Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Στις 26 του μήνα τα σπουδαία!



Συνέχεια στο θέμα της πώλησης που είπαμε είναι οριστικό με μόνο ανοιχτό θέμα  σε ποιόν.
Σύμφωνα με το basketblog είναι δεδομένη η πώληση της στην ομάδα της Αμαλιάδας τον Κόροιβο 
ο οποίος με άλλες πληροφορίες έχει αποδεσμεύσει όλους τους πρώην παίκτες του .Την ίδια στιγμή πληροφορίες κάνουν λόγο για μεγάλο οικονομικό άνοιγμα του Κόροιβου από προηγούμενες χρονιές.
Και το ερώτημα είναι πως θα βγάλει την χρονιά  όταν δεν είναι εντάξει στις προηγούμενες οφειλές τις θα πάρει νέες (το άνοιγμα της ΞΑΝΘΗΣ συν την διαφορά κέρδους) μαζί με την δημιουργία νέας ομάδας??
Για μια ακόμη φορά τα αρμόδια όργανα της πολιτείας έχουν τα μάτια "ορθάνοιχτα" σαν τον μυθικό Τιτάνα "Πανόπτη".
Να ζήσουμε να τους χαιρόμαστε.

Του Νίκου Βαγγέλη
14/07/2010 (20:53)

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Ο Κόροιβος θα πάρει τη θέση της Ξάνθης στην Α2, κάτι που θα λάβει "σάρκα και οστά" όταν επικυρωθεί από τη Γενική Συνέλευση των Ηλείων που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 26 Ιουλίου.

Το συγκρότημα της Αμαλιάδας βαδίζει σε μία νέα εποχή και οι ιθύνοντες του ετοιμάζονται για τη μεγάλη πρόκληση, που είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του, αφού το βόλεϊ ζει ανάλογες στιγμές όντας εδώ και χρόνια στην ελίτ. Οι άνθρωποι του κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις και χωρίς να βιάζονται θα ξεκινήσουν κάποιες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με τον πήχη να είναι ανεβασμέννος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου