά είναι η αλήθεια για την κατηγορία λεφτά το οικονομικό αποτέλεσμα όφελος είναι υπερβολικά έως ασήμαντα χαμηλό . Είναι από τα περίεργα της κατηγορίας που απαιτέι πολλά αλλά δίνει ελάχιστα και γιαυτό όλοι καίγονται για την άνοδο που έκει στην Α1 όπως και να γίνει υπάρχει καλύτερη προβολή. Πόσοι ξέρουν προέδρους από την Α2 ????


                            Και μόνο η οικονομική κατάσταση επέβαλαν να καθήσουν και βρούνε τρόπο προσέγγισης για να σταματήσουμε όλοι να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλο.
Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που επιδιώκεται και αντί για ενημέρωση και προβολής της όποιας προσπάθειας που έκανε η διοίκηση μάλλον πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί στο τέλος.
Θα πρότεινα να βγει  η διοίκηση και με μια συνέντευξη τύπου να ξεκαθαρίσει το τοπίο να θέσει τους λόγους της απόφασης .Και μόνο που η ομάδα και η κάθε ομάδα έπαιρνε παίρνει επιχορήγηση δικά σου δικά μου λεφτά επιβάλει την παραπάνω πρόταση για απολογισμό πεπραγμένων. Κανείς δεν παραγνωρίζει τις προσπάθειες που έγιναν  και μόνο με ένα ξεκαθάρισμα απολογισμό θα δοθεί τέλος . Έστω και στο τέλος ας γίνει αυτό που δεν γινόταν τόσα χρόνια .
Και επειδή γίνεται συνεχώς λόγος για κρίση κλπ θα πρέπει να ξέρουμε πως την κρίση την είχε η ομάδα για τον λόγο ότι κύριος οικονομικός τροφοδότης ήταν οι διάφοροι εργολάβοι και αυτό ήταν μαγκιά του προέδρου  αλλά το σταμάτημα της οικοδομικής δραστηριότητας που προηγήθηκε κατά πολλούς μήνες της οικονομικής κρίσης  δημιούργησε τα αδιέξοδα.
Εξάλλου το χρωστάει ο πρόεδρος αυτό μιας και το είχε υποσχεθεί τουλάχιστον σε μένα στον Αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ.
Μένει να γίνει πράξη. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου