Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ν.Λεμονίδης αγωνιστικά και όχι μόνο.

 Σε συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής της ΞΑΝΘΗΣ Ν.Λεμονίδης


πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά  εξέφρασε την απορία και το παράπονο  για τη μικρή συμμετοχή του κόσμου στα παιχνίδια της ομάδας.
Τόνισε πως ενώ υπάρχουν όλες οι προυποθέσεις  φέτος (καλή ομάδα καλό μπάσκετ διαφορετικοί στόχοι και ένα γηπεδο στολίδι) παρόλα αυτά ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται.
     Επειδή πολλές φορές γράφτηκαν πολλά για το θέμα (παλαιότερες αναρτήσεις Α2 ΑΡΘΡΑ κλπ) και γνωρίζω πως οι πιστοί φίλοι του blog  τα έχουν διαβάσει δεν είναι σκόπιμο να τα ξαναγράψω.
Το καλύτερο είναι μια μικρή αναφορά σαν πρόλογος και μια κουβέντα πάνω σε αυτό το ζήτημα πρόβλημα με τον ίδιο τον κο Λεμονίδη.
Πρώτα μια πληροφορία που παίζει πολύ τελευταία. Εδώ και αρκετό καιρό είναι στις σκέψεις των ανθρώπων της διοίκησης να αλλάξουν έδρα και να πάνε αν ποτέ παραδοθεί στο νέο κλειστό στο ΕΥΜΟΙΡΟ.
Αυτό είναι αποδοχή ήττας για τη διοίκηση γιατί δεν μπόρεσε ποτέ να προσεγγίσει το κόσμο δεν είχε τρόπο και ούτε έκανε τον κόπο . Απουσία ενημέρωσης κάποιου υποτυπώδες γραφείου τύπου  ούτε ένα απλό site όταν όλοι ξέρουμε τη δύναμη του internet. Το κενό αυτό λίγο πολύ το έχει καλύψει το xanthibasket. Και ένας από τους λόγους δημιουργίας του είναι και αυτός με προτροπή μάλιστα του παλιού προπονητή Γ.Σουλιώτη που έβλεπε το μεγάλο κενό στην ενημέρωση.
Με μια κουβέντα για να κλείσω  είναι εκτός τόπου και χρόνου η διοίκηση σε ότι έχει να κάνει με προβολή του προΪόντος που λέγεται ομάδα μπάσκετ ΜΑΚΡΟ-ΞΑΝΘΗ.
Φυσικά δεν μπορώ να κατηγορήσω τον προπονητή της ΞΑΝΘΗΣ  για τις όποιες ευθύνες που έχει η διοίκηση της ομάδος στο κάτω κάτω παράπονο εξέφρασε παράπονο που έχουν και οι παίκτες όχι μόνο τη φετινή χρονιά αλλά και τις προηγούμενες.
Σε  όλες τις δηλώσεις που είχαν κάνει κατά καιρούς παίκτες και προπονητές τα ίδια έλεγαν .
Εξαίρεση ο Ζαφειρούδης που πίστευε πως λόγω απουσίας κινήτρου (συνεχής μάχη για τη παραμονή) δεν υπήρχε κίνητρο για τους φιλάθλους.Η κρίση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μπούνε κάποια θέματα στη σωστή βάση .
Θα υπάρξει συνέχεια και για να κρατηθεί η όποια δεοντολογία θα προσπαθήσω να κουβεντιάσω  εκ νέου για το θέμα με τον κο Λεμονίδη αλλά και με τους ανθρώπους της διοίκησης (κομμάτι δύσκολο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου