Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Δύο στροφές πριν το τέλος.............

Μάθαμε τους δύο  απομένει ο τρίτος της παρέας με υποψήφιους











τους ΕΡΜΗ ΛΑΓΚ ,ΠΕΡΑΜΑ ΑΜΥΝΤΑΣ .
Τις μεγαλύτερες πιθανότητες έχει βέβαια ο γείτονας που πρέπει να κάνει το απόλυτο και δεν φτάνει αυτό μιας και μπορεί να χρειαστεί να νικήσει και με διαφορά στο μεγάλο ντέρμπυ της χρονιάς
ΕΡΜΗΣ vs ΕΡΜΗΣ  .
Για να φτάσουμε εκεί πρέπει πρώτα να κερδίσει ο Λαγκαδάς την Ολυμπιάδα πράγμα καθόλα απίθανο τέτοια εποχή . Ξέρω τώρα θα λέτε πως είναι ένα ακόμη στημένο παιχνίδι . Και ποιός μπορεί να  πει με σιγουριά πως δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο όταν όλα και όλοι κινούνται κάπως έτσι ?
Υπάρχει και η άλλη πλευρά που λέει πως όταν φτάνουν τα πράγματα σε πολύ άσχημο σημείο και έχει να κάνει με την επιβίωση το ενστικτό λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας. Κίνητρο έχουν οι παίκτες του ΕΡΜΗ που έχουν κάνει το 2/4 και ξέρουν καλά πως για να έχουν στα χέρια τους την επιβίωσή τους πρέπει να φύγουν νικητές από την ΠΑΤΡΑ. Αν δεν είναι κίνητρο αυτό ποιό είναι τότε.
Τουλάχιστον οι παίκτες του ΕΡΜΗ πέρα από τα όποια παρασκήνια έδειξαν πως το παλεύουν με νύχια και δόντια . Γνωρίζουν την θέση τους την μπασκετική τους αξία και επιστρατεύουν θράσσος και πολύ τσαμπουκά στα παιχνίδια τους . Αυτό κανένας δεν το αμφισβητεί .
Αν θα είναι κάποιος χαμένος και θα μετρά τις μεγαλύτερες συνέπειες είναι οι ίδιοι οι παίκτες .
Άντε να κάνουν συμβ'όλαιο της προκοπής άν πέσει η ομάδα τους ?
Από την άλλη  πλευρά δεν υπάρχει κίνητρο . Μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες (για ποιό λόγο πήγε ο Γκαγκαλούδης) άνοδος στην Α1 κατάληξε σε παρωδία . Και πιστεύω ότι ήταν τελευταία ευκαιρία της Ολυμπιάδας γιατί τα νέα δεδομένα στην οικονομία αλλάζουν ριζικά το σκηνικό για τη νέα χρονιά.
Μεγάλα μπάτζετ τέλος ακριβά συμβόλαι πάπαλα. Άντε το πολύ πολύ να κάνουν ένα καλό συμβόλαιο σε κάποιο παίκτη μαγνήτη και ταυτόχρονα δάσκαλό (περίπτωση Λιακόπουλου στο Πέραμα) και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες ίσως από τις Ακαδημίες . Να που η κρίση είναι μια ευκαιρία να βρει σκοπό και στόχο η Α2 . Σκοπός της πιστεύω είναι να λειτουργεί ως φυτώριο δημιουργίας παικτών Ελλήνων κυρίως για την μεγάλη κατηγορία. Αν δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια οι μικρόι παίκτες και η καλύτερη ευκαιρία είναι η Α2 πως θα είναι δυνατό να ανέβουν αργότερα και να προσφέρουν στην Α1 στην Εθνική και πάει λέγοντας.
Αν δεν σταματήσει το φαινόμενο με τις καραβιές των ξένων χαίρι και προκοπή που λένε εδώ πάνω δεν θα δούμε. Τι κίνητρο να βρει ο καλός παίκτης της Ακαδημίας του ΑΡΙΩΝΑ της ΑΣΠΙΔΑΣ να συνεχίσει να τα δίνει όλα αν θα ξέρει πως η ΞΑΝΘΗ δεν πρόκειται ποτέ να του χτυπήσει την πόρτα .
Για την ΞΑΝΘΗ υπάρχουν τουλάχιστον δύο πολύ καλοί παίκτες που θα μπορούσαν να πάρουν το λιγότερο εμπειρίες με την συμμετοχή τους στο ρόστερ της και πιστεύω ότι κερδισμένοι θα έβγαιναν όλοι .
Ξέφυγα αλλά είναι αυτά που μετράνε και κάνουν την αλλαγή αν θέλουμε την όποια αλλαγή.
Γιατί όσες έδρες και να αλλαξει η ομάδα φιλάθλους δεν πρόκειται να δει αν δεν έχει στο ρόστερ της παιδιά από τις Ακαδημίες από την πόλη ή την γειτονιά" Τελεία και παύλα" (το τυπογραφείο που δούλευα).

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ  .
Διπλό και πάλι διπλό με μια μικρή πιθανότητα για άσσο. Αυτό λέει η λογική και η κατάσταση .
Εκτός εάν αλλάξουν οι συσχετισμοί και οι παρεμβάσεις .
Ξέρετε ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος επηρεασμού και αλλοίωσης χωρίς προβλήματα?
Να πλησιάσεις τον αντίπαλο παίκτη που κάνει τη διαφορά και να του τάξει συμβόλαιο για τη νέα χρονιά στην ομάδα σου. Όλα νόμιμα και ωραία.
Να και η ανακοίνωση της διοίκησης της Ολυμπιάδας όπως την πήρα από το basketblog:
"Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιάς με την λήξη του πρωταθλήματος θα αποφασίσει την πορεία της ομάδας με κριτήρια, την φετινή αγωνιστική παρουσία της, το σημερινό περιβάλλον του Ελληνικού αθλητισμού και τις απόψεις των φίλων της ομάδας!".

ΠΕΡΑΜΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ  .
Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής.
Αν κερδίσει το Πέραμα και ο ΕΡΜΗΣ θα λύσουν τις διαφορές τους στον Λαγκαδά.
Αν χάσει το ΠΕΡΑΜΑ κερδίσει ο Λαγκαδάς  και πάλι οι διαφορές θα λυθούν στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα όπου μετράει και η διαφορά του πρώτου παιχνιδιού (υπέρ Περάματος)
Αν κερδίσει μόνο το ΠΕΡΑΜΑ  τρίτος για υποβιβασμό είναι ο Λαγκαδάς.
Σύμφωνα με όλα αυτά το ΠΕΡΑΜΑ παίζοντας με τον πρώτο δεν είναι και στην καλύτερη θέση .
Φυσικά στα υπέρ του είναι πως ο ΕΣΠΕΡΟΣ έχει τελειώσει την κούρσα ανόδου μαζί με τον ΗΡΑΚΛΗ και μένει μόνο η πρωτιά της κατηγορίας .

ΚΑΟΔ - ΟΦΗ  .
Το έχει η μοίρα του ΚΑΟΔ στα τελευταία παιχνίδια όλοι οι αντίπαλοι να είναι στην κρίσιμη ζώνη.
Μόνο που ο τωρινός αντίπαλος είναι τελειωμένος  πικραμένος για μια χρονιά που ναι μεν ήξερε πως δεν είναι εύκολη αλλά πίστευε πως θα μπορούσε να κρατηθεί.
Φ'ιλοι από την ΚΡΗΤΗ  "ένας κούκος ΜΠΑΡΔΑΣ δεν φέρνει την άνοιξη".
Ευχή μου να ξαναγυρίσει μετά το διάλλειμα στην Α2 γιατί το μπάσκετ χρειάζεται πολλές ομάδες από την περιφέρεια.

ΑΜΥΝΤΑΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ  .
Το μεγάλο διπλό της ομάδας του Σορώτου επί του Περάματος  έδειξε την καλή δουλειά του σε όλους τους τομείς. Έδειξε χαρακτήρα που λένε και στην πιο δύσκολη στιγμή τα κατάφεραν όλοι μαζί .
Ο αέρας της νίκης θα παρασύρει (και λίγο ποιητικός λογος δεν βλάπτει) και τον νέο αντίπαλο .





ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΔΑΦΝΗ  .
Ο γηπεδούχος πήρε την τρίτη θέση η Δάφνη σώθηκε και άντε ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς πίεση να δοκιμάστουν συστήματα και να παίξουν χαλαρό μπάσκετ.





ΑΙΓΑΛΕΩ - ΙΚΑΡΟΙ  .
Μια νίκη ψάχνουν οι ΙΚΑΡΟΙ στα δύο παιχνίδια με πρώτη ευκαιρία το εκτός έδρας με το πεσμένο ΑΙΓΑΛΕΩ.
Μόνο που στα εκτός έδρας παιχνίδια τελευταία δεν τα πάνε και πολύ καλά  οι ΙΚΑΡΟΙ και αυτός ο λόγος που τρέχουνε μέχρι τώρα .Σαν ομάδα έχουν πολύ καλή οργάνωση μεγάλη συμπαράσταση από όλο το νομό γιατί οι ΙΚΑΡΟΙ δεν είναι μόνο όμαδα της πόλης αλλά και το πιο σημαντικό είναι από τους λίγους νομούς που δουλεύουν πολύ σε επίπεδο ακαδημιών με καλή χημεία μεταξύ της ομάδας και των Ακαδημιών . Αν κερδίσουν το τελεύταίο παιχνίδι με την ΞΑΝΘΗ θα είναι διαδικαστικό.

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΝΗΑΡ ΗΣΤ   .
Ένα ακόμη παιχνίδι τυπικό .
Η ΝΗΑΡ έχει σώσει την παρτίδα στο τσακ σε μια χρονιά που περίμενε πολλά . Είναι ο ορισμός της αποτυχίας βάσει των αποτελεσμάτων της .
Το 'ιδιο ισχύει και για το ΡΕΘΥΜΝΟ (δεν πάμε για άνοδο) και στην σούμα το αποτέλεσμα είναι αρνητικό . Τι άλλο θα μπορούσε να είναι η σωτηρία του και η μέση της βαθμολογίας ?

ΞΑΝΘΗ  - ΗΡΑΚΛΗΣ   .
Έτσι όπως είναι η κατάσταση είναι ένα ακόμη αδιάφορο παιχνίδι και για τους δύο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ παίζει μόνο για την πρωτιά σεμια χρονιά που όλα έδειχναν πως είναι το μεγάλο φαβορί αλλά λίγο έλλειψε να χαθούν όλα μετά τα προβλήματα αποχώρησης του χρηματοδότη τις εντάσεις που ακολούθησαν με τους παίκτες . Για μια ακόμη φορά οι παίκτες είδαν πως σε κάθε περίπτωση αυτοί θα ήταν οι χαμένοι και έπαιξαν για να σώσουν την παρτίδα. Τέλος καλό όλα καλά για μια ομάδα  με μεγάλη ιστορία ακόμη μεγαλύτερη παράδοση μια ομάδα που έβγαλε παίκτες και πάικτες που σήμερα διαπρέπουν στον χώρο . Δεν ήταν ότι καλύτερο να βλέπεις αυτή την ομάδα να βολοδέρνει στην  Α2 .

Στην ΞΑΝΘΗ ξεκίνησαν με μεγάλες επιδιώξεις. Καλύτερη οργάνωση όχι σαν την χρονιά 2008-2009 μεγάλο και καλύτερο μπάτζετ  .
Δεν κοιτούσαν την παραμονή αλλά οι στόχοι ήταν πολύ μεγάλοι και αυτό φάνηκε με την είσοδο του Παναγιωτόπουλου στην ομάδα την επάνοδο του Δ.Μασλαρινού που μετά τον δεύτερο γύρο έδειξε πως ήταν καλή επιλογή αλλά ο τραυματισμός του στέρησε στην ομάδα  βαθμούς σε παιχνίδια που ήταν εμφανής η απουσία του. Το κακό του ξεκίνημα δεν είχε συνέχεια  . Έδειξε τον καλό του εαυτό λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου  με καλυτερο του παιχνίδι μέσα στην ΔΡΑΜΑ όπου με την ψυχραιμία του και τα καθοριστικά του τρίποντα ήταν αυτός που κράτησε την ΞΑΝΘΗ όταν είχε τα γνωστά διαλλείματα απουσίας από το παιχνίδι.
Ο Αλέξης Παναγιωτόπουλος πολύπειρος παίκτης που έχει φάει με το κουτάλι την κατηγορία έφερε άλλο αέρα στην ομάδα . Ήταν ο εμψυχωτής στα δύσκολα αλλά και ο μοιραίος παίκτης βαρόμετρο με την απόδοσή του. Όταν έπαιρνε το όπλο του οι πόντοι του ήταν καθοριστικοί . Αλλά όταν ήταν εκτός παιχνιδιού ήταν άστα να πάνε. Μοιραία η έλευση του περιόρισε σε δεύτερο ρόλο το άλλοτε πρώτο βιολί της ομάδας τον νεαρό ΓΕΛΕΝΙΤΣ. Στα πρώτα παιχνίδια η τραγική μοναξιά που βίωνε (μόνος και ξένος με λίγα αγγλικά) μετά την αποχώρηση του τρελό ΕΛΒΙΣ ΚΑΝΤΙΤΣ  ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Πρώτος το εντόπισε ο πρώην προπονητής Γ.Σουλιώτης αλλά δεν τον άκουσε κανένας.
Μόνο μετά την απόκτηση του Καραγεωργίου πήρε τα πάνω του αλλά και πάλι ο ρόλος του ήταν πιο πολύ αμυντικός (η καλύτερη άμυνα πάνω σε Κυριακόπουλο και Λιακόπουλο ήταν δική του ).
Μόνο που χάθηκε ένα μεγάλο όπλο στην επίθεση . Αυτό φυσικά ήταν προγραμματισμός και επιλογή του νέου προπονητή και ξέρει καλύτερα.
Στο καλό ρόστερ δεν μπορούσε να λέιπει ένα από τα καλύτερα 4 της κατηγορίας ο περσυνός MVP της ΞΑΝΘΗΣ ο Γ.Αναγνωστόπουλος . Τραγικά μόνος του μέσα στην ρακέτα ρόλος που δεν του ταιριάζει μιας και και το παιχνίδι του λόγω πλαστικών κινήσεων είναι καλύτερο εκτός ρακέτας και με την μπάλα στα χέρια παρά να πάιζει ξύλο μέσα . Όχι πως δεν μπορεί να το κάνει και αυτό αλλά αποδίδει καλύτερα από έξω. Συμπαράσταση και λύση στην ρακέτα ο Σ.Νησιώτης κλασικό center  μόνο που άργησε να πάρει μπροστά. Πολή γκρίνια με τον εαυτό του μετά από κάθε αποτυχία κάτι που δεν τον βοήθησε και πολύ . Με το πέρασμα των αγωνιστικών άλλαξε και κέρδισε χρόνο εντυπώσεις και όλα όσα μπορεί και ξέρει να κάνει.
Η καλύτερη μεταγραφή σαν αποτέλεσμα άμεσο σίγουρα ήταν του Κ.Χρήστου . Παίκτης με μεγάλο μπασκετικό μυαλό πολύπειρος αλλά με δύσκολο χαρακτήρα. Ικανός να διαλύσει όλους τους αντιπάλους του  αλλά και ικανός να ρίξει την γεμάτη  με γάλα καρδάρα .Τουλάχιστον έδειξε γιατί θεωρείται από τους καλύτερους power forward στην κατηγορία. Μαζί με τον Αναγνωστόπουλο ήταν και είναι οι κινητήριοι μοχλοί στην επίθεση την δεύτερη καλύτερη στην κατηγορία πρώτοι σκόρερ της ομάδας και μέσα στους 6 πρώτους της κατηγορίας. Αυτά αν δεν είναι από μόνο τους αποδείξεις ικανοτήτων τι θα μπορούσαν να είναι. Αυτοί οι δύο κύριοι πρόσφεραν πολυ΄καλό θέαμα και έκαναν την διαφορά στην ομάδα. Στα συν της ομάδας η αγωνιστική άνοδος του Β.Κουκουράβα που ωρίμασε σαν παίκτης και συμπλήρωσε την υπάρχουσα μαχητικότητά του. Ο παίκτης που θα περιμέναμε το κάτι παραπάνω ήταν ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΊΟΥ . Δεν είναι τυχαίος έχει πείρα παραστάσεις ξέρει μπάσκετ αλλά είχε πολλές αγωνιστικές μεταπτώσεις .
Μοναδικός παίκτης από την ΞΑΝΘΗ  στην ομάδα ο Γ.Στεφανίδης . Πολύ σκληρός  για να πεθάνει παλέψε σε όλα τα παιχνίδια έπαιξε με την ψυχή του έδειξε την αγάπη του για την ομάδα της πόλης του και το λάθος που έγινε την προηγούμενη χρονιά που τον άφησαν να φύγει. Πολύτιμο εργαλείο ο Στεφανίδης που έχει διάθεση να προσφέρει ακόμη περισσότερα αρκεί να γίνει πιο καλός στο πίνγκ πονγκ (διπλό)!!!!!!!.
Μέσα σε όλα έγινε και μια μεταγραφή με μέλλον που ακούει στο όνομα ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.
Πολλά τα προσόντα του και ακόμη μεγαλύτερο το μέλλον του. Η κάμψη που είχε στα τελευταία παιχνίδια έχει να κάνει πιστεύω με την πίεση της κατάστασης και το μικρό της ηλικίας του. Το μέλλον του ανήκει γιατί είναι και δουλευταράς.
Από τους πιο αδικημένους παίκτες ο Μαρουλάκης  που δεν θα πρέπει να νιώθει και ευχάριστα .
Προσπάθησε πολύ δούλεψε στο κομμάτι του βελτίωσε το σουτ αλλά δεν είχε τις ευκαιρίες που του άξιζαν . Στο παιχνίδι με την ΔΡΑΜΑ χρονιά 2008-2009 έδωσε όλη την ψυχή του μαζί με τον πρώην αρχηγό Λ.Σεφερίδη για την νίκη. Ο Μαρουλάκης ίσως να έκανε το καλυτερό του παιχνίδι ίδρωσε την φανέλα του κυριολεκτικά με αντίπαλο τον ΚΑΡΤΕΛΟ . Ήλπιζε να έχει  το δικό του μερίδιο αλλά έγιναν τα αντίθετα . Πιστεύω ότι αδικήθηκε .
Πολύ μικρή συμμετοχή και ο ΣΠΑΝΟΣ οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη .
Η χρονιά ξεκίνησε με προγραμματισμό  σωστό μόνο που ότι λάμπει δεν είναι και χρυσός .
Ο προπονητής που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο για την σωτηρία την προηγούμενη χρονιά ήταν ό βοηθός του Ζαφειρούδη Γ.Σουλιώτης. Ήταν αυτός που άλλαξε την πολύ κακή ψυχολογική διάθεση όλων των παικτών . Ήταν η εποχή πυο ο πρώτος προπονητής δεν μπορούσε να προσφέρει γιατί έτρεχε από νοσοκομείο σε γιατρούς.
Στην πιο κρίσιμη στιγμή ο Σουλιώτης ήταν αυτός που πήρε πάνω του τα δύσκολα.
Για οσους νομίζουν ότι λέω λόγια του αέρα λοιπόν ας ακούσουν αυτό. Είχα την ευκαιρία μαζί με τον μικρό μου και άλλους γονείς  με τα παιδιά τους να καθόμαστε να βλέπουμε τις προπονήσεις της ομάδας της ΞΑΝΘΗΣ που ήταν μετά την προπόνηση των παιδιών μας στο κλειστό του ΔΑΚ λόγω δέσμσευσης του "Φ.Α" Αποκριές γαρ . Η εμεπειρία για μας αλλά προπάντων για τα παιδιά ήταν φοβερή . Μετά από κάθε παιχνίδι είχαμε κουβέντα όλοι μαζί . Και το μεγάλο κέρδος για τα παιδιά ήταν να δούνε πως γίνεται η δουλειά στις επαγγελματικές κατηγορίες  αλλά και οι παίκτες με την σειρά τους απόκτησαν fun club . Από εκείνη την χρονιά έγιναν φιλίες που κράτησαν. Αυτά όλα είναι το μεγαλύτερο κέρδος από την ενασχόληση μου με την  ομάδα .Χρωστούσα ένα ευχαριστώ σε εκείνα τα παιδιά (ΣΕΦΕΡΙΔΗ -ΜΗΤΣΑΚΗ -ΚΑΝΤΙΤΣ- ΣΚΟΡΔΑΛΗ -ΔΕΝΔΡΙΝΟ ΓΚΟΓΚΙΔΗ ) συν αυτούς που έχουν μείνει.
Ξαναγυρίζω πίσω . Η χρονιά ξεκίνησε με τον Σουλιώτη στο τιμόνι με μόνο πρόβλημα κενό του 4αριού που καλύφθηκε από τον Χρήστου . Πρόβλημα η συνοχή κάτι που πιστεύω ότι θα λυνόταν με τον καιρό ή τουλάχιστον θα είχε μικρή συχνότητα.
Ακόμη και τώρα το πρόβλημα έχει όνομα και λέγεται διάρκεια .
Και ξαφνικά όλα αλλάζουν φεύγει ο  Σουλιώτης  κάτι που εκ των υστέρων θα γινόταν έτσι και αλλιώς ,περίμεναν στην γωνία  το πρώτο στραβοπάτημα . Για την ιστορία δεν μπορούσαν να δώσουν σε άλλον προπονητή στην προετοιμασία την ομάδα παρόντος του Σουλιώτη . Κάποιοι δεν ένιωθαν καλά είχαν τύψεις . Τύψεις που ξεπεράστηκαν εύκολα.
Η αλήθεια έιναι πως ήταν έτοιμος ο σημερινός προπονητής από την αρχή αλλά είπαμε λόγοι ευθιξίας άργησαν λίγο την αλλαγή.
Το συμπέρασμα είναι πως φέρθηκαν με τον χειρότερο  τρόπο σε έναν προπονητή που είχε δείξει και καταφέρει πολλά. Και ήταν από κακό τροπος για να μην πω τίποτα χειρότερο ο τρόπος αποπομπής του.
Μετά ήρθε ο Λεμονίδης που προσπάθησε στην αρχή τουλάχιστον να αλλάξει την εικόνα της ομάδας να την κάνει πιο αργή στην λογική πως δεν έχει καθόλου άμυνα ας κόψει ρυθμό. Πιστεύω ότι γρήγορα κατάλαβε πως δεν γίνεται αυτό. Μια επιθετική ομάδα που αρέσκεται να τρέχει αλλά δεν αμύνεται δεν μπορείς να την αλλάξεις . Και ανα την αλλάξεις ή προσπαθήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα κάκο θα κάνεις .
Το αποτέλεσμα δικαιώνει τις εντυπώσεις και επιφυλάξεις μου. Η ομάδα συνεχίζει να παίζει επιθετικά και όλοι προσπαθούν να την σταματήσουν σε αυτό το σημείο . Ξέρουν πως αν την αφήσουν να τρέξει και παέι σε μεγάλο σκορ το παιχνίδι δύσκολα θα την ακολουθήσουν. Το είπε και ο Σορώτος που ξέρει τι λεέι . Το κατάφεραν μερικοί με τελευταίο τον ΕΡΜΗ . Η μόνη ομάδα που δεν έι χε πρόβλημα ήταν η Ολυμπιάδα που έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού φουλ επίθεση.
Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι και τώρα να έχει την 2η επίθεση και την χειρότερη άμυνα.
Τέτοια ομάδα δεν προσπαθείς να την κοντρολάρεις αντίθετα την κάνεις να τρέχει ακόμη πιο πολύ .
Η  φιλοσοφία μου  για αυτή την ομάδα είναι  θα φας 70 κοίτα αφού μπορείς να βάλεις 75 . Τρέξε στο γήπεδο. Στατιστικά αν δείτε έχει ισχύ αυτό.


ΥΓ.Σήμερα ήταν και μια ευκαιρία για μια μίνι ανασκόπηση ελπίζω να μην σας κούρασα και ευχαριστώ για την συντροφιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου