Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση Ερμή Λαγκ !!!!! Aλλά; και από τους παίκτες της Ολυμπιάδας

Διαμαρτυρία ανακοίνωση ως απάντηση στην ανακοίνωση που έστειλε η ΞΑΝΘΗ για τους διαιτητές  έστειλε με την σειρά του ο ΕΡΜΗΣ στην προσπάθεια που κάνουν όλοι να αποδείξουν πως είναι αγνοί και καθαροί σαν το παρθένο μαλλί . Καλά είναι δυνατόν να πιστεύει ο κόσμος ότι στήνονται παιχνίδια και μάλιστα τώρα που είναι στην πιο κρίσιμη καμπή το πρωτάθλημα ??
Καλά που ζούνε στην Ελλάδα ???????????????????????
 



 Η επιστολή είναι από το καλό site  http://www.superbasket.gr/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ρεπορτάζ:
Μάριος Μπορίνος   .
Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Ξάνθη-Ερμή Λαγκαδά συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον αφού μετά τα παράπονα για τη διαιτησία από πλευράς των γηπεδούχων, τα οποία εκφράστηκαν μέσω επίσημων δηλώσεων από τον πρόεδρο Νίκο Νικολόπουλο, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απαντήσει με ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο και διαμαρτύρεται για τα σφυρίγματα του διαιτητή Παγώνη.




Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Λαγκαδά:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ευχαριστεί τους περίπου 120 φιλάθλους οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα στο πλευρό της ομάδας στον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου κόντρα στην Ξάνθη. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική και ώθησε την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη η οποία την διατηρεί ζωντανή στο κυνήγι της σωτηρίας. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε ένα τόσο υπέροχο κόσμο τον οποίο πολύ θα ζήλευαν στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε", αναφέρει η ανακοίνωση του Ερμή Λαγκαδά, στο επίσημο σάιτ του συλλόγου και προσθέτει:


“Όσον αφορά τα υπονοούμενα για τη διαιτησία του αγώνα, οι διοικούντες του Ερμή τονίζουν πως το dvd του αγώνα είναι στη διάθεση όλων, όπου αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Ερμής όχι μόνο δεν ευνοήθηκε από τη διαιτησία αλλά έχει και σοβαρά παράπονα κυρίως από τη διαιτησία του κου Παγώνη.
Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε ότι κόντρα στον Ερμή χρεώθηκαν 2 τεχνικές ποινές (η 2η ενώ κέρδιζε με 46 - 42) ενώ το αντιαθλητικό το οποίο σφυρίχτηκε υπέρ του Ερμή (ορισμός του αντιαθλητικού) δόθηκε 2' πριν τη λήξη κι ενώ η Ξάνθη κέδριζε με 59 – 50». 

Και πριν στεγνώσει το μελάνι ανακοίνωση από παίκτες της Ολυμπιάδας  

και πάλι από το site superbasket 

Μάριος Μπορίνος




Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτες και ο προπονητής της Ολυμπιάδας Πατρών, την οποία υπογράφουν ο αρχηγός Γιάννης Γκαγκαλούδης και ο κόουτς Τάκης Καλατζής, με την οποία τονίζουν ότι το παιχνίδι με το Πέραμα χάθηκε λόγω της κακής εμφάνισης της ομάδας και όχι για άλλους σκοπούς, όπως ακουγόταν στα μπασκετικά στέκια τις τελευταίες ημέρες.  

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους των παικτών της Ολυμπιάδας, θα θέλαμε να τονίσουμε και να υπενθυμίσουμε κάποια πράγματα σε αυτούς που βγάζουν γρήγορα συμπεράσματα, για μας τους παίκτες και τον προπονητή μας σε σχέση με το παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον του Ερμή Περάματος.

Το παιχνίδι χάθηκε δυστυχώς λόγω κακής εμφάνισης από εμάς τους παίκτες και όχι από άλλον εξωαγωνιστικό παράγοντα, όπως ακούστηκε και σχολιάστηκε στους μπασκετικούς κύκλους.

ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, επειδή δεν μας αγγίζουν και δεν μας άγγιξαν πότε τέτοια γελοία θέματα που πηγαίνουν το μπάσκετ 100 χρόνια πίσω, θα συνεχίσουμε και τις επόμενες τρεις αγωνιστικές να παίζουμε για την αξιοπρέπειά μας και το οποιοδήποτε κίνητρο έχουμε ως παίκτες.

Τα παπαγαλάκια να σωπάσουν, γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί…

Ευχαριστούμε πολύ,
Ο αρχηγός της ομάδας εκ μέρους των παικτών, Γιάννης Γκαγκαλούδης
Ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Καλατζής»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου