Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ψηφοφορία ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Eδώ και μέρες έχει κλείσει η ψηφοφορία για την παρουσία και προσφορά της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.


Οι ερωτήσεις ανήκαν σε δύο ομάδες
Α αρνητική γνώμη (από πολύ κακή έως ανεκτή)
Β θετική γνώμη    (από πολύ καλή έως μέτρια)
Τα αποτελέσματα είναι υπέρ της πρώτης ομάδας με μεγάλη διαφορά μάλιστα.
Είναι μακρυά από τα προβλήματα ψήφοι  16
Αυτοσκοπός η ύπαρξή της      (η πιο αρνητική άποψη)  8
Πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και λογική   30 ψήφοι
 Σύνολο ψήφων  = 54
Στις θετικές ψήφους τώρα
Δεν μπορεί να κάνει και πολλά  2
Προσπαθεί για το καλύτερο      9
Εξυπηρετεί τον σκοπό της        8
Σύνολο= 19  .

Νομίζω δείχνει την εικόνα που έχει στον κόσμο του μπάσκετ ή φαίνεται πως η ΕΚΑΣΑΜΑΘ σαν φορές διαχείρισης του μπάσκετ στην περιφέρειά μας έχει πολλά προβλήματα .
Δεν είναι δικό της μόνο πρόβλημα είναι γενικότερο το κακό . Παντού οι ομάδες -ακαδημίες σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν τα ίδια προβλήματα.Γενικό το κακό και θα πρέπει ή να αλλάξουν ρώτα για να έρθει η άνοιξη στον χώρο ή να αφήσουν την τύχη του χώρου σε άλλα χέρια.
Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και φάνηκε ότι πήρε το μήνυμα  στην περίπτωση της αποπομπής της ομάδας παμαπαίδων και άλλαξε την απόφασή της . Έδειξε πως λαμβάνει έγκαιρα τα αρνητικά  σχόλια . Κάτι είναι και αυτό.
Αν αφήσουν στην άκρη τον μεγαλοϊδεατισμός και την  άποψη που έχουν και χαμηλώσουν λίγο δεν θα πάθουν λουμπάγκο δεν θα πέσει η υπόληψή τους αντίθετα θα δούνε έναν άλλο ζωντανό κόσμο γεμάτο ζωή και πως να μην είναι   αφού έχει να κάνει με παιδιά. Θα κερδίσουν πολλά και μαζί τους όλος ο χώρος του μπάσκετ.
Θα ήθελα πολύ να δω κάτι σαν σεμινάριο παρουσίαση όπου θα παραβρεθούν όλοι οι σύλλογοι γονείς παιδιά για να συζητήσουν όλοι μαζί  τα προβλήματα  να ακουστούν απόψεις κλπ. Ωραία και δημοκρατικά πράγματα δηλαδή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου