Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Mετά το παιχνίδι

Όταν περνάει ο καιρός και έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση τόσο σε κορυφή αλλά και για το


ποιοι παλεύουν για σωτηρία υποτίθεται οι υπόλοιπες ομάδες  είναι χαλαρές  και δεν παίζουν  δυνατά κλπ.. Μετά και την νίκη του ΑΙΓΑΛΕΩ δεν ξανάλεω κακιά κουβέντα .
Βλέποντας τα αποτελέσματα προσπαθώ να βρω σε ποιο παιχνίδι ήταν χαλαρές οι ομάδες και δεν έπαιξαν δυνατά.
Ας πάμε ένα -ένα τα παιχνίδια.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ  69-76 .
Στην κουβέντα που είχα με τον προπονητή του Περάματος Ν.Καλαμπάκο  είχαμε την ίδια άποψη πως πέρα από προβλήματα  πληρωμών οι παίκτες όταν μπαίνουν στο γήπεδο ξαναγίνονται παίκτες που θέλουν νίκη και ξεχνούν όλα τα άλλα.
Στο φινάλε αυτοί θα έχουν σε όλες τις περιπτώσεις το σφάλμα.
Αυτή είναι η λογική που έχει επικρατήσει στους παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ και γιαυτό θέλουν να τελειώνουν με την άνοδο. Έκανε την τυπική δουλειά κέρδισε τον ΑΡΚΑΔΙΚΟ εκτός και όλα καλά.

ΚΑΟΔ-ΝΗΑΡ ΗΣΤ  89-83

Πολλές οι διακυμάνσεις στο σκορ μάχη πραγματική  με την ΝΗΑΡ  μόνο να έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα . Προσπάθησε πολύ αλλά δεν τα κατάφερε.
ΟΦΗ – ΙΚΑΡΟΙ Σ. 78-69
Μάχη  στην ουρά  με τον ΟΦΗ να προσπαθεί .
Έπρεπε να κερδίσει για χίλιους λόγους αυτό το παιχνίδι και το έκανε . Έπαιξε πιο αποφασιστικά και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια δεν απειλήθηκε.
Αντίθετα οι ΙΚΑΡΟΙ  πήγαν με κατεβασμένα χέρια  στην Κρήτη και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξαν πως θέλουν  τη νίκη . Καμιά σχέση με την ομάδα που κέρδισε  ΕΣΠΕΡΟ κόντραρε ΗΡΑΚΛΗ .

ΑΜΥΝΤΑΣ – ΔΑΦΝΗ  70-75

Σώθηκε η ΔΑΦΝΗ  ψιλοέμπλεξε  ο ΑΜΥΝΤΑΣ.
Η ήττα φέρνει γκρίνια και ο Σορώτος τα έβαλε δικαίως ή αδίκως με πολλούς.
Σημασία έχει πως έχασε η ομάδα του πολλά παιχνίδια και το τελευταίο
 εντός μάλιστα από αντίπαλο που είχε τα ίδια προβλήματα.



ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚ   80-72  .
Θα φάνε σίδερα οι άνθρωποι του ΕΡΜΗ που θεωρούν εαυτούς αδικημένους από το αποτέλεσμα.
Η αλήθεια είναι πως είχε πολλά προβλήματα ο ΕΡΜΗΣ με ελλείψεις  παικτών . Έπαιξε ουσιαστικά χωρίς ψηλούς . Ήταν μέσα στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του .
Το ΠΑΓΚΡΑΤΙ  κρατήθηκε ζωντανό για τον μεγάλο μύθο που λέει μπορεί να ανέβει και ο τρίτος (ο μακρύτερος που λέει και ο Στάθης της Ελευθεροτυπίας).
Έστω και με το ζόρι νίκησε και δεν έχει παρατράγουδα μετά το παιχνίδι .
Αν έχανε πάλι ανακοινώσεις δηλώσεις από την διοίκηση (ξεπέρασαν και τον Πανόπουλο της SKODA).
Ανακοίνωση τελευταίας στιγμής από το superbasket .
"Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παγκρατίου αποτελεί από σήμερα (Δευτέρα 19/4) ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο έμπειρος τεχνικός αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας του με τους "ροσονέρι" για προσωπικούς λόγους. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Α.Ο. Παγκρατίου, Γιώργος Μουζούκης, παραβρέθηκε στη σημερινή προπόνηση, παρόντος του Φραγκιά, και ενημέρωσε τους παίκτες για την εξέλιξη.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο. Παγκρατίου ευχαριστούν τον καταξιωμένο τεχνικό για τη συνεργασία και του εύχονται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του".

ΑΙΓΑΛΕΩ – ΕΣΠΕΡΟΣ  84-82


 Δήλωση μετανοίας (10000 φορές) .
Από xanthibasket              Προς  ΑΙΓΑΛΕΩ

ΘΕΜΑ:Δεν θα κατηγορήσω ποτέ το ΑΙΓΑΛΕΩ.
                                                Ξάνθη 19-04-2010
                                                    Xanthibasket.

Άντε μετά να πεις κουβέντα. Αυτό δεν είναι έκπληξη είναι μαγκιά των παικτών του ΑΙΓΑΛΕΩ  . Με τη μαγκιά τους έδειξαν πως είναι καλή ομάδα αλλά πήραν πολύ αργά μπροστά .
Για τον ΕΣΠΕΡΟ δεν τρέχει και τίποτα η ουσία είναι πως δεν έχασε τη κορυφή έχει και αυτός δικαίωμα στις ήττες. Έχει δείξει πολλές φορές πως κάνει καλή διαχείριση και στις στραβές. Λίγο η κούραση λίγο η χαλάρωση έγινε ή μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής. Έχει δίκιο ο Λεμονίδης  που λέει πως δεν πρέπει να κοιτάμε την βαθμολογική θέση του αντιπάλου όλοι παίζουν μπάσκετ.

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  103-96

Τώρα ο πρόεδρος της Ολυμπιάδος έχει λυμένα χέρια «κύριοι θα μειωθούν οι αποδοχές σας 20% και όποιος δεν θέλει λύνεται το συμβόλαιο» Ωραία και τυπικά από την διοίκηση  προς τους παίκτες που δεν ίδρωσαν και δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο της ανόδου. Και μετά ήρθε η  Άνοιξη  . Είπαμε πάντα φταίνε οι παίκτες . Δεν παίζουν μείωση παίζουν έχετε να πάρετε εδώ είμαστε παιδιά . Στις υποχρεώσεις Έλληνες  στα δικαιώματα Εγγλέζοι . Πόσο δίκιο έχει ο Καλαμπάκος που μίλησε για μικρογραφία της Α1 .

ΟΦΗ -ΙΚΑΡΟΙ 78-69  .
 Δίκαιη πέρα για πέρα η νίκη του ΟΦΗ (έπρεπε να το κερδίσει με κάθε τρόπο). Μαθηματικές ελπίδες κέρδισε (απειροελάχιστες). Οι ΙΚΑΡΟΙ δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι είχαν ένα από τα χειρότερά τους παιχνίδια  σε αντίθεση με τις προηγούμενες αγωνιστικές όταν κέρδισαν τον ΕΣΠΕΡΟ και κόντραραν στα ίσια τον ΗΡΑΚΛΗ.



ΞΑΝΘΗ – ΠΕΡΑΜΑ  90-77

Από τα καλύτερα παιχνίδια που παρακολούθησα . Σε μεγάλη μέρα ο Χρήστου και προπαντός με διάρκεια σο παιχνίδι. Ενθουσιώδης  και με μια ομάδα που καταλαβαίνει ποιος παίκτης έχει ρέντα και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Αυτό σε απλά λόγια σημαίνει πως επιτέλους η ομάδα λειτουργεί συλλογικά  .
Αντίπαλος ένας παίκτης που αν δεν τον έπαιζαν και άμυνα δεν ξέρω πόσους πόντους θα έβαζε. (Απορία φιλάθλου ήταν αυτή όταν έγραφα πως έπαιξε σχετικά καλή άμυνα πάνω του η ΞΑΝΘΗ). Όχι πως έχει άδικο αλλά αυτό δείχνει και την ποιότητα του παίκτη.
Στο παιχνίδι το ξανάλεω  ήταν αντιμέτωποι δύο παίκτες οι καλύτεροι στις θέσεις που παίζουν  για την Α2.
Τέτοια παιχνίδια θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι με δύναμη  κίνηση την μπάλα πάνω κάτω  . Το θέαμα που πρόσφεραν οι δύο ομάδες είναι η καλύτερη διαφήμιση  για την Α2 κατηγορία  που τόσο αδικείται από όλους.
Ευχή δική μου να κρατηθεί και για την επόμενη χρονιά (αν υπάρχει οικονομική δυνατότητα ) το ρόστερ
(όλες οι φωτογραφίες είναι από τα παιχνίδια των ομάδων
μέ τη ΞΑΝΘΗ στο "Φ.Α".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου