Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Φ.ΚΟΚΟΛΙΟΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ (Παιδικό)

Τελείωσε το πρωτάθλημα παίδων πρωταθλήτρια


η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ με μόναδικό αντίπαλο που μπόρεσε και αντιστάθηκε την ομάδα των ΙΚΑΡΩΝ. Στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ μια ομάδα όπως οι ΙΚΑΡΟΙ αδικούνται για τον λόγο ότι αφενός ο τρόπος υπολογισμού της βαθμολογίας περιορίζει ήδη από την πρώτη φάση πολλές ελπίδες αλλά και αν μετείχε σε πρωτάθλημα άλλης ΕΝΩΣΕΩΣ  δε νομίζω ότι δεν θα έβγαινε πρωταθλήτρια.
Ο άνθρωπος πίσω από την ομάδα είναι ο Φώτης Κοκολιός .
Να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια που είχα και ελπίζω σε ακόμη περισσότερη τη νέα χρονιά.

 Κρίνε την πορεία της ομάδος σου στο πρωτάθλημα. 


   Φώτης Κοκολιός. Μια πρώτη εκτίμηση για την πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα μια που δεν κατάφερε το πρώτο στόχο, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ένωση θα την έκρινα ΜΗ ικανοποιητική. Φυσικά υπεύθυνος εξ' ολοκλήρου από τα αποτελέσματα είμαι εγώ και κανένας άλλος. Βέβαια μια καλύτερη εκτίμηση της όλης κατάστασης θα έλεγα ότι είναι κάπως ικανοποιητική η πορεία τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της Ένωσης. Πήραμε αυτό που μας άξιζε!!!


Ποιοί ήταν οι στόχοι  και αν πήγαν όλα όπως προγραμματίστηκαν.





Φ.Κ.   Οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι: Προσπάθεια για την κατάληψη της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Ένωσης. Για πολύ ή λίγο όπως το δει κανείς δεν τα καταφέραμε χωρίς βέβαια να μειώνω καθόλου την προσπάθεια της κύριας αντιπάλου μας που ήταν η ομάδα της Ένωσης της Καβάλας που δίκαια τερμάτισε στη θέση αυτή.

  Η εικόνα από της ομάδας από τα παιχνίδια που έδωσε ποιά είναι?
    



Φ.Κ Έχοντας υπ' όψην την εικόνα της ομάδας μου στους δύο πιο δύσκολους αγώνες με τον κύριο αντίπαλό μας θα πω ότι έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών μου περισσότερο από τον πρώτο αγώνα και λιγότερο από τον δεύτερο.  

  Από το επίπεδο ανταγωνισμού είσαι ικανοποιημένος?
   




Φ.Κ Θα επιθυμούσα να είναι σε υψηλότερο επίπεδο.
   

  Οι επόμενοι στόχοι για την ομάδα σου ποιοί είναι?
   




Φ.Κ Οι επόμενοι στόχοι είναι βελτίωση των παικτών σε ατομικό επίπεδο στη μεταβατική περίοδο και σε ομαδικό επίπεδο να δημιουργηθεί ένα εφηβικό τμήμα για την επόμενη χρονιά ανταγωνιστικό με υψηλούς στόχους.

  Ποιά είναι  τα πιο σοβαρά προβλήματα που συνάντησες στην διάρκεια του πρωταθλήματος?
   


Φ.Κ  Δε θα έλεγα ότι συνάντησα κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αυτό που θα επιθυμούσα να ήταν πιο ανταγωνιστικό σε όλη τη διάρκεια.

   
  Το συνολικό επίπεδο βοήθειας από τους παράγοντες φιλαθλους γονείς σε αφήνει ικανοποιημένο?



Φ.Κ   Πολύ ικανοποιημένο!
    Είδες βελτίωση από κάποιους παίκτες και το αντίθετο από παίκτες που περίμενες πολλά ?
  


Φ.Κ  Υπήρξε βελτίωση από όλους τους παίκτες μου αλλά και η συνέχεια σ' αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να σταματήσει. Εχθρός του καλού πάντα είναι το καλύτερο και αυτό πρέπει να έχουμε στο νου μας.
    Τι κέρδισες και τι πιστεύεις ότι έχασες σαν προπονητής από την χρονιά που τελειώνει?
  


Φ.Κ  Αυτή η χρονιά σε μια τέτοια ομάδα που αξίζει να γίνει αναφορά και στον προηγούμενο Coach Καμαράκη Στάθη μια που δικό του δημιούργημα ήταν έχεις μόνο κέρδος προπονητικά. Καλό τμήμα καλές συνθήκες προπόνησης δυστηχώς όμως όχι ικανοποιητικό αποτέλασμα!!
    Το μέλλον του μπάσκετ στην πόλη σου πως το κρίνεις?




Φ.Κ    Αυτή είναι μια ερώτηση που θέλει πολύ ώρα συζήτηση!!! Αυτό που θα πω με δύο λόγια είναι ότι μόνο η ιδιωτική πρωτοβουλία δεν είναι αρκετή για να έχει συνέχεια το μπάσκετ στην πόλη μου!
 Κλείνοντας μια ευχή για ένα καλύτερο αύριο στο μπάσκετ.
   




Φ.Κ  Υγεία να έχουμε πάνω απ' όλα και όλα τα άλλα γίνονται!!!


 Περιμένοντας και τους υπόλοιπους προπονητές .
 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου